Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 18. 2. 2015 v 16:55, Andrew napsal:

Nebyla by tady nějaká dobrá duše, která by měla Classic, nebo "alespoň" Q10 a zkusila by nainstalovat jednu Android aplikaci? Nechci Android a pokud nezjistím že to běží na BB, tak se dál nepohnu. Díky a prosím SZ.

Posli mi SZ, co chces odzkouset.
Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 22:24, M10 napsal:

Jasně, hezký, nabouchaný, in, coool... ale nějak se mi tam vytrácí to kouzlo fyzické klávesnice a to je to, co Blackberry dělá Blackberry... Snad už to není stařecká, mrzoutksá konzervativnost...v mém případě  ? :D

ked blackberry prestane vyrabat telefony s fyzickou klavesnicou, tak som s nimi skoncil. ja si na ten dotikac nikdy nezvyknem..

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 6:20, jankoxxx napsal:

ked blackberry prestane vyrabat telefony s fyzickou klavesnicou, tak som s nimi skoncil. ja si na ten dotikac nikdy nezvyknem..

a co si koupis? prakticky nikdo jiny nez BB hw klavesnici nedela.

V Mall.cz doprodavaji BB Q10 za 6290,-

https://www.mall.cz/pda-smartphone/blackberry-q10-qwerty-bila?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NLCZ10-150304-EF&utm_term=03&utm_content=

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 6:40, quest987 napsal:

a co si koupis? prakticky nikdo jiny nez BB hw klavesnici nedela.

V Mall.cz doprodavaji BB Q10 za 6290,-

https://www.mall.cz/pda-smartphone/blackberry-q10-qwerty-bila?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NLCZ10-150304-EF&utm_term=03&utm_content=

nekupim si nic. proste prestanem pouzivat telefon na pisanie mailov. kupim si stary ericson t39 a bude pokoj. dotykac je pre mna proste neprijatelny.

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ten se mi líbí, ale i ten nový Venice s výsuvnou klávesnicí. Pokud by Microsoft skutečně přestal v budoucnu vyrábět telefony, tak je BlackBerry moje jasná volba. Passport se dá dnes již koupit za necelých 14 tis.

post-11110-0-60484500-1430287990_thumb.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 29. 4. 2015 v 6:13, Josef01 napsal:

Ten se mi líbí, ale i ten nový Venice s výsuvnou klávesnicí. Pokud by Microsoft skutečně přestal v budoucnu vyrábět telefony, tak je BlackBerry moje jasná volba. Passport se dá dnes již koupit za necelých 14 tis.

Mal som torcha 9800 a bol to ten najlepsi telefon aky som mal ... sice mam teraz vsetko od apple ale iphone by som asi v momente vymenil za ten vysuvaci passport len nech tam daju nejaku normalnu velkost displeja nieco okolo 4" je najlepsia volba :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Trochu OT:

Moje BB 9320 právě přežilo utopení ve sklenici se šťávou, jen jsem 2 dny musel sušit. Mezitím jsem používal SE Z310, nevím, co si počnu, až tu klávesnice nebudou :).

Odesláno

BB je má srdcovka, po Boldech jsem přesedlal na Q10 a momentálně se porozhlížím po Passportu? Přecházel někdo z Boldu/Q10 na Passport?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...