Karel Horčík Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tak jak jsem jinak zatíženej na tahy, tak u těchdle Orlíků mi naopak sedí jedině řemen a mít je, asi bych si docela vyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Tož to je strašné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Souhlas s Hasňou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Za mě jedině řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 (upraveno) Tak ten k tomu černému pouzdru sluší. Zkoušel jsi něco plochého, masivnějšího? Upraveno 4. května 2021 uživatelem Fajkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 11 hodinami, Fajkus napsal: Tak ten k tomu černému pouzdru sluší. Zkoušel jsi něco plochého, masivnějšího? Takový formát řemene jsem ještě nezkoušel. Já mám ruku 19cm s Orliky problém s košilemi. Tlusté řemeny a masivní spony v tom nepomáhají. Asi oslovím Zrna-vypada to dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 (upraveno) Za mě určitě kůže. Různé typy tahů těmto hodinkám vůbec nesedí. Upraveno 7. května 2021 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 (upraveno) V 27. 4. 2021 v 13:29, Karel Horčík napsal: Ještě někdo další prosím? Moje Bronz LE jsou dlouhodobě do +-2s/den. Zkušenost mám podobnou, při nošení lehce do minusu, při odložení lehce do plusu. Jinak ta tmavá kůže na modelu DLC je fakt top, skoro jsem o nich začal uvažovat. Já jsem chvíli uvažoval o LE 2020, na fotkách se mi líbily, ale v butiku na živo mě nijak nezaujaly a naopak mě zaujaly a překvapily ty DLCčka. Upraveno 13. května 2021 uživatelem emve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 2 hodinami, emve napsal: Moje Bronz LE jsou dlouhodobě do +-2s/den. Zkušenost mám podobnou, při nošení lehce do minusu, při odložení lehce do plusu. Jinak ta tmavá kůže na modelu DLC je fakt top, skoro jsem o nich začal uvažovat. Já jsem chvíli uvažoval o LE 2020, na fotkách se mi líbily, ale v butiku na živo mě nijak nezaujaly a naopak mě zaujaly a překvapily ty DLCčka. Díky za odpověď. To jsou všechno vynikající hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Moje jsou zde. Ještě k přesnosti, nevím jak to přesně "hodináři" berou... Pokud bych je odložil na více než 24 hodin, jsou schopny uletět třeba o 10 vteřin do plusu. Ale při běžném denním použití, tedy třeba 14 hodin na ruce a 10 hodin odložené, se to limitně blíží nule. Třeba od konce prosince do konce února to celkově bylo +0,63s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikolas Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Chtěl bych se zeptat. Nečekejte dva roky nosím Prim Orlík 2 se šroubovací korunkou. Vždy ji po seřízení cca po měsíci dotahnu s citem (ne na krev). Vždy se mi po nějakém čase asi po týdnu sama "povolí" a je třeba ji znovu dotáhnout. Myslí si že ji vždy dotahuji "do konce". Děje se to třeba pri větších otřesech ruky. Máte někdo podobné zkušenosti? Děkuji za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Tak po více jak 40 letech mám opět nové Primky Jediná drobná výhrada je k délce řemínku. Mohl by být o fous delší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 K novým Primkám blahopřeji. Ať slouží. No, a s tou délkou máš pravdu. Tvé zápěstí vypadá mírně přiškrceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 před 8 hodinami, Bert napsal: K novým Primkám blahopřeji. Ať slouží. No, a s tou délkou máš pravdu. Tvé zápěstí vypadá mírně přiškrceně Díky Berte. Přezul jsem dnes na nato a pohoda největší Jsou to krásné hodinky a děkuji ještě i Onyxu, že je pro mě několik let rezervovali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 NATO dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 V 5. 7. 2024 v 17:27, M-72 napsal: Díky Berte. Přezul jsem dnes na nato a pohoda největší Jsou to krásné hodinky a děkuji ještě i Onyxu, že je pro mě několik let rezervovali Musím souhlasit, fakt se povedly, děkuji Michale (M-72) Děkuji že si mně k nim přivedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se