prischera Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Ahoj, vybiram darek pro tatu ke kulatinam a rad bych znal vas nazor. Mam pomerne jasno ve znacce, rad bych nakupoval u Kubsona, protoze jsem tam uz udelal dobrou zkusennost a libi se Glycine. Prijdou mi jako znacka s lepsim pribehem nez moje Archimede. Hodinky by meli byt vhodne ke kosili, nouzove i k obleku. Urcite na remenu. Velikost 42-47. Podminkou je, aby byly co nejprehlednejsi, a citelny i pro cloveka s horsim zrakem na blizko bez bryli. Cena dejme tomu do 16 tis. Mne z toho vypadli tyhle dva kousky: Combat 6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://chronoshop.cz...etail.php?p=864 nebo Incursore III Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://chronoshop.cz...etail.php?p=881 U tech Incursore neni na chronoshopu specifikace, uz sem o ni psal Kubsonovi, u tech Incursore mne zarazi, ze se na ofiko strankach tvarej, ze nemaj safirovy sklo. Jaky byste zvolili vy? Pripadne uvitam i jiny navrhy, pokud by se objevilo neco super, tak zadna podminka neni definitivni .
Yvaine Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Combat 6, mi přijdou celkově vyváženější i přehlednější.
Návštěvník Oloušek Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Číselník a ručky na řadě Incursore jsou výjimečně dobře čitelné. Olie
utrejch Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Neprohloupis ani s jednema, ale ty druhe mi prijdou zajimavejsi ...
instant Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 ja by som volil klasickejsi dizajn - Combat. Su to fakt pekne hodinkyIncursore su predsa len trochu viacej "trendy". Oboje su ale dobry vyber.
bandicoot Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Combat 6 jsou přesně ty, který by mohly být v encyklopedii pod heslem "hodinky". Úplně vzorový. Osobně bych šel až na dřeň a šel do Combat 6 manual. I když chápu, že postrádají komfort automatu a datumku. Což by pro běžného uživatele mohl být opruz.
quest987 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Nebo Hamilton Pioneer-hodne zajimave hodinky
tyfo Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Pro otce by jsem to videm na Combaty, vypadaji vice spolecensky, na druhou stranu ty druhe jsou citelnejsi, pokud otec vidi relativne dobre tak combat pokud ne tak Incursore IIIjeste by jsem zvazil zda nekoupit manualy bez datumovky, bo co znam treba meho otce tak hodinky nosi jen vyjimecne a datum by nenasteloval bo by ho nevidel. Nebo vrtic jako soucast darku :-)
shore Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Ako uz bolo spomenute - Combat 6 manual, popripade KMU48
prischera Odesláno 18. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Diky vsem za rady, manualni natah by se tatovi urcute nelibil, trosku sem si ho natuk. Je spis priznivce quartzu, natahovani by pro nej byla urcite nevitana komplikace. Winder je nutnost, ale asi ho necham at si nejakej vybere sam, bude z toho mit radost. Kubson psal ze Incursore maj skutecne konvexni mineral s AR coz je pro mne trosku vyrazuje. Osobne se mi vic libi Combat 6, zbytku rodiny Incursore, ale myslim si ze zacinam mit pomalu jasno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se