instant Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna vsetko skvele, ale to puzdro malo mat polovicnu vysku. takto je to dalsi leziak na pulte.. Zaujme kazdeho - skoro nikto si to ale za 17k Eur nekupi. Co je skoda, je to dost unikatny dizajn. Elegantne mi pridu tieto Evo 9. LINK Tiez nafuknute, a evidentne sa pacia lebo Daytona je pekna hodinka, ale povedzme.. celkovo sa mi Evo seria pozdava, ale na denne nosenie by mi vadil ten siroky tah asi viac nez vysoke puzdro. Za mna klasicke SBGC chrona v spring drive stale vitazia.
dr.sphinx Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna (upraveno) Tak od chron s modulární architekturou těžko čekat kouzla s výškou, jakuzáky jsou i přesto až groteskní. Že ale svoji novou nóbl sponu nedají do vysokejch velkejch kráv, kde by fakt k něčemu byla, by mě jako případnýho majitele slušně řečeno sralo. Upraveno 2. dubna uživatelem dr.sphinx
orius Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna No chvíli jsem tentagrafy vlastnil a s výškou ani velikostí absolutně žádný problém. Mám zápěstí 18,5 cm. Za mě je GS co se pohodlnosti a přívětivosti k ruce furt na špici. Jinak ta japonská lví divočina se mi líbí moc.
instant Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 11:57, dr.sphinx napsal: Tak od chron s modulární architekturou těžko čekat kouzla s výškou, jakuzáky jsou i přesto až groteskní. Že ale svoji novou nóbl sponu nedají do vysokejch velkejch kráv, kde by fakt k něčemu byla, by mě jako případnýho majitele slušně řečeno sralo. Rozšířit no to iste, oni ti tam daju novu sponu a ty ju pojdes hned reklamovat. 1
Harwey Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna jar opat prisla https://www.hodinkee.com/articles/spring-is-in-bloom-with-the-grand-seikos-new-sbgw323-kiri?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-040225&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW SBGW323 Kiri
bluman Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 1. 4. 2025 v 10:54, dr.sphinx napsal: Neni to celý apríl? Asi se jim do SD podařilo dostat termokompenzaci. 20 SPY - pokud to bude fungovat, jak má - je rozdíl o řád proti stávajícím. Je mi to až podezřelý, když si vezmete, kolik klasický mechaniky v tom stejně musí běhat. A těším se na cenově dostupný, samostatně prodejný nový spony ke starším tahům. Rozšířit Ziadny april, je to naozaj 20SPY (pisu aj na oficialnom WaW webe). Klobuk dolu teda A tiez sa tesim na tie lacne retrofit spony
Trebus Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 1. 4. 2025 v 10:54, dr.sphinx napsal: Neni to celý apríl? Asi se jim do SD podařilo dostat termokompenzaci. 20 SPY - pokud to bude fungovat, jak má - je rozdíl o řád proti stávajícím. Je mi to až podezřelý, když si vezmete, kolik klasický mechaniky v tom stejně musí běhat. A těším se na cenově dostupný, samostatně prodejný nový spony ke starším tahům. Rozšířit Já mám GS ještě se starším typem strojku 9R65, který má udávanou přesnost +-15 sekund měsíčně. Hodinky seřizuju jen při změně letní/zimní čas. A myslím vždy byla za půl roku odchylka do 15 sekund. 1
lukassob Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna V 1. 4. 2025 v 8:01, Micey napsal: Ten napis “UFA” je strasnej:) Je mi jasny ze uz se to tady nekde resilo, ale ma ta macata spona mikroregulaci? Rozšířit Já bych pořád na cifru viděl UFO. To bych nesnesl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se