Přejít na obsah

Moonwatch - prakticnost

klobadysek

Doporučené příspěvky

prostě klasika :) pecka hodinky

Byl jsem u Tebe nechat šít řemen na Fortisky, někdy hned na začátku 2009 a to už jsi je měl. Asi nějak čerstvě.

Já je už před touhle návštěvou několikrát viděl, ale na řemenu poprvé. Tenkrát mi začalo být jasný, že si je jednou pořídím.

I když jsem mezitím koupil několikero hodinek, i dražších, k těmhle jsem se mentálně dopracoval až teď přelomem roku a nechápu, že mi to tolik trvalo.

Jak vidím tu Tvou fotku, mám úplně chuť sehnat orig sponu a zajít se domluvit na řemenu, mám jen tah.

post-92-008612300 1329510874.jpg

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem u Tebe nechat šít řemen na Fortisky, někdy hned na začátku 2009 a to už jsi je měl. Asi nějak čerstvě.

Já je už před touhle návštěvou několikrát viděl, ale na řemenu poprvé. Tenkrát mi začalo být jasný, že si je jednou pořídím.

I když jsem mezitím koupil několikero hodinek, i dražších, k těmhle jsem se mentálně dopracoval až teď přelomem roku a nechápu, že mi to tolik trvalo.

Jak vidím tu Tvou fotku, mám úplně chuť sehnat orig sponu a zajít se domluvit na řemenu, mám jen tah.

Je to tak, mám je už hodně dlouho..a proto každému doporučím..líbí se ti speedy? bež do nich! super hodinky

prošlo mi rukama nesmysl hodinek.. ale moony zůstaly :)

stav se řemen pofoukáme :) a vočíhnem strojovny

Odkaz ke komentáři

Je to tak, mám je už hodně dlouho..a proto každému doporučím..líbí se ti speedy? bež do nich! super hodinky

prošlo mi rukama nesmysl hodinek.. ale moony zůstaly :)

stav se řemen pofoukáme :) a vočíhnem strojovny

Ja uz je prave mam, ty nahore na fotce. Jen na tahu, ale ty fotky na kuzi se mi prave libi. Nenasilne se rozhlidnu po spone a za cas se stavim. Dik.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

prvni dojmy, po 12 dnech noseni:

hesalit - je naprosto ok, zadne viditelne sramy, uz jsem s nim 2x klepnul ze spoda o stul a porad jako novy.

natahovani - vec vkusu, me vyhovuje. s vypnutymy stopkami je vydrz 51h a 45min. Se zapnutymi pak 49h.

presnost - tady jsem to cekal lepsi, predbihaji se o 15s denne, uvidim casem jestli se to zlepsi

svitivost, pro me dulezita vlastnost - taky ok, pekne sviti celou noc

vodotesnost - zatim jsem nesebral odvahu je vzit ani do sprchy, ale casem na to asi dojde

zatim jsem rad ze jsem si je koupil

Odkaz ke komentáři

Zasek do lunety uz boli penezenku podstatne vic.

Mel jsem zasek na lunete "dot over ninety" z 60. let pobliz te devatesatky. Tak jsem si rikal, ze se pokusim sehnat nahradni na ebayi. Za 3 mesice se tam objevila jedna takova luneta s fontem, kde je puntik nad 90, a to ve znacne horsim stavu, nez ta moje. Ale byla bez zaseku. Byl jsem odhodlany za ni dat 10 tisic korun. Sla za 1200 dolaru :suicide_anim: Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...