wanaka Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 zdravim vsechny podobne postizene:smile_anim: ,nerad se chlubim,ale kdyz mi to doma nikdo nepochvali.....
stopa99 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 SUPER.....Gratulujem...Hometime je super a ten kaliber.....
bandicoot Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Tak to je hustý. Reverso je paráda. To je takový ten tah skládaný s tý tvrzený gumy? Jak se to nosí?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Dobře jsi vybral, jen co je pravda
Jay Doll Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Super! Výborná volba. Zrovna na tyhle mám aktuálně spadeno, akorát v chronografu. Ať ti slouží
Jakubisko Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Bomba! Bych je na stálo nosil strojkem nahoru, a když by mě vážně zajímalo, kolik je hodin... tak bych se podíval na mobil
Andrew Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Reverso jsou skvělý hodinky!Častokrát se zde shodneme, že leckterý hodinky jsou hezčí zespodu s průhledem na strojek, než při pohledu na ciferník. U JLC je to skvěle řešitelný a právě tenhle kousek si to určitě zaslouží. Gratuluji hrdému majiteli.
volfda Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Jen se chlub, však máš čím Gratuluji k parádním hodinkám, JLC je prostě klasa
Marhys Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Gratuluji, krásný strojek. A jak tu již zmínil jeden kolega, nevím jakou stranou nahoru bych je nosil Jak se nosí na tom gumotahu ? Díky
obchodnik-o3 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 no parada,pekne si to tu ozivil,gratulujem
wanaka Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Dik za komentare-tesi me ze se libi.... Gumotah je u techto JLC celkem ok,myslel jsem ze se bude pod nim vice potit zapesti,ale je to v pohode:smile_anim: .A jinak je skutecne tech par dni co je mam nosim vetsinou strojkem nahoru ,casem se to zrejme zmeni,ale zatim se zkratka nedokazi nabazit pohledu na pulsujici strojek....
wanaka Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 no parada,pekne si to tu ozivil,gratulujem cau zavislaku,dik za gratulaci:smile_anim: ,z tech JLC mam totiz fakt radost.Nic mene zaujmulo me ,ze jsi z BA stejne jako ja a mezi svymi konicky uvadis mtb. I ja jezdim temer denne male Karpaty.. Sveho casu -mozna dva tri mesice dozadu jsem byl na Zelezne Studnicce ,kde byla prezentace yeti a niner,zakecal jsem se tam s bikerem,myslim ze se jmenoval Robert ,dokonce mi dal svou vizitku- jenze jak uz to chodi, tak jsem ji nekde stratil-coz me docela mrzelo, byl tam i s family a mel rocky mountain.A tak me napadlo jestli to nejsi ty?Bratislava preci jen neni tak velka...wanaka
obchodnik-o3 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) cau zavislaku,dik za gratulaci:smile_anim: ,z tech JLC mam totiz fakt radost.Nic mene zaujmulo me ,ze jsi z BA stejne jako ja a mezi svymi konicky uvadis mtb. I ja jezdim temer denne male Karpaty.. Sveho casu -mozna dva tri mesice dozadu jsem byl na Zelezne Studnicce ,kde byla prezentace yeti a niner,zakecal jsem se tam s bikerem,myslim ze se jmenoval Robert ,dokonce mi dal svou vizitku- jenze jak uz to chodi, tak jsem ji nekde stratil-coz me docela mrzelo, byl tam i s family a mel rocky mountain.A tak me napadlo jestli to nejsi ty?Bratislava preci jen neni tak velka...wanaka sz nech to tu neza...me Upraveno 4. září 2011 uživatelem obchodnik-o3
sery.vlk Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Tak se stavím do fronty gratulantů .-) JLC Hometime je klasika!Tady u toho reversa perfektně zakomponovali do číselníku datum a ukazatel den/noc .-)
wanaka Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Tak se stavím do fronty gratulantů .-) JLC Hometime je klasika! Tady u toho reversa perfektně zakomponovali do číselníku datum a ukazatel den/noc .-) dik:smile_anim: ,ano vedle datumu upresnuji i denni a nocni 12 hodinovou fazi .Navic ukazuji i dva casy coz na fotkach neni videt nebot druha cervena hodinova rucicka je- jelikoz jsem tuto funkci zatim nepouzival schovana pod tou hlavni bilou ..
pavča Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Já to tady říkám pořád - na hodinkách mám nejraději průhled na strojek a u hodně moc hodinek mě mrzí, že mají dýnko a ne průhled. Takže zásadně nosit otočené strojkem nahoru, údaj o čase není až tak podstatný, v nejhorším se dá někoho zeptat kolik je hodin. Jinak paráda parádovatá.
wanaka Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Já to tady říkám pořád - na hodinkách mám nejraději průhled na strojek a u hodně moc hodinek mě mrzí, že mají dýnko a ne průhled. Takže zásadně nosit otočené strojkem nahoru, údaj o čase není až tak podstatný, v nejhorším se dá někoho zeptat kolik je hodin. Jinak paráda parádovatá. Vezmu si to k srdci:D
sureshot Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 moja salka kavy to zrovna nie je ale treba uznat ze patria k tym top zaujimavym kuskom. gratulacia! 1
GentlemanT Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Osobně mi tam sice příliš nesedí ten gumový tah, ale jinak je to prostě ikona, o tom žádná...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se