Marchitt Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Díky za obchod, Vraby. Vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 (upraveno) Dobrá domluva a rychlé odeslání, prostě mohu jen doporučit.Díky za obchod Pavle Upraveno 14. července 2017 uživatelem Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Opět po roce menší obchůdek, jako vždy skvělá domluva a rychlá platba, takže palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Dobrá domluva, rychlá platba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Pavla mohu jen doporučit, příjemný obchod. Kvalitně zabaleno ,rychle a spolehlivě odesláno.Děkuji a těším se na další spolupráci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Vše jak má být! 1A*:-) Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Přidávám další vřelé doporučení, menší obchod na dálku, ale domluva příjemná a rychlá. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Vše proběhlo výborně. Výborná komunikace.Děkuji za obchod. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Děkuji za obchod, vše v pořádku a perfektně zabalené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda1 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ahoj všem, bohužel se nemohu připojit k oslavným ódám pana Vrabyho. Koupil jsem od něj hodinky Stowa s poškozeným strojkem. Když jsem ho na to upozornil, byly to samé výmluvy. Hodinky jsem tedy zaslal k výrobci. Byla nutná výměna dvou ozubených koleček a vyčištění, složení a seřízení strojku. Faktury jsem předložil panu Vrabymu. Výsledkem byly opět samé výmluvy. Z mého pohledu nedoporučuji obchod s tímto pánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Jendo, rozumím tomu na základě historie tak, že hodinky jsi koupil 8. dubna 2019. Zmínil ses o nich zde, nikoli hanlivě, respektive o poškozeném strojku ani slovo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94218-stowa-flieger-vs-archimede-pilot-h/?p=2326074 Dále jsi je pak k prodeji nabízel dne 4. července tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/129242-k-stowa-flieger/ a nyní, tedy dne 5. ledna 2020, tedy po skoro OSMI měsících, sem hodíš komentář? No, to mi opravdu nevoní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Jen na vysvětlenou na komentář od Jenda1 Duben - prodej,osobní setkání - zde na fóru zmínka o nákupu hodinek Červen - dostal jsem SZ,že jsem prodal rozbité hodinky konverzace,rozbité jsem neprodával / proč se ozval až tak pozdě (do ted´ nevím) Červenec - Jenda1 nabízí zde k prodeji Další SZ až někdy na podzim,nechal jsem je opravit u Stowa přispěj alespoń 2t. za opravu.(komplet servis) Každý at´ si o tom udělá obrázek sám,po 10 letech na fóru nemám tohle zapotřebí. Jenda1 by si také komentář zasloužil,ale seru na něj. Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompaud Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Díky za super obchod! Od začátku do konce přátelské jednání, na kterém si zakládám i Já.Jednoznačně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Připojuji se, vše v pořádku, rychlost, domluva. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Bezproblémový rychlý obchod-za mě vše v nejlepším pořádku Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 jako vzdy naprosto bezproblemovy obchod, rychla domluva i platba, ze me opet vse naproso OK Diky ! h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Připojuji se k řadám spokojených. Rychlost, komunikace, celkově bezproblémový obchod. Doporučuji a ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakattara Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Vše v naprostém pořádku, perfektní domluva6a odeslání. Děkuji. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Vraby musí mít nějaké tajné páky na Českou poštu, protože večer jsme domluvili kšeft (spíš kšeftík nebo kšeftíček) a ráno jsem měl hodinky v ruce ! vše na pohodu, vzorně zabaleno. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 S Pavlem vše na jedničku, perfektně zabaleno, rychle odesláno, zboží dle popisu v 1A+ stavu, takže tímto mu děkuji a jednoznačně doporučuji. Kdykoli znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se