vanderB. Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 já tam byl dnes a musim rict, ze supersporty, jak se mi nelibily na obrazku, nejsou vubec zly...naopak Spartaky, podle meho drivejsiho nazoru nej z dnesni produkce PRIM, jsou takovy...normalni...co mne ale zabiji je to hnusavy logo PRIM manufacture 1949 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Dnes jsem tam byl poprvé .Slečny,příjemné a ochotné.Bylo vidět,že vědí,o čem mluví.Tady je pár fotek.Není to nic moc,je to přes sklo vitríny,tak mě nekamenujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 V 21. 10. 2011 v 15:21, 'Jezevcik2' napsal: Dnes jsem tam byl poprvé .Slečny,příjemné a ochotné.Bylo vidět,že vědí,o čem mluví. Tady je pár fotek.Není to nic moc,je to přes sklo vitríny,tak mě nekamenujte. Já jsem se tam konečně dostal včera znalá obsluha mě taky příjemně překvapila, na ruku jsem si vyzkoušel Diplomaty, k nim jsem vznesl i pár zvídavých dotazů a vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Škoda,rád bych tam měl spřízněnou duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 ahoj, i já dnes navštívil prodejnu Prim. Velmi příjemná obsluha a ty hodinky? prostě nádhera. Na ruce jsem si vyzkoušel nové Orlíky a červené Igeny. Ty Orlíky vypadají ve skutečnosti fantasticky. Z obrázkem na netu se to vůbec nedá srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Tak jsem se tam dnes také dostal, šel jsem kolem už několikrát, ale vždy bylo zavřeno a na dveřích prodejní doba žádná uvedena nebyla. Interiér strohý, slečna velmi příjemná a ochotná. Nechal jsem si ukázat nové Orlíky, které mi slečna s rukavicemi na rukou vyndala. Považoval bych za slušnou frajeřinu, kdyby k hodinkám na stolek připravila ještě jedny bílé rukavice pro zákazníka, a ten, chce-li, si je může navléci, nebo dělá, že je nevidí. Dělají to tak v Japonsku a mě se to líbí. Hodil jsem na ní pár frajerskejch termínů a musím, říct, že byla docela v obraze, žádné stupidní naučené fráze, tedy velmi sympatické. Na Orlíkách mi silně vadila chrastící aretace otočné lunety, je horší, než u MPM. Pak jsem si nechal ukázat zvětšené diplomaty v nerezu a světlým cifrem. Jsou opravdu krásné, jen potisk datumovky a potisk cifru je jaksi silnější a mírně rozpitý. Hodinky byly mírně pomlácené, tak jsem slečnu poučil, proč mají světové firmy ve svých buticích huňaté a tlusté koberce...Slečna mě hned upozornila, že v hodinkách něco chrastí, je v nich ulomený čep závaží samonátahu /už dávno měl být čep v kuličkovém ložisku/ . Pokusil jsem se je tedy natáhnout ručně, odpor korunky je však zcela mimořádný a dosažení tohoto cíle není příliš vzdálené posilovně, dívčí prstíky nemají šanci. Nicméně hodinky stále nešly, mají zaseklou setrvačku. Jiný kus téhož tam nemají. Dost nepěkná reklama, předvádět hodinky, které nesplňují ani tu nejzákladnější funkci. Odvezuou je prý do Eltonu a tam opraví. Mou pomoc s díky odmítla, i když by hodinky za 5 milnut alespoň šly. Stéle je nepříjemné, že cizinec, který právě dnes odlétá, objeví prodejnu, zalíbí se mu hodinky a on si je nemůže koupit, protože je nemají vyrobené. Tak chtivý turista odlétá z Ruzyně s Omegami na ruce, koupenými v letištním tax free shoppu...Všechno se t vysvětluje klamně tím, že firma je připravena zákazníkovi splnit všechna individuální přání. Nájemné za obchod se tam platí sice za 24 hodin denně, ale prodává se jen v poměrně omezenou pracovní dobu, za den přijde v průměru kolem 30 zájemců. Podíval jsem se na klasické Igeny, cenovce 44k nerozumím, když si je tam v rámci renovace můžu pořídit za čtvrtinu. Hodinky byly všechny vzorně nastaveny na fotogenický čas- 10 h 10 min. Slečnu jsem ale upozornil, že tam má kousky, kter mají ručky obráceně, ukazují tedy¨za 10 min 14 hod. Vypadá to blbě, protože jsme zvyklí číst zleva doprava a když tam hned zakopneme o minutövou ručku, už se nám nehce jít pohledem dolů na kratší hodinovku....z další vitríny jsem si nechal vytáhnout ty designové hodinky od Kokeše, jsou hezké, nicméně nápis stanley steel a a water resist tam jsou. A přes nápis kokeš není na stroj dobře vidět. Oprava ve photoshopu asi možná není...Jinak se mitam moc líbilo, i když kafe jsem nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 16. 