Přejít na obsah

52 hlasů

1. 1. Tak které si mám vybrat? :)

• ciferník s číslama + tah
      5
    • ciferník s číslama + kožený řemínek
      2
    • ciferník bez čísel + tah
      26
    • ciferník bez čísel + kožený řemínek
      13
    • když už kožený tak s klasickou sponou
      2
    • nebo s překlápěcí sponou
      5
    • když už kožený tak krokodýl
      7
    • nebo normální kůže
      1
    • modrý kožený je nej :)
      2
    • seš magor, neřeš to a kup si Casia s kalkulačkou :-DDD
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

tak jsem se rozhodl udělat si radost a chci si koupit nové Breitling Navitimer 01 a váhám kterou variantu zvolit, tak bych vás poprosil o rady a tipy co si pořídit.

Původně jsem byl zastáncem ciferníku s číslama, ale jak tak nad tím pořád přemýšlím, tak se začínám přiklánět k ciferníku bez čísel.

Nejvíc se mi libí varianta s koženým řemínkem, ale teď mám hodinky s kovovým a ten mi přijde praktičtější a lepší, ale ty s originál tahem se mi až zase tak nelíbí. Zase na druhou stranu, když koupím nové s tahem, tak můžu kožený dokoupit a můžu si to prohazovat podle příležitosti. Ale ty s koženým mi určitě přijdou elegantnější.

Když koukám na ty řemínky, tak moc zajímavě vypadá verze s koženým krokodýlem, ale nikde jsem je v originále na Navitimerech neviděl, tak nevím jak to vypadá v reálu.

A řeším jakou sponu - ta překlápěcí je asi praktičtější, že? Tu zatím nemám. Mám jen klasickou a ta se časem v místě zapínání opotřebí a "poláme". Zase ta překlápěcí spona se seřízne na moji ruku a nedá se už moc posouvat, takže kdybych chtěl hodinky prodat, tak si kupující musí koupit nový řemínek? Je to tak?

Abyste to nemuseli hledat a věděli jak to vypadá, tak zde jsou varianty o kterých uvažuji. Každému budu za jeho názor či radu moc vděčný a předem velmi děkuji!!!

edit: vložení obrázků

ciferník s číslama na tahu:

Posted Image

ciferník s číslama na kůži:

ciferník bez čísel na tahu:

ciferník bez čísel na kůži:

ciferník bez čísel na kůži - krokodýl:

modrá kůže:

Upraveno uživatelem dan010
Odesláno (upraveno)

Tak jsem chtěl editací vloži obrázky, ale nenechá mě to editovat, píše, že na to nemám opravnení. Tak obrázky jsou zde :)

ciferník s číslama na tahu:

Posted Image

ciferník bez čísel na tahu:

Posted Image

ciferník s číslama na kůži:

Posted Image

ciferník bez čísel na kůži:

Posted Image

ciferník bez čísel na kůži - krokodýl:

Posted Image

modrá kůže:

Posted Image

Upraveno uživatelem dan010
Odesláno

Moc dobrá vlba, za mě bez čísel na kůži s překlápěcí sponou. Vyber si kůži, jaká ti sedne, stejně si můžeš nechat časem u Ondry Šímy ušít další řemeny...

Odesláno (upraveno)

Černá kůže a bez čísel.

Sice tento model není můj favorit, ale má něco do sebe. A k "Béčkám" mi pocitově jde kůže líp než tah. Spona už je věc názoru. Překlopku si nechají pěkně zaplatit, ale zase "šetří" pásek. To zkracování je podružná věc, pásek samotný je u hodinek spotřební věc. Trnová spona pásek opravdu trochu zlomí, ale žádná tragédie.

Ale zase - pokud uvažuješ i o pozdějším prodeji, tah je docela silný prodejní tahák, prodáváš větší komplet, máš větší radius v ceně.

... no moc sem ti vlastně neporadil...:smile_anim:

Edit: škoda že nemůžu hlasovat dvakrát, dal bych ti tam hlas pro Casia, ať máš pořádný bor.del v hlavě...:whistle: :cheers:

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

pri tomto modeli je celkovy efekt pre mna rovnaky s cislami, aj bez cisiel. Pri avengeroch, kde su ine hrubsie a vacsie cisla, je to vacsi rozdiel.

