dakarcz Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dušák? Nebo jsi kupoval v zahraničí ? V Nemecku, hodinky jsou uz na ceste do Plzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) asi není důvod pochybovat o praktičnosti :-) a ten pocit z hesalitu ... je prostě lepší Upraveno 17. února 2012 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakarcz Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 asi není důvod pochybovat o praktičnosti :-) a ten pocit z hesalitu ... je prostě lepší kuze je taky perfektni, asi ji taky casem objednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 prostě klasika pecka hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) A co teprve ve světlé variantě. Skvělé hodinky na každý den. Upraveno 17. února 2012 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) prostě klasika pecka hodinky Byl jsem u Tebe nechat šít řemen na Fortisky, někdy hned na začátku 2009 a to už jsi je měl. Asi nějak čerstvě. Já je už před touhle návštěvou několikrát viděl, ale na řemenu poprvé. Tenkrát mi začalo být jasný, že si je jednou pořídím. I když jsem mezitím koupil několikero hodinek, i dražších, k těmhle jsem se mentálně dopracoval až teď přelomem roku a nechápu, že mi to tolik trvalo. Jak vidím tu Tvou fotku, mám úplně chuť sehnat orig sponu a zajít se domluvit na řemenu, mám jen tah. Upraveno 17. února 2012 uživatelem RomanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Pro inspiraci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Byl jsem u Tebe nechat šít řemen na Fortisky, někdy hned na začátku 2009 a to už jsi je měl. Asi nějak čerstvě. Já je už před touhle návštěvou několikrát viděl, ale na řemenu poprvé. Tenkrát mi začalo být jasný, že si je jednou pořídím. I když jsem mezitím koupil několikero hodinek, i dražších, k těmhle jsem se mentálně dopracoval až teď přelomem roku a nechápu, že mi to tolik trvalo. Jak vidím tu Tvou fotku, mám úplně chuť sehnat orig sponu a zajít se domluvit na řemenu, mám jen tah. Je to tak, mám je už hodně dlouho..a proto každému doporučím..líbí se ti speedy? bež do nich! super hodinky prošlo mi rukama nesmysl hodinek.. ale moony zůstaly stav se řemen pofoukáme a vočíhnem strojovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Je to tak, mám je už hodně dlouho..a proto každému doporučím..líbí se ti speedy? bež do nich! super hodinky prošlo mi rukama nesmysl hodinek.. ale moony zůstaly stav se řemen pofoukáme a vočíhnem strojovny Ja uz je prave mam, ty nahore na fotce. Jen na tahu, ale ty fotky na kuzi se mi prave libi. Nenasilne se rozhlidnu po spone a za cas se stavim. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Jestli ti stačí trnová, měji dali u Dušaka grátis ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Překlápěčka je sice větší žůžo, ale stejně jsem myslel na klasickou.To se mi asi nepoštěstí jako Tobě, ale zjistit cenu bych tam mohl zajít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Překlápěčka je sice větší žůžo, ale stejně jsem myslel na klasickou. To se mi asi nepoštěstí jako Tobě, ale zjistit cenu bych tam mohl zajít. U Dusaka stoji 350 az 600 podle typu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Petr: Ten řemen co doléhá až k hodinkám a má ty "větrací díry" vypadá dobře a to doléhání k pouzdru mám hodně rád, ale jestli by nebyl k těm mým ze sedmdesátých let moc sportovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakarcz Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 prvni dojmy, po 12 dnech noseni: hesalit - je naprosto ok, zadne viditelne sramy, uz jsem s nim 2x klepnul ze spoda o stul a porad jako novy. natahovani - vec vkusu, me vyhovuje. s vypnutymy stopkami je vydrz 51h a 45min. Se zapnutymi pak 49h.presnost - tady jsem to cekal lepsi, predbihaji se o 15s denne, uvidim casem jestli se to zlepsisvitivost, pro me dulezita vlastnost - taky ok, pekne sviti celou nocvodotesnost - zatim jsem nesebral odvahu je vzit ani do sprchy, ale casem na to asi dojde zatim jsem rad ze jsem si je koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Ja mam sklicko rozlestene dva mesice a uz tam mam tri solidni skrabance, ani nevim kde sem k nim prisel. Nosim je bezne, zadnej zahul. Jeste ze to jde rozlestit Tempem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 To jo, ale abys nevyleštil i to logo Omega, co je na sklíčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 To jo, ale abys nevyleštil i to logo Omega, co je na sklíčku :-) to bych musel leštit z vnitřní strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 ... navic ten hesalit je pomerne dost silnej, ma rek bych kolem 1 mm urcite... navic u moonu jde o spotrebni material v cene par stovek, kterej se meni pri kazdem servisu. Zasek do lunety uz boli penezenku podstatne vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Zasek do lunety uz boli penezenku podstatne vic. Mel jsem zasek na lunete "dot over ninety" z 60. let pobliz te devatesatky. Tak jsem si rikal, ze se pokusim sehnat nahradni na ebayi. Za 3 mesice se tam objevila jedna takova luneta s fontem, kde je puntik nad 90, a to ve znacne horsim stavu, nez ta moje. Ale byla bez zaseku. Byl jsem odhodlany za ni dat 10 tisic korun. Sla za 1200 dolaru Upraveno 12. března 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se