Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

BB asistent je fajn. Nepouzivam ho pravidelne, ale co jsem zkousel, tak funguje dobre. U me teda funguje spis jako ucitel vyslovnosti :D

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na Passportu stisknu na virtuální klávesnici tečku s malým mikrofonem a spustí se diktování a pak už jenom mluvím a on píše. Dělal jsem pokus, nadiktoval jsem text z knížky (140 znaků)  a udělal 3 nepodstatné chyby.

Odesláno (upraveno)

Josefe, os verze 10.3.2 už by měla být dostupná, na Classicu ji mám cca týden, baterka udělala velkej skok, Passport jsem už s touhle verzí koupil a výdrž je neskutečná, celej den v plným nasazení, Bluetooth a WiFi ani nevypinam, občas i hotspot a večer je tam ještě rezerva přes 20%... hlavně ráno po vytažení z nabíječky drží přes hodinu 100%, fakt pecka!

post-14887-0-59135400-1442316926_thumb.png

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno (upraveno)

Super díky za info, taky stahuju  :) Co se týká WiFi, tak jsem zjistil, že u firemní kvalitní WiFi má telefon skoro poloviční odběr co u Zyxelu co mám doma, šmejd jeden. Já ten telefon zase nepoužívám tak intenzivně, takže mi vydrží baterie cca 80-100 hodin bez zapnuté WiFi, tedy jen na 4G.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Tak mám nainstalováno, koukám na nové vychytávky a taky na to že se začal sekat prohlížeč :) ale třeba ještě něco instaluje apod.

Odesláno

Konečně mi začal Viber fungovat i na 4G a wifi která má přece jenom znatelný odběr už nemusím používat, ta updatem je to vyřešeno.

Odesláno

Zdravím,

já mám BB P'9983 a musím říct, že je to opravdu jen design...... funguje dobře, ale aku je denně max do 17h........  :-( a to je za 47tis dosti chabé......

Odesláno (upraveno)

No to by mi vyhovovalo, ale chápu stávající BB uživatele. Kdyby BB udělalo obě varianty, tak by to byl asi ideál (a tipnu si, že s androidem jich prodají víc).

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Dotaz pro zkušenejší - funguje synchronizace mezi BB a Apple (třeba MacBookem)? Kontaky, schůzky, maily, poznámky atd. jako to teď dělám mezi BB a PC? 

Edit- dal bych dotaz i do sekce Apple, ale pochybuju, že někdo od nich užívá BB ;-)

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Záleží co používáš v Macu za SW. Já synchronizaci neřeším, všechno mám v Google účtech, ale přes BlackBerry link lze synchronizovat BB s počítačem, vypadá to to skoro stejně jako pro iPad, iPhone apod.

http://blackberryczech.cz/2013/blackberry-aktualizovalo-blackberry-link-pro-windows-a-mac/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...