Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

fuj tajxl - co to je za hnusný hodinky ? - vypadá to jak sušenky co žeru k snídani - todle jestli viděl Vinči, tak mu zbytněla prostata a už je vycéfkovanej ------------------------------------ du rači brousit nůž :D

blbče :D nabruš pižlátka, ohol si levačku a pak ti je na chvilku pučím a budeš se moct jít přebalit estéte :D
Návštěvník ?po
Odesláno

blbče :D nabruš pižlátka, ohol si levačku a pak ti je na chvilku pučím a budeš se moct jít přebalit estéte :D

HE HE :D - tak ať sloužej a ráno je womylem nespolkni :oneeyed02:

Odesláno

A kde je fotka na ruke s Ing. ,hádam preferuješ Vinci?

Obe máš mať rovnako rád, keď si si ich zabezpečil, je to ako s deťmi, len tie sa nedajú vymeniť so Sibirom. Mám pocit, že Sibir má asi všetky hodinky :D, lebo buď každý už od neho niečo kúpil, alebo s ním menil :eek:

Odesláno

beztak vseci skoncite u rolexu, hovada :) vcera sme to s Instantem rozsekli, jediny dve znacky pro chronomagory - Rolex a Seiko..

..a kuuwa.. :)

Odesláno (upraveno)

Gratuluju. Okukoval jsem je u sibiřana několikrát (také tam rád nakupuju :-), jsou naprosto úžasné.

Von ten koloniál u Sibiře má samý fajnový věci. Rohlíky měkký, salámy nevolezlý a nedávno měl i mejdlo s jelenem :)

ještě jednou děkuju všem za reakce

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Tak s těma Da Vinci si mě trochu naštval, kdybych před týdnem nezaváhal, tak máš kulový :P

Až je budeš prodávat (nejlépe kolem dubna 2012) tak se ozvi ;)

Odesláno

Uf to je ale krása.

A navíc jsi přesně popsal ty pochody a navíc snad i to, co se ti postupem času honilo hlavou.

Je jen otázka kam postupovat s takto vysoko nastavenou laťkou ???

Odesláno

Moc krásné oboje. Jsem tady nový, mám taky IWC vše ostatní šlo z baráku. Konkrétně IWC Portofino chronograph na černém croco a IWC Aquatimer 2000 černý dial a na gumě :-) Tvoje inženýrky jsou nádherné!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...