Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

estetiku nehodnotim, na to sme prilis odlisna kultura

z cinskych veci sa mi najviac paci Kiu Tai Yu, autor prveho cinskeho turba. V aprili 2007 Antiquorum vydrazilo prvy Mystery Tourbillon za nejakych 100tis svajciarskych frankov /v r2000 to bolo nejakych 13tis frankov?/. tomu hovorim zhodnotenie.. :)

zopar kuskov z jeho tvorby. vsimnite si ako velmi zavisi na tom ako to je vyfotene. najprv press fotky:

Nemůžu si pomoct, ale ten design je hroznej. Nosil bys z toho něco?
Odesláno

Milánkové, tohle jsou čínské hodinky, jak by měly vypadat? :) Maďarsky? Podle mě za ty prachy rozhodně stojí (myslím turba)a svoje kupce mají. Byť já sám bych asi fanouškem tohohle dezénu úplně nebyl. A to se mi Breguet docela líbívá.

Odesláno

V životě jsem nic takového na nikom neviděl. V Evropě na tenhle design nejsme zvyklí. Rozhodně bych se za ně nestyděl. Tim nemyslim denní nošení. Jen je občas provětrat a zase uložit.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

klobuk dolu pred technikou, no na ruku by som si taky gyc vzivote nedal...

To není kýč, je to orientální design. Kýč by to byl, kdyby se to snažil napodobit Evropan. Slovácký kroj taky není kýč :) Myslim, ze cena je adekvátní pouzitym materiálům a technologii. Jestliže německé nebo svycarske turbo stojí řádově milion, má čínské, nebo třeba české, právo stát stejne peníze.

• po měsících...
Odesláno

Zdravim Vas,

ja som tu celkom novy ale nieco od Beijing mam.

11beihaiwholeview.jpg

8BeihaiLowerFac.JPG

5_BeihaiBack.JPG

a poviem Vam ze take kvalitne hodinky som este nemal. Aj presne. Samozrejme mal som iba nejake Seika ale toto je podla mna vyborna kupa. Odporucam ak chce niekto kvalitu za rozumnu cenu a neboji sa napisu Made in China.

V pripade zaujmu napisem nejaku kratsiu recenziu

Odesláno

Recenzi rozhodně napiš, jsem na ní zvědav ( já mám prostě mylně zakořeněno, že by to měl bejt čínskej okopčenej šmejd, což pokrokem už dávno není pravda ) a tak rád změním názor ( mylnej ).

Odesláno

Povedený a decentní čínský oblekovky, zdá se mi, že i provedení by mohlo být bez výhrad. Na recenzi se těším.

Zdravim Vas,

ja som tu celkom novy ale nieco od Beijing mam.

11beihaiwholeview.jpg

8BeihaiLowerFac.JPG

5_BeihaiBack.JPG

a poviem Vam ze take kvalitne hodinky som este nemal. Aj presne. Samozrejme mal som iba nejake Seika ale toto je podla mna vyborna kupa. Odporucam ak chce niekto kvalitu za rozumnu cenu a neboji sa napisu Made in China.

V pripade zaujmu napisem nejaku kratsiu recenziu

• po měsících...
Odesláno

Tak sa s vami podelim o dlhodobe skusenosti s Beijing Beihai. Dizajnovo su velmi pekne, ku kvalite spracovania "zvonku" nemam vyhrad, ale co sa tyka strojceka SB18-3 tak nesplnili moje ocakavania a museli prec. Natahovali sa velmi lahko, az prilis lahko a stale viac som mal dojem ze sa nieco vnutri odtrhne. Nakoniec museli prec a kedze si nemozem dovolit mat vela ? v hodinkach tak uvolnili miesto hodinkam o ktorych som snival uz viac rokov - Stowa Antea KS. Presnost je porovnatelna, obidvoje idu velmi presne (odchylka max 5 s/den Antea KS mam iba par dni, ukaze sa casom), ale pocit pri natahovani sa neda porovnat.

Asi by som Beijing neodporucal na denne nosenie, skor nieco pre zberatelov do vitrinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...