Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vsetko skvele, ale to puzdro malo mat polovicnu vysku. takto je to dalsi leziak na pulte.. Zaujme kazdeho - skoro nikto si to ale za 17k Eur nekupi. Co je skoda, je to dost unikatny dizajn.

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-26.jpg

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-21.jpg

Elegantne mi pridu tieto Evo 9. LINK Tiez nafuknute, a evidentne sa pacia lebo Daytona je pekna hodinka, ale povedzme.. celkovo sa mi Evo seria pozdava, ale na denne nosenie by mi vadil ten siroky tah asi viac nez vysoke puzdro. Za mna klasicke SBGC chrona v spring drive stale vitazia.

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-13.jpg

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-10.jpg?ssl=1

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-11.jpg?ssl=1

Grand-Seiko-Tentagraph-And-Tokyo-Lion-Tentagraph-12.jpg?ssl=1

Odesláno (upraveno)

Tak od chron s modulární architekturou těžko čekat kouzla s výškou, jakuzáky jsou i přesto až groteskní.

Že ale svoji novou nóbl sponu nedají do vysokejch velkejch kráv, kde by fakt k něčemu byla, by mě jako případnýho majitele slušně řečeno sralo.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

No chvíli jsem tentagrafy vlastnil a s výškou ani velikostí absolutně žádný problém. Mám zápěstí 18,5 cm. Za mě je GS co se pohodlnosti a přívětivosti k ruce furt na špici. Jinak ta japonská lví divočina se mi líbí moc.

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 11:57, dr.sphinx napsal:

Tak od chron s modulární architekturou těžko čekat kouzla s výškou, jakuzáky jsou i přesto až groteskní.

Že ale svoji novou nóbl sponu nedají do vysokejch velkejch kráv, kde by fakt k něčemu byla, by mě jako případnýho majitele slušně řečeno sralo.

Rozšířit  

no to iste, oni ti tam daju novu sponu a ty ju pojdes hned reklamovat. 

• Haha 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 10:54, dr.sphinx napsal:

Neni to celý apríl?

Asi se jim do SD podařilo dostat termokompenzaci

20 SPY - pokud to bude fungovat, jak má - je rozdíl o řád proti stávajícím.  Je mi to až podezřelý, když si vezmete, kolik klasický mechaniky v tom stejně musí běhat. 

A těším se na cenově dostupný, samostatně prodejný nový spony ke starším tahům. 😂 

Rozšířit  

Ziadny april, je to naozaj 20SPY (pisu aj na oficialnom WaW webe). Klobuk dolu teda 🙂

A tiez sa tesim na tie lacne retrofit spony 😂

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 10:54, dr.sphinx napsal:

Neni to celý apríl?

Asi se jim do SD podařilo dostat termokompenzaci

20 SPY - pokud to bude fungovat, jak má - je rozdíl o řád proti stávajícím.  Je mi to až podezřelý, když si vezmete, kolik klasický mechaniky v tom stejně musí běhat. 

A těším se na cenově dostupný, samostatně prodejný nový spony ke starším tahům. 😂 

Rozšířit  

Já mám GS ještě se starším typem strojku 9R65, který má udávanou přesnost +-15 sekund měsíčně. Hodinky seřizuju jen při změně letní/zimní čas. A myslím vždy byla za půl roku odchylka do 15 sekund.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...