A tah navitimer je podla mna najlepsi a najkrajsi zo vsetkych beckovych tahov.

moj nazor.

Odesláno

pri tomto modeli je celkovy efekt pre mna rovnaky s cislami, aj bez cisiel. Pri avengeroch, kde su ine hrubsie a vacsie cisla, je to vacsi rozdiel.

A tah navitimer je podla mna najlepsi a najkrajsi zo vsetkych beckovych tahov.

moj nazor.

Souhlasím, rozhodně bych bral na tahu, mně osobně by časem chyběl a dokupovat ho zvlášť je pálka.

Odesláno

Už som síce "volil", no, predsa len pripíšem komentár: "bez čísiel a s tahom" . Ten "tah" - kovový remienok je podľa mňa určite praktickejší a minimálne hygienickejší (vrátane "gumy") - dá sa takmer vždy preleštiť aby vyzeral ako novučičký a keď sa umyje mydlovou vodou tak je aj čistý a voňavý. Kožené remienky, aj keď sú určite nejkou formou impregnované (pravdou je, že o tom viem "prd") predsa len nasávajú pot, lepšie držia nečistotu a neverím, že je možné ich tak dobre vyčisťiť ako kovový tah...mimochodom, "B-čkové" tahy sú okrem iného aj skvelé "eye-catchers" - zaujmú už z diaľky. S pozdravom a prianím správnej voľby (správna je v tomto prípade myslená tak, aby bola pre Vás čo najlepšia)pozdravuje, Pišta

Odesláno

ten jeden hlas pre cisla na tahu je moj :) ja viem, ze tie cisla este viac doplnia uz tak prepchaty dial, ale ked uz, tak uz! :D nieee, je to cislo len osobna preferencia, viac sa mi pacia s cislami.. inac skvela volba, ze si pockal na B01 kaliber, k starym navitimerom som mal odpor, hlavne koli strojceku.. ako len mohli v IKONE leteckeho priemislu nechat ETU? ( speedy s lemaniou nerisim, proti tym nic nemam.. asi koli znacke :) ) no ale teraz s B01 su o ligu vyssie, takze vsetko v zelenom, uz sa tesim, ked ich tu predstavis

Odesláno

chlapci děláte mi těžkou hlavu... co člověk to jiný názor a pak se mám já váhavá osoba rozhodnout. :)

tah je určitě praktičtější, ale můj dojem z něj je, že přebíjí nebo utlumuje samotné hodinky a ty už pak nejsou tak výrazné, kdežto na té kůži každého ihned upoutá ciferník a všimne si super hodinek. :)

můj sen byly vždycky breitlingy s číslama a koženým řemínkem, tak se toho budu asi držet. mám čas si to rozmyslet ještě do soboty, kdy si je jedu objednat do zlína do gold eligius.... cestou se ještě stavím u Dušáka a v Brně u Hanáka abych měl co nejvíc variant v ruce a na ruce :)

Kde těch Breitlingů mají vystavených víc? U Dušáka nebo v Carollinum?

Návštěvník Tada
Odesláno

No od Navitimer 01 budeš rád, když budou mít po jednom kuse v každém krámě.

Odesláno

No od Navitimer 01 budeš rád, když budou mít po jednom kuse v každém krámě.

asi tak :)

no ale este k tomu tahu vs. koza. Neviem ako je to u breitling, ale u inych znaciek vacsinou vychadza lacnejsie kupit hodinky na tahu a kozu so sponou prikupit, ako naopak a dokupovat tah.. takze ak ho vobec nechces, vpohode, ale ak casom hej, tak sa ti skor oplati ich zobrat hned na tahu. ( spytaj sa v obchdoe, kolko stoji extra tah a kolko j cenovy rozdiel medzi variantou na kozi a na tahu )

Odesláno

tak hlasování vyhrál ciferník bez čísel a tah a já to asi nakonec vidím na ciferník bez čísel, ale s kůží a s překlápěcí sponou. přeci jenom mám dojem, že ten tah přebíjí krásu těch hodinek - alespoň na fotce. uvidím v reálu :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...