Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

po dlouhé době jsem se odhodlal, že si koupím hodinky. Našel jsem si například tyto:

http://www.budiky.cz...isex-i4705.html

...nebo

http://www.budiky.cz...big--i4702.html

Ale poté mi pár lidí řeklo, že to jsou pouze laciné hodinky z Číny, takže hledám nějakou kvalitní náhradu, které mají podobný design (velice se mi líbí).

Budu rád za každý případný odkaz,radu.

Doufám, že mi poradíte.

Předem díky! :-)

Kidd

Odesláno (upraveno)

Co třeba něco takového.Seiko je za ty peníze nedostižné.Jedná se o typ SNZG 17 J1.Nejsou tam sice"budíky",ale jsou sportovnější a vypadají ve skutečnosti opravdu dobře.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno (upraveno)

Co třeba něco takového.Seiko je za ty peníze nedostižné.Jedná se o typ SNZG 17 J1.Nejsou tam sice"budíky",ale jsou sportovnější a vypadají ve skutečnosti opravdu dobře.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na tyhle si dělám zálusk i já, jen mám menší problém s tím, že nemůžu najít prodejce na ebayi, který by posílal i do CZ. Všichni posílají jen USA, Asie, Australie a nebo mají jen tu verzi "K" ale protože to budou první Seika, tak bych raději "Japan" :rolleyes:

Díval jsem se tady na fóru, že hodně lidí kupuje na 21jewels.com, což je Singapur, ale tam mám trochu obavy ze záruky a taky clo+dph+poplatky. U Higuchi-Inc jsem se taky díval, ale přímo tenhle model tam není. Kdyby náhodou někdo měl tip, kde SNZG17J1 dobře koupit, tak budu vděčný.

Upraveno uživatelem yossarian
Odesláno

To jsem ti chtěl poradit taky, koukej na prodejní vlákna, chvilku počkej a např. ty Golany - máš švýcary za víc než rozumnou cenu ( kdyby se ti nezamlouvali, počkej, něco se tam jistě ukáže ).

Odesláno (upraveno)

Já jsem jedny Seika objednával u tohoto prodejce:http://www.ebay.com/...#ht_5185wt_1185

Je to pravda dražší,ale neplatíš clo+nemalý strávený čas,máš záruku a manuál(u Singapuru zapomeň)a pokud je to třeba jako dárek,tak to přijde v důstojné krabičce Seiko.Vzhledem k tomu,že se ještě jedná o verzi J,tak těch asi 4.500 není tak strašných.

Odesláno

Nevím jestli tenhle odkaz platil pro mě, ale tohle vlákno jsem si projel 2x a nic kloudného k tématu jsem se nedozvěděl. :worried_anim:

ten klik byl typ na hodinky, které by se ti mohli líbit Posted Image

Odesláno

Já jsem jedny Seika objednával u tohoto prodejce:http://www.ebay.com/...#ht_5185wt_1185

Je to pravda dražší,ale neplatíš clo+nemalý strávený čas,máš záruku a manuál(u Singapuru zapomeň)a pokud je to třeba jako dárek,tak to přijde v důstojné krabičce Seiko.Vzhledem k tomu,že se ještě jedná o verzi J,tak těch asi 4.500 není tak strašných.

Díky za radu, jsem víceméně rozhodnutý a vezmu to u toho prodejce justseiko. Ještě prosím Tě, zhruba za jak dlouho od objednání resp. zaplacení tak můžu očekávat balíček ?

Odesláno

ten klik byl typ na hodinky, které by se ti mohli líbit Posted Image

To jo, líbily se mi akorát prostě toužím po automatech, protože quartzky (ne teda swiss made) už mám doma dvoje. Ale díky za tip :)

Odesláno (upraveno)

Díky za radu, jsem víceméně rozhodnutý a vezmu to u toho prodejce justseiko. Ještě prosím Tě, zhruba za jak dlouho od objednání resp. zaplacení tak můžu očekávat balíček ?

Mně to od nich šlo asi deset dní,což mi připadalo na evropské poměry dost dlouho a ze Singapuru jsem to jednou dostal za neuvěřitelných pět dní,a to rovnou na poštu v místě bydliště.Na celnici měli ten den asi dobrou náladu a tak to nechali jít.

Je možné,že to dostaneš dříve.Záruční karta byla nevyplněná.Bylo na ní pouze razítko,zbytek si vyplníš sám.Je to celkem jednoduché,kdyby ti to však nebylo jasné,tak to oskenuj,pošli sem a někdo Ti s tím poradí.

Takže gratuluji předem.Vlekoucí se čas na čekání lístku z pošty je nejlépe krátit si výběrem dalšího modelu.Posted Image

Odesláno

Mě to od nich šlo asi deset dní,což mi připadalo na evropské poměry dost dlouho a Singapuru jsem to jednou dostal za neuvěřitelných pět dní,a to rovnou na poštu v místě bydliště.Na celnici měli ten den asi dobrou náladu a tak to nechali jít.

Je možné,že to dostaneš dříve.Záruční karta byla nevyplněná.Bylo na ní pouze razítko,o zbytek si vyplníš sám,Je to celkem jednoduché,kdyby ti to však nebylo jasné,tak to oskenuj,pošli to sem a někdo Ti s tím poradí.

Takže gratuluji předem.Vlekoucí se čas na čekání lístku z pošty je nejlépe si krátit výběrem dalšího modelu.Posted Image

:rolleyes:

Už mám objednáno, dokonce mi přišlo, žehodinky byly "dispatched". Díky za info.

Nejhorší fakt bude teď to čekání, naštěstí je tu toho tolik k prohlížení a inspiraci, až jde hlava kolem. Doufám, že mi vybrané hodinky sednou a chvíli vydrží, protože tady je to mazec... musím se fakt brzdit, abych už nevybíral další :P ... neuvěřitelné místo tohle fórum

Odesláno

To jo, líbily se mi akorát prostě toužím po automatech, protože quartzky (ne teda swiss made) už mám doma dvoje. Ale díky za tip :)

ok, nikde nebylo zmineno,ze chces jen automaty ;o)
Odesláno

ok, nikde nebylo zmineno,ze chces jen automaty ;o)

ano máš pravdu, už mi to došlo... člověk píše ve více vláknech a pak automaticky předpokládá, že to ostatní ví :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...