vrcan Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Cakanie na Enzo mechana custom ref500 (viz starsi post) so 7.9mm safirom a klasickym okruhlim telom vysky (resp. hrubky) cca 30mm som si skratil kupou (zatial su na ceste) Enzo mechana custom ref500 hranatejsich tvarov so safirom 10,5mm. Kludne mi nalozte! cakam reakcie typu "toto by som si na ruku nedal" a mozno pochvalu za pohon - vnutri je vintage omega mechanicky kaliber, samozrejme novy. Pouzitie tohoto kalibra a tiez hrubeho safiru sa odrazilo aj na vyssej cene (za ktore by sa dali uz kupit slusne becka), na rozdiel od ref500 round case, kde je "len" 7,9mm safir a "len" eta 2824. Ked fyzicky pridu, nafotim, nech spestrim tuto sekciu. Sam som zvedavy, ako to bude nositelne a najma na zvedave opovrhujuce pohlady ludi Ku rade ref500 od enza nepoviem nic nove, len to, ze na svoje prve cakam vyse 6 mesiacov a kazdy kus je original a uplne iny ako ine ref500. Odhaduje sa, ze spolu bude len cca do 10ks ref500, co aj odpoveda rychlosti vyroby ps: vyhodou tychto hodiniek je mozno aj to, ze mozu poslizit ako koncept, ked omrzi tvar tela, najdem frezara, ktory z nich vycaruje nejaky novy tvar... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
vrcan Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 este doplnim - sirka bez korunky je rozumnych 44mm a telo je asymetricke! Vyska hodiniek je v mieste pri 12 vyssia! Takze hodinky su naklonene smerom ku ociam, co ale aj tak nezlepsi celkovu ergonomiu ta je vdaka hmotnosti asi horsia pre pohodlne nosenie. Vsetko je ale vec zvyku... utiahnuta kravata je urcite menej pohodlna Sirka noziciek je 24mm
Micey Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Otřes:) Ne, závidim ti tu odvahu, jsou chlapský.. Akorát bych furt koukal na to "ref500" a přemejšlel kolikátýho je. Akorát nějak nechápu ten "novej vintage kalibr", pod tim si mám představit co přesně..?
quest987 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 tak to je masakr ,poradne chlapske hodinky.jen mit na neco takoveho ruku
Návštěvník Kamil Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 jen mit na neco takoveho ruku Ruku bych měl, odvahu je nosit asi ne. Jsem zvědavý na reálné fotky na ruce.
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Tak tohle opravdu není šálek mé kávy ...
Horhe Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 "totalna uchilarna, zblaznil som sa!!!" máš naprostou pravdu
tombed Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 spadají do kategorie nejdříve jdou hodinky, pak dlouho nic, pak já, ale FANDÍM TI!!!
Dantechno Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Ty rucky moc potapkovsky nejsou. A mas pravdu, je to fakt uchylarna
StanoBare Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Pozerám a pozerám, čo by ma na nich tak zaujalo. Pôsobia dosť mohutne a surovo. Spomínaný kaliber by sa mi viac hodil do "elegantnejších" puzdier. Ale ak si dobre pamätám, tak tá mohutnosť bolo aj tvojim zámerom.
Jiribartl Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Tak to se snad ani okomentovat nedá ...
kratas Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 tak to je masakr, zajímalo by mě kolik to vůbec váží
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Ruku na to mám taky a zajímá mě, jako už někoho tady, kolik to váží ? Mám rád těžký hodinky.
vrcan Odesláno 28. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 rozmerovo to nie je take strasne, sirka 44mm bez korunky je uplny priemer, dlzka tusim 55mm tiez klasika. Vyzera to ako nedokoncece a rozpracovane.... ten kaliber je uplna haluz vzhladom na charakter bomb proof. Najlepsie ich charakter vystihuje "surove". Videl som fotky este ked si ich majitel a objednavatel kupil, asi mesic dozadu, a uplne som ho zvozil, ze ako si to mohol kupit. Odstupom casu som zmenil nazor Jednou cestou je kupovat bezne hodinky ako su becka, omegy, rolexy.... a vsetok mainstreem. Mozem si ich kupit teraz, ale aj o 10 rokov. Toto je ale vystrelok dost vystredneho typka, autora, ktoreho presvedcit na nejaky kusok stoji cas a namahu, kto nezazil nevie... a okrem ineho, nehrozi, ze by som podobnu vec videl na ruke niekoho ineho (mozno okrem enza, ktory zije vo vietname), aj keby som cely svet obehol Zaujimave by bolo ich dat potom cele prelestit, a mozno kedze ide o rovne plochy, zvladnem to krasne aj sam. zaverom zhrniem a suhlasim, ze to sa ani okomentovat neda, su otrasne, surove, paskvil, ocelova tehla a nekoordinovany odflaknuty kus zelesa, bez stipky fantazie. ALe neviem sa dockat ked to dam na ruku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrcan Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 vnutri je tento kaliber: Omega 565 Features automatic sweep second date: quickset by repeated pulling the crown Data Dm= 27.9mm H= 5.05mm 24 jewels f = 19800 A/h power reserve 50h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 vrcan: líbí se mi, že jdeš svou cestou a nenecháš se vláčet vnějšími trendy a zdejšími proudy.Lidi jako ty to tady dělají pestřejší.Za to díky.
vrcan Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 dik bandi je ale fakt, ze som sa povlacil cez vsetok mainstream (snad okrem tagov, certin a samozrejme okrem HH). Stale ale budem uznavat a obdivovat rolex, breitling atd... Je ale fakt, ze ku enzam mam zvlastny vztah a zatial mi jedine enza co mam (subhatch) vydrzali najdlhsie, bavia ma najviac. Davam dalsie fotky, je pekne vidiet aj bocny profil hodiniek a zaobleny 1cm safir. To strasne modre pyzamo ci zupan nie je moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr_P Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Budu trochu off-topic, ale o toto se musím podělit. Na OceanicTime přirovnali řadu Enzo Ref 500 a hlavně jejího autora beze použití slov k následující "umělecké permormanci": http://www.youtube.com/watch?v=qLrnkK2YEcE "...ten chlapec potřebuje terapii..." Možná nám chtěli naznačit, že ty hodinky a jejich autor patří spíše do šíleného světa videoklipu než do reálného světa. I když já mám úlevný pocit, že ve srovnání s divočinou v tom klipu, jsou tyto hodinky přeci jen skoro "normální". Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem Petr_P
hejdik Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Dle tvého očekávání říkám,že bych si na ruku něco takového nedal,ale rozhodně jdou to netradiční hodinky a proto se mi moc líbí.Originalita se rozhodně cení a tyhle jsou opravdu nezvyklé.Dávám palec nahoru!
224477 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Mne sa pacia, proste odvazne hodinky, blahozelam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se