Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Komu: catkin

...do "bondovek" se mně dostala voda a ten cifr byl malý,preferuji spíše větší kalibr :smile_anim:

Ptám se na to každého, kdo něco podobného zmíní.

Můžeš prosím nějak detailněji popsat, jak jsi utopil svoje Bondovky? Dělám si takový malý průzkum odolnosti hodinek, a tak bych se tě rád zeptal na další detaily z provozu. Mám na mysli více detailu typu:

• Který z modelů Omega Seamaster?
  • Kompletní zaplavení vodou nebo ?jen? trvalé zamlžení skla?
  • Byla známa příčina?
  • Událost se stala v koupelně, sauně, během plavání, skoků do vody, šnorchlování, či přístrojového potápění?
  • Nějaké jiné outdoorové či pracovní aktivity (rázy a vibrace, extrémní teploty)?
  • Do servisu nebo do šrotu?
  • Jak byly hodinky staré v okamžiku nehody?
  • Byl jsi první vlastník nebo byly už ?pro-owned??
  • Pravidelné kontroly těsnosti či jiné servisní prohlídky?
  • Otevíral je před nehodou nějaký servis neautorizovaný Omegou?
A tak nějak podobně?.

Děkuji.

• po 4 týdnech...
Odesláno

...do "bondovek" se mně dostala voda a ten cifr byl malý,preferuji spíše větší kalibr :smile_anim:

Tak "bondovky" mi taky přijdou subjektivně poměrně malý (mám velkou ruku) a taky by mě zajímalo jak se ti dostala voda do hodinek s vodotěsností 300m?

Odesláno

Strasne to beres, kup si Suma a budes financne v pohode,

uvidis, ze s nimi chybu neurobis a na fore je taky obrovsky dopyt,

ze ich mozes kedykolvek predat, podstata je kupit vo vybornom

stave za vybornu cenu a nestratis na nich skoro nic...

A ked budes mat viacej penazi tak si aj viac tie Omegy uzijes ...

Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit...

Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono...

Jenže když ty Omegy jsou pro mě finančně megadarda...

Jenže zase Seiko není úplně Omega...

Achjojojoo :sad01_anim: Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ?

Odesláno (upraveno)

Sumo je OK. Pomer cena/prevedenie je tažko prekonateľný. Pokiaľ si nenosil drahšie hodinky, je to výborný model pre budúci rozlet :D . Ak by ťa chronomagorstvo prešlo, máš spoľahlivé hodinky do koča aj do voza, ak nie, aj tak by si s PO nevystačil. Veľkosť ideálna.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Suma jsou super hodinky, chvilku jsme měl modrý a jednou se k nim určitě ještě vrátím. Pro mě mají 2 malé a řešitelné nedostatky, prvním je chybějící AR (případně safír s AR) a úzký tah

Odesláno

mne sa zase naopak ten uzky tah paci - viac vyniknu samotne hodinky, skor mi vadi na nich font pisma na lunete avsak z pohladu od tahu je ta luneta nadherna :) Safir s AR si mozes dat kedykolvek dorobit ...

Odesláno

mne sa zase naopak ten uzky tah paci - viac vyniknu samotne hodinky, skor mi vadi na nich font pisma na lunete avsak z pohladu od tahu je ta luneta nadherna :) Safir s AR si mozes dat kedykolvek dorobit ...

Vždyť říkám, malé a řešitelné nedostatky. :-)

Odesláno

Prepac zle som si precital tvoj koment a mas pravdu :notworthy:

tento pohlad ma vzdy dostane (foto pozicane dantechna/dufam, ze sa nebude hnevat/)

Vždyť říkám, malé a řešitelné nedostatky. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak tohle podepisuju, kéž by tam dali lunetu jako má MM to je jejich nejslabší místo!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...