Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim vsechny podobne postizene:smile_anim: ,nerad se chlubim,ale kdyz mi to doma nikdo nepochvali.....:guitar:

post-18971-047098700 1315152111.jpg

post-18971-023174700 1315152156.jpg

post-18971-032222400 1315152199.jpg

post-18971-068303000 1315152226.jpg

post-18971-047100300 1315152275.jpg

Odesláno

Reverso jsou skvělý hodinky!

Častokrát se zde shodneme, že leckterý hodinky jsou hezčí zespodu s průhledem na strojek, než při pohledu na ciferník. U JLC je to skvěle řešitelný a právě tenhle kousek si to určitě zaslouží. Gratuluji hrdému majiteli.

Odesláno

Gratuluji, krásný strojek. A jak tu již zmínil jeden kolega, nevím jakou stranou nahoru bych je nosil :)

Jak se nosí na tom gumotahu ? Díky

Odesláno

Dik za komentare-tesi me ze se libi..:angel:.. Gumotah je u techto JLC celkem ok,myslel jsem ze se bude pod nim vice potit zapesti,ale je to v pohode:smile_anim: .A jinak je skutecne tech par dni co je mam nosim vetsinou strojkem nahoru ,casem se to zrejme zmeni,ale zatim se zkratka nedokazi nabazit pohledu na pulsujici strojek....

Odesláno

no parada,pekne si to tu ozivil,gratulujem :smile_anim:

cau zavislaku,dik za gratulaci:smile_anim: ,z tech JLC mam totiz fakt radost.Nic mene zaujmulo me ,ze jsi z BA stejne jako ja a mezi svymi konicky uvadis mtb. I ja jezdim temer denne male Karpaty.. Sveho casu -mozna dva tri mesice dozadu jsem byl na Zelezne Studnicce ,kde byla prezentace yeti a niner,zakecal jsem se tam s bikerem,myslim ze se jmenoval Robert ,dokonce mi dal svou vizitku- jenze jak uz to chodi, tak jsem ji nekde stratil-coz me docela mrzelo, byl tam i s family a mel rocky mountain.A tak me napadlo jestli to nejsi ty?Bratislava preci jen neni tak velka...wanaka

Odesláno (upraveno)

cau zavislaku,dik za gratulaci:smile_anim: ,z tech JLC mam totiz fakt radost.Nic mene zaujmulo me ,ze jsi z BA stejne jako ja a mezi svymi konicky uvadis mtb. I ja jezdim temer denne male Karpaty.. Sveho casu -mozna dva tri mesice dozadu jsem byl na Zelezne Studnicce ,kde byla prezentace yeti a niner,zakecal jsem se tam s bikerem,myslim ze se jmenoval Robert ,dokonce mi dal svou vizitku- jenze jak uz to chodi, tak jsem ji nekde stratil-coz me docela mrzelo, byl tam i s family a mel rocky mountain.A tak me napadlo jestli to nejsi ty?Bratislava preci jen neni tak velka...wanaka

sz

nech to tu neza...me :smile_anim:

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno

Tak se stavím do fronty gratulantů .-) JLC Hometime je klasika!

Tady u toho reversa perfektně zakomponovali do číselníku datum a ukazatel den/noc .-)

dik:smile_anim: ,ano vedle datumu upresnuji i denni a nocni 12 hodinovou fazi .Navic ukazuji i dva casy coz na fotkach neni videt nebot druha cervena hodinova rucicka je- jelikoz jsem tuto funkci zatim nepouzival schovana pod tou hlavni bilou ..

Odesláno

Já to tady říkám pořád - na hodinkách mám nejraději průhled na strojek a u hodně moc hodinek mě mrzí, že mají dýnko a ne průhled. Takže zásadně nosit otočené strojkem nahoru, údaj o čase není až tak podstatný, v nejhorším se dá někoho zeptat kolik je hodin. Jinak paráda parádovatá.

Odesláno

Já to tady říkám pořád - na hodinkách mám nejraději průhled na strojek a u hodně moc hodinek mě mrzí, že mají dýnko a ne průhled. Takže zásadně nosit otočené strojkem nahoru, údaj o čase není až tak podstatný, v nejhorším se dá někoho zeptat kolik je hodin. Jinak paráda parádovatá.

Vezmu si to k srdci:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...