hejdik Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Zdarec kolegové ,chtěl l bych pořídit si hodinky naběžné nošení a potřeboval bych rozlousknout které.Měl bych na výběr ze dvou variant:1) Casio za 2000Kč - novéodkaz:http://www.hodinky.cz/casio-edifice-ef-553d-2avef.htmlnebo2)Festina za 2500 Kč - použité v dobrém stavu.odkaz :http://www.hodinkyego.cz//hodinky/416-festina-161772-tour-de-france Líbí se mi oboje,ale potřeboval bych posvětit výběr.Chtěl bych se rozhodnout do zítřka.Předem díky za rady.
little_w Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Jednoznacne Casio. Na nic si to nehraje, je to proste Casio, zadne radoby hogo fogo. Jsou levnejsi, nove a tak nejak... "svoje". 1
Petrson Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Asi taky Casio, navíc je budeš mít fungl nové vč.záruky !!! Možná jen, já osobně bych zvážil i verzi s black cifrem ... Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Petrson
Bert Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Šel bych do Casia. Jsou nové, levnější a mně osobně se i více líbí. Barvu číselníku zvaž, asi bych taky volil černý, nebo bílý.
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Zdarec kolegové , chtěl l bych pořídit si hodinky naběžné nošení a potřeboval bych rozlousknout které. Měl bych na výběr ze dvou variant: 1) Casio za 2000Kč - nové odkaz: http://www.hodinky.cz/casio-edifice-ef-553d-2avef.html nebo 2)Festina za 2500 Kč - použité v dobrém stavu. odkaz : http://www.hodinkyego.cz//hodinky/416-festina-161772-tour-de-france Líbí se mi oboje,ale potřeboval bych posvětit výběr. Chtěl bych se rozhodnout do zítřka. Předem díky za rady. Jednoznacne Festina. Presne rovnaky model mam a nedam nan dopustit. 5 rokov tvrdych podmienok si odluzili v prachu, blate, vode a mraze a idu na 100%. Casia mozu o niecom takom akurat tak snivat.
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Zdarec kolegové , chtěl l bych pořídit si hodinky naběžné nošení a potřeboval bych rozlousknout které. Měl bych na výběr ze dvou variant: 1) Casio za 2000Kč - nové odkaz: http://www.hodinky.cz/casio-edifice-ef-553d-2avef.html nebo 2)Festina za 2500 Kč - použité v dobrém stavu. odkaz : http://www.hodinkyego.cz//hodinky/416-festina-161772-tour-de-france Líbí se mi oboje,ale potřeboval bych posvětit výběr. Chtěl bych se rozhodnout do zítřka. Předem díky za rady. Vsimni si, ze Festiny - nove - maju raz taku cenu, ako Casia. Nie je to iba reklamou.
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Jednoznacne Casio. Na nic si to nehraje, je to proste Casio, zadne radoby hogo fogo. Jsou levnejsi, nove a tak nejak... "svoje". Nic vzlom, ale neviem o nicom, na co by sa Festiny hrali. Rad sa necham poucit. P.S. Mal som a mam obidve znacky. Casia sa mi pokazili po 2 tyzdnoch. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Roman-ZA
little_w Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 hele, to je zbytecna polemika, ktera asi nikam nepovede. podle toho, jak se Festina rada prezentuje, chteji budit dojem takove "lepsi" znacky. Ale to neni samozrejme nic noveho ani neobvykleho... ovsem oproti firmam typu Diesel apod (ke kterym tak zhruba patri) jeste vyuzivaji toho, ze jsou prece jen na trhu o neco dele. Casio oproti tomu na takove kraviny kasle a vice se venuji hodinarine. sice po svem, ale jo. stavet na osobnich zkusenostech je subjektivni. taky jsem mel Festiny, byly tenkrat drahy jako p*del a myslel jsem si, ze to je vrchol hodinariny. dnes uz bych zvolil radeji Casio, kdyz uz bych hledal v techto vodach. asi jsem mel stesti na kus (nebo ty smulu), ale me vydrzely jak Festiny, tak vsechna Casia, co jsem mel... takze v tomhle ten muj "problem" neni.
Gilius Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 TdF od Festiny je jejich top řada......top řada od Casia je Oceanus , která se pohybuje v desetitisícových částkách. V této cenové relaci je to v podstatě jedno, které si vezmeš - z mého pohledu. Vyber si tedy ty, které Tě oslovují více, které se Ti líbí více. Casio je , co se týče quartzových modulů, naprostá špička na trhu - ať si říká kdo chce, co chce. Může se jim rovnat snad jen Seiko, ale nikdo jiný ( neberu-li v potaz Superquartz, to je ale už úplně jiná liga). Stavět jen na osobních zkušenostech je o ničem....zmetků by se našlo, jak mezi Casiem, tak mezi Festinou, spousta. Obé maj slušný servis ( opět, globálně) , obé šlapou a s oběma modely budeš spokojen.
habadej Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Za mě jednoznačně Casia. Všimni si, že nové Festiny mají dvakrát takovou cenu, to je díky nákladům na reklamu. Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem habadej
Bert Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Já se nemuzu rozhodnout No kde jseš??? Já Tě v tomhle vlákně čekal už před hodinou :-)
Frantik Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 No kde jseš??? Já Tě v tomhle vlákně čekal už před hodinou :-) Já uz se do techto debat nezapojuju Mám vysokej tlak.
sect Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Já se nemuzu rozhodnout No konečně někdo, kdo má k Festinám opravdový vztah .
Frantik Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 No konečně někdo, kdo má k Festinám opravdový vztah . Neser
Dr.Watson Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Casio. Protože až si je koupíte tak v tu ránu se Vám začnou líbit jiné a tedy, oproti Festinám, máte nové hodinky a ušetřeno něco peněz na další hodinky. U Festin toto nelze, protože už jsou starší, nové mají cenu vyšší a tedy moralistické svědomí by mohlo více protestovat při koupi dalších, tedy druhých, hodinek. A jinak Edifice jsou všechny optimální cena/výkon/vzhled. O Vostocích jsem neřekl ani slovo...
kozaa Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Nic vzlom, ale neviem o nicom, na co by sa Festiny hrali. Rad sa necham poucit. P.S. Mal som a mam obidve znacky. Casia sa mi pokazili po 2 tyzdnoch. Nic ve zlém, ale to že ti odešly Casia po 2 týdnech neznamená, že musíš hned házet tuto značku do odpadu a takhle o ni psát. Měl jsi jen smůlu na hodinky. Toto se ti může stát i u jiných značek jak u Festiny, tak i mnohem dražších modelů. Toto bych napsal jedině pokud bych měl už několik hodinek a všechny by mě odcházeli, ale to asi není takový případ. Znám hromady lidí v mém okolí a jsou s Casio značkou spokojení a kazí se asi tak stejně jako jiné značky. Jinak já jsem pro Casio.
Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Kdybych si musel vybrat z těchto 2 hodinek, vzal bych si Festinu. Naživo to jsou masivní bytelné hodinky (nosí je kolega). Ale za tyhle peníze se dají sehnat už i slušné automaty...
FrantisekH Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Za mě Casio, mám už pár let jedy otloukánky a ty co zažívaj se divim že ještě vypadaj jako hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se