tmoris Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Co se da vyhrat: ? Two round trip flights to a Volvo Ocean Race stage destination ? Hotel accommodations (Including airport and hotel ground transportation) ? An IWC Portuguese Yacht Club Chronograph ? In-port sailing experience (subject to weather conditions at location) ? A VIP visit to the Volvo Ocean Race Abu Dhabi Ocean Racing boat and private meet-and-greet with the team Popis akce Prihlaska do souteze Doufam, ze to tady nektery z nas vyhraje 4
hufnor Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Já, já, bitte, já. Ty hodinky vám klidně někomu dám, ale jet se podívat na VOR chcu já!Jinak, dík za odkaz!
tmoris Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Já, já, bitte, já. Ty hodinky vám klidně někomu dám, ale jet se podívat na VOR chcu já! Jinak, dík za odkaz! ok, beru
Patrik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Prosím pro anglicky ne tolik znalé - to je jen pro majitele IWC?
H-B Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Prosím pro anglicky ne tolik znalé - to je jen pro majitele IWC? V pravidlech o tom nic neni a serial number neni povinne, tudiz NE
Gustaf Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 super..dík. Takže to mám v kapse
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se