Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U šéfa? :) Jináč Exchange Active Sync umí i Android, iPhone, Nokia a samozřejmě WM a WP.

V našem případě to neni tak jednoduchý, jelikož v adrese Exchange serveru je dvojtečka a s tim si většina programů neporadí a k exchangi mě to nepřipojí. Do mailu lezu přes OWA.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V našem případě to neni tak jednoduchý, jelikož v adrese Exchange serveru je dvojtečka a s tim si většina programů neporadí a k exchangi mě to nepřipojí. Do mailu lezu přes OWA.

Aha, nestandardní porty. To je potom těžký, no :).
Odesláno

Aha, nestandardní porty. To je potom těžký, no :).

Asi to nebude portem jako takovym, v programu v nastavení tě to prostě nepustí na další krok, pokud je v adrese zadaná právě ta dvojtečka. Jakmile jí umáznu, tak můžu pokračovat, ale je mi to naprd.

Jo sorry za OT.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vzdycky me bavi, jak na schuzkach vsichni vytahnou smártfouny a zacnou horečně planovat terminy a ja reknu "Sorry, ja ted nevim, v kancelari se mrknu do diare a dám vědět" Posted Image

Žiješ v minulým století, ale stejně tomu neutečeš... :P

Odesláno

Já na to používám týdenní diář Moleskine. Je příjemnej do ruky.

Do dnů si napíšu úkoly na konkrétní den, když je nestihnu, udělám si od úkolu šipku k některému z následujících dnů, nebo se na to vy...

Dlouhodobější úkoly si napíšu na stránku vpravo určenou na poznámky.

Odškrtávám, nebo někdy taky ne. Co jsem udělal, si snad pamatuju, ne?

Co nestihnu, napíšu si do dalšího týdne, nebo někdy taky ne. Stačí zalistovat dozadu jen pár týdnů. Jestli nestačí pár týdnů, problém už vyhnil.

A na linku oddělující dny si dělám značku s noční polohou hodinek, když zrovna měřím odchylky. A někam pod to si zaznamenám hodinu, kdy jsem odečítal, a odchylku. Píšu většinou tužkou, tak si si to můžu kdykoliv upravit, kdyby se to zrovna nehodilo.

Odesláno

Taky jsem dlouho hledal tu ideální kombinaci, ale nevím jestli jsme ji už našel. Nyní používám androidový smartphone a Google aplikace. Docela mi to vyhovuje. Ještě nedávno jsem však nedal dopustit na klasický diář, má to něco do sebe.

Odesláno

Moleskine a pero... libe porád uvažuju, kdy jsem od tebe naposled četl takhle dlouhou a souvislou myšlenku :D

Tak mě těší, že sis všimnul, že je dlouhá a souvislá. !lol!

Všiml sis ale taky, jak je smysluplná a moudrá? :D

Odesláno

Moleskin a plnící pera se 4 barvama inkoustů. Od diáře jsem přešel na velký formát XL notesů, nelinkovaných. Tam bez problémů vyfiknu i technologické schéma v diskusi.

Odesláno

mne prijde papirovy diar vhodny pro planovani typu 1 schuzka dopoledne, 2 odpoledne - a hybat s tim zasadne nebudu.

ac mam k papiru a perum vztah, tak tohle nemuzu. system sipek by byl sileny.

Odesláno

mne prijde papirovy diar vhodny pro planovani typu 1 schuzka dopoledne, 2 odpoledne - a hybat s tim zasadne nebudu.

ac mam k papiru a perum vztah, tak tohle nemuzu. system sipek by byl sileny.

mne by naopak pripadalo sileny mit vic nez jednu schuzku dopoledne a dve odpoledne :D

kdy bych jako potom mel pracovat?

Odesláno (upraveno)

Me jsou schuzky planovany lidmi v peti lokalitach, ja jen diklajnuju, nebo akceptuju. To bych s papirem fakt nedal. A mam dva kalendare. Outlook s pracovnima vecma a Google se soukromyma. Stejne tak maily. Po spatnych zkusenostech zasadne nemicham privatni a pracovni veci. Zena zase jede uz leta na Filofaxu a neda na nej dopustit a zmena na elektroniku nehrozi. Vsechno si tam zaklada, vklada, pise, pripina, proste ji to desne vyhovuje. Ale jestli to nekdy ztrati, tak zacne od nuly. Ze zajimavosti moje prvni tri dny po dovolene, no humor, Norci mi nedali ani chvili na rozkoukani...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Android a přes gmail počítač s OSX a Address Bookem a iCal.

Nejdřím jsem se bránil tomu gmailu a chtěl použivat kabel, nebo wifi, ale jen v rámci PC a telefonu, ale když jsem tuhle divnou bariéru překonal, zjistil jsem, že se to díky gmailu děje naprosto samo a bezchybně.

Jsem spokojenej.

Patřím bohužel k těm, co by si papírový notes neustálě někde nechávali a nemělo by to smysl. Telefon mám u sebe vždycky.

A také u mně platí to, že co nemám v kalendáři, to neudělám.

• po měsících...
Odesláno

Gangbang to bohuzel neni. Ale dobrej dzouk. Zacnu to tu pouzivat. :-)

resim ted jak od noveho roku psat poznamky ze schuzek, diar a hlavne ukoly. takze to bude asi filofax + A4 blok.

jo a Hasno, jak se ujal novy termin :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...