10. 2011 v 13:05, 'Ohm-Aztec' napsal: V sobotu jsem měl cestu do Prahy a docela jsem se těšil, že navštívím prodejnu a prohlédnu si nové Orlíky a odjížděl jsem s velkým zklamáním - prodejna byla v sobtu v dopoledních hodinách zavřená... Jako jediná v celé pasáži... Bohužel jsem nikde nenašel informace o otevírací době a ani na kontakt na prodejnu. Smutné. No vidím,že když už nostalgie,tak se vším všudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Mischa-takovydle chytraky ve ksefte milujou,pani musela bejt nadsena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 7:41, 'panedge' napsal: Mischa-takovydle chytraky ve ksefte milujou,pani musela bejt nadsena Myslis chytraky, kteri upozorni na oderky na pouzdru nebo na nefunkcni kus hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 2:44, 'mischa' napsal: stanley steel a a water resisttakhle doslova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Frantik-hele me je to jedno,ale abych poucoval prodavace a jeste jim opravoval hodinky to sorry,ale asi sem jinej no,ono se to da takhle od netu blbe odhadnout,ale podle prispevku se domnivam,ze pan byl chytrej azaz,jen muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 9:21, 'panedge' napsal: Frantik-hele me je to jedno,ale abych poucoval prodavace a jeste jim opravoval hodinky to sorry,ale asi sem jinej no,ono se to da takhle od netu blbe odhadnout,ale podle prispevku se domnivam,ze pan byl chytrej azaz,jen muj nazor No porad nevim nevim, kdyz jako zakaznik prijdu a prohlizim si omlacene nefunkcni hodinky za 100 000,- tak podle me neni nic "chytreho" na tom to okomentovat. Prece nebudes drzet hubu a usmivat se, ze je jako vsechno v poradku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 To ne,ale nebudu je chtit spravovat,nebudu jim rikat jak maj mit rucky ve vitrine a kdovi co jeste-ale nekdo si nemuze pomoct a musi ukazat,ze to vi a ze je chytrej jak vopice-proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 2:44, 'mischa' napsal: ... Hodinky byly všechny vzorně nastaveny na fotogenický čas- 10 h 10 min. Slečnu jsem ale upozornil, že tam má kousky, kter mají ručky obráceně, ukazují tedy¨za 10 min 14 hod. Vypadá to blbě, protože jsme zvyklí číst zleva doprava a když tam hned zakopneme o minutövou ručku, už se nám nehce jít pohledem dolů na kratší hodinovku.... ... ... a nebyly náhodou ty kousky (13:50 hod) určené jen pro touristy z daleké Arábie, píšící v opačném směru? To by pak třeba vysvětlovalo i některé ceny ... Bohužel nás doba minulá i současná naučila mít lepší znalosti, než sám prodavač. Apriori nepředpokládáme důvěryhodnost - obecně spíš chování v duchu hesla "nezajímá nás vaše spokojenost, jen vaše peníze". Pokud ale, jak sám píšeš, byly slečny na prodejně "v obraze" a ochotné, nevidím důvod je trápit. Rychlá výměna poškozených kusů je zodpovědností výrobní společnosti. Pokud jim je nedodá včas, bude tam prázdný stojánek. A to, že ti o zmiňovaném poškození řekli, je pro mě signál, že se snaží a samotným jim to možná vadí víc než tobě. Prodavač vytváří atmosféru během jednání, proto tam je člověk a ne automat. Jeho nadřízení by mu sami měli zajistit, aby to co prodává bylo bezchybné a bylo i ke koupi, proto tam/tu jsou zase oni. A z toho, co jsem četl v tomto vláknu, je pohoda na prodejně zřejmá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Byl jsem se tam podívat včera ( v pondělí ) a zkusil na ruku Orlíky, krásnej pocit ( na cenovku u toho jsem nemyslel ). Nostalgie byla parádní, vrátil jsem se opravdu o cca 25 let nazpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 7:41, 'panedge' napsal: Mischa-takovydle chytraky ve ksefte milujou,pani musela bejt nadsena Jak znám Mischu, tak si se slečnou velmi mile a zdvořile poklábosil a všechny ty upozornění proběhly v rámci rozhovoru a ne jako výtky. Navíc věřím tomu, že by ty diplomaty opravil jen a jen proto, aby neměl Elton ostudu z vystavování nefunkčního kusu a to navíc s úsměvem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 18:40, 'kuncák7' napsal: zkusil na ruku Orlíky... Nostalgie byla parádní... vrátil jsem se opravdu o cca 25 let nazpět. Tohle autoři novýho Orlíku asi nechtějí slyšet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Honza.manta-tak to pak joo,sorry mě to tak přišlo z toho příspěvku jakože mistr světa!Konec OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 V 1. 11. 2011 v 20:39, 'panedge' napsal: Honza.manta-tak to pak joo,sorry mě to tak přišlo z toho příspěvku jakože mistr světa!Konec OT Vidíš a já jsem to taky tak chápal jako Honza Manta.Z té"recenze"dýchalo to,že autor přesně ví,o čem mluví a chce pomoci.Podle mne je to velice objektivní,trefné a na nic si to nehraje.S chutí jsem dočetl až do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 panedge: své výtky jsem adresoval nikoli milé slečně, k té jsem se choval velmi pozorně a se vší pozorností. Jak já, tak i ona, jsme se neradi loučili. Ano, jsem mistr zeměkoule, to je pravda. Když půjdu do tržnice a prodavačka tam bude mít cedulku z krabice od bot s nápisem okulky třetí jakoft, nebude mi to vadit. Když ale přijdu do obchodu, kde si mám prohlížet ehm, ...jak se tomu říká česky- vysokou hodinařinu? v lakýrkách a pečlivě upravenými nehty na rukách i nohách ...hodinky, které jsou obouchané a k tomu nefunkční, nemohu být s nabídkou spokojen. Diletantismus nastavených ruček do špatné polohy by byl celé zeměkouli k smíchu, asi tak jako prodavačka z tržnice, která by mi z neznalosti podávala na přivítání levou ruku...Opět bych se jen usmál. A chybné popisy na dýnku u hodinek za docela dost peněz, nevím, nevím, jak se to dá obhájit. Představa, že přijdu do Mercedes autosalónu, najdu si krásný model, kde je na kapotě napsáno Melcedes cabryolet s lakem posetým šrámy a ďubkami a při dotazu na zkušební jízdu se dozvím, že to nejde, protože je auto nepojízdné a jiný kus tu nemají, vlastně ani dveře nějak nejdou otevírat, protože se centrál zasekl....Objektivně musím uznat, že mě milá slečna upozornila, že něco v hodinkách chrastí a já odvětil, že o tom vím. Nabídku opravy hodinek jsem nabídnul samozřejmě v legraci, protože jako patriot značky jsem nebyl spokojen se stavem hodinek, ve kterém se nacházely / je samozřejmé, že v případě zájmu bych hodinky během pití kávy dal do funkčního stavu/ . Ta oprava není nic náročného, zvládnul by to kterýkoli hodinář v blízkém okolí, vždyť jsou to Primky, kterých každý opravil tisíce a verze odvozu do Eltonu příští týden se mi jevila jako zdlouhavá a nepraktická. Bral jsem to tak, že kdyby slečna píchla u svého auta pneumatiku, asi bych jí také rád pomohl a ješitně ukázal, že na to mám a nevolal bych hned odtahovku od Melcedesu...Hodinky pro mě nejsou párek v rohlíku a ojejich kvalitě rozhoduje detail, v případě, že jen něco málo není dokonalé, asi byc do toho takové peníze nedal. V případě, že je toho nedokonalého, nebo přímo chybného, nefunkčního mnoho, je to spíše k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se