VS Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Před chvilkou jsem ho potkal u Hrušky. Ne cikán, ale normální slovák. Postup úplně stejný, napřed mi dal hodinky, pak začal vytahovat nějaké duchy. Nabídnul jsem mu 20 korun. Při ceně hodinek $1 ještě 3 koruny vydělá. Tak je zbalil a s vyděšeným výrazem odešel.
maama Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 V 29. 9. 2011 v 14:14, 'VS' napsal: ... Ne cikán, ale normální slovák. ...
Ciao Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 18. 9. 2011 v 19:49, 'vikhra' napsal: ....., tak nedělej Zagorku a hoď sem foto. fotku čeho?
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 loni se mi stalo něco podobnýho. zaťukal na okno u auta nějakej ometák a já otevřel a začal mi cpát do ruky krabičku s parfémem. říkal že to šlohl naproti v drogerce a že chce za oba 500. byli to chanel číslo už nevim ale co o prd jde nabídl jsem mu z recese dvě kila on to jako naštvaně vzal a já měl dva parfémy cca za bůra. zaparkoval jsem a šel se podívat do te parfumky a fakt je tam měly a tak ho držím v ruce koukám na to a nebyli uplně stejný. tyhle měly to logo vytlačený. vlezu do auta mrknu na moje krabičky tam to bylo jen natištěný. otevřu ji tam flakonek ale odlepovalo se z nej nálepka tak levý parfemy šli do koše. člověk dneska už nemůže ani zlodeji věřit. ty líný svině prodávají fejky a maskují to tím že tvrdí že kradou. kam tohle spěje
Jakubisko Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Příště, až budeš mít přebytek volných financí, je věnuj raději na charitu...
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 13:50, 'Jakubisko' napsal: Příště, až budeš mít přebytek volných financí, je věnuj raději na charitu... u mě se přebytek často nevyskytuje bohužel a myslím že na charitě by ty dvě kila využili stejně dobře jako ten čorkař. přišel jsem v životě o víc a ještě přijdu s tím se musi každej naučit žít
tmoris Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 porozumnel jsem spravne tomu, ze jsi vedome kupoval zbozi vydavane za kradene a jeste to komentujes slovy, ze jsi borec, protoze se dokazes vyrovnat se ztratou jako poradny chlap?
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:24, 'tmoris' napsal: porozumnel jsem spravne tomu, ze jsi vedome kupoval zbozi vydavane za kradene a jeste to komentujes slovy, ze jsi borec, protoze se dokazes vyrovnat se ztratou jako poradny chlap? to je ale strašný co? mirek dušín ze mě nebude. a ano dokážu se ze ztratou vyrovnat chápu že je morálně zvrhlé podporovat zloděje tím že od nich něco koupíš ale kázání mám dost v kostele. diky
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:28, 'Fikus' napsal: to je ale strašný co? mirek dušín ze mě nebude. a ano dokážu se ze ztratou vyrovnat chápu že je morálně zvrhlé podporovat zloděje tím že od nich něco koupíš ale kázání mám dost v kostele. diky No to, co tady píšeš, to je docela síla! Nejen že to je trestný čin, ale kde je obyčejná morálka? A kde je jednání gentlemana?
tmoris Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:28, 'Fikus' napsal: to je ale strašný co? mirek dušín ze mě nebude. a ano dokážu se ze ztratou vyrovnat chápu že je morálně zvrhlé podporovat zloděje tím že od nich něco koupíš ale kázání mám dost v kostele. diky tak to je na me celkem silny kafe. byt pysny na to, ze jsi moralni hovado..
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:41, 'tmoris' napsal: tak to je na me celkem silny kafe. byt pysny na to, ze jsi moralni hovado.. Mě jak minule nabízel cigán v Ostravě u nás v obchoďáku parfém, dostal po pysku, hajzl jeden
toldi Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 podle mě to zbytečně moc prožíváte... dotyčný neprovedl nic chvályhodného, ale myslím, že v tomhle případě jde ještě o ho.no, tohle pohoršování a ohánění se džentlmenstvím mi přijde zbytečný. not a big deal. v životě jsou i důležitější ukazatele morálky a charakteru člověka než tohle.
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:53, 'toldi' napsal: podle mě to zbytečně moc prožíváte... dotyčný neprovedl nic chvályhodného, ale myslím, že v tomhle případě jde ještě o ho.no, tohle pohoršování a ohánění se džentlmenstvím mi přijde zbytečný. not a big deal. v životě jsou i důležitější ukazatele morálky a charakteru člověka než tohle. No výborně, díky za poučení.......
railmaster Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Nebolo to tak dávno, cca 20 rokov, keď sa kradlo všetko a všade. Pred časom som bol známemu pomôcť na stavbe. Večer po práci, pri alkohole sa spustilo chválenie, kto koľko toho v práci potiahol, zväčša materiál - rezivo, roxor, trubky. Dosť som pri tom valil oči a otváral ústa, hlavne na tú hrdosť. Išlo o všeobecne vážených ľudí.
Red Dwarf Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dobře ti tak, Fikusi, nemáš kupovat kradený věci. Ale jsem rád, žes to teda finančně i morálně ustál...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Vedome na parkovisti kupovat kradene parfemy. To jsme tady na foru jeste nemeli. A nemyslim, ze by to tady nekomu chybelo. Je to ten samy clovek, co predjizdi odbocovacim pruhem a je pysny na to, jak vsechny ochcal? No to je teda megahovado. Zumpa.
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Je nějaký rozdíl mezi vědomým nákupem kradených parfémů a kradených hodinek? Hodinky máme rádi, pár kluků tady o ně přišlo... Zkuste se na to podívat touto optikou než to budete bagatelizovat...
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 No teda pánové, kampak dospělo toto fórum gentlemanů? Opovržlivě si tady utahujem z cikánů s fíkama- aby se nám pak někdo jako Fikus "chlapácky" chlubil zm.dstvím přesně v duchu jejich logiky - zaplatit šupákovi před obchodem za věc s garancí původu "právě zde jsem to pro Vás ukradl, abyste si nemusel špinit ruce maestