Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 fuj tajxl - co to je za hnusný hodinky ? - vypadá to jak sušenky co žeru k snídani - todle jestli viděl Vinči, tak mu zbytněla prostata a už je vycéfkovanej ------------------------------------ du rači brousit nůž blbče nabruš pižlátka, ohol si levačku a pak ti je na chvilku pučím a budeš se moct jít přebalit estéte
Návštěvník ?po Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 blbče nabruš pižlátka, ohol si levačku a pak ti je na chvilku pučím a budeš se moct jít přebalit estéte HE HE - tak ať sloužej a ráno je womylem nespolkni
M3maniac Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Gratuluji, ikdyž to není můj šálek kávy ,ale popsal jsi to bombově
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 A kde je fotka na ruke s Ing. ,hádam preferuješ Vinci? Obe máš mať rovnako rád, keď si si ich zabezpečil, je to ako s deťmi, len tie sa nedajú vymeniť so Sibirom. Mám pocit, že Sibir má asi všetky hodinky , lebo buď každý už od neho niečo kúpil, alebo s ním menil
bedja Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 beztak vseci skoncite u rolexu, hovada vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko.. ..a kuuwa..
bedja Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Jinak Romane gratulace..a musim potvrdit,ze poznat sibire je veliky zivotni prinos..
Hasňa Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Ty Vinazky jsou kulervouci a dechberouci.
instant Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 beztak vseci skoncite u rolexu, hovada vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko.. ano ano, jeho výsost nekecá
instant Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Roman I. - fčul už poplaveš rovno jak torpédo
mmako Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Gratuluju. Okukoval jsem je u sibiřana několikrát (také tam rád nakupuju :-), jsou naprosto úžasné.
Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Gratuluju. Okukoval jsem je u sibiřana několikrát (také tam rád nakupuju :-), jsou naprosto úžasné. Von ten koloniál u Sibiře má samý fajnový věci. Rohlíky měkký, salámy nevolezlý a nedávno měl i mejdlo s jelenem ještě jednou děkuju všem za reakce Upraveno 15. září 2011 uživatelem Roman I.
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 A sakra Déj? vu Krásne hodinky! Gratulujem!
Andrew Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Tak s těma Da Vinci si mě trochu naštval, kdybych před týdnem nezaváhal, tak máš kulový Až je budeš prodávat (nejlépe kolem dubna 2012) tak se ozvi
Baker Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Pekna dvojka Romane, jsem zvedav, ktere pujdou driv ... ty jsi rozeny Panerista.
Tommy_PP Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Krásne dvojčatá, zatial nič pre mňa, ale verím, že časom aj na to dôjde
long Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Uf to je ale krása.A navíc jsi přesně popsal ty pochody a navíc snad i to, co se ti postupem času honilo hlavou. Je jen otázka kam postupovat s takto vysoko nastavenou laťkou ???
Bert Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Romane, co na to říct. Perfektní příběh s dobrým koncem. Já osobně ale pevně věřím, že pohádka bude pokračovat :-)
thebigpilot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Moc krásné oboje. Jsem tady nový, mám taky IWC vše ostatní šlo z baráku. Konkrétně IWC Portofino chronograph na černém croco a IWC Aquatimer 2000 černý dial a na gumě :-) Tvoje inženýrky jsou nádherné!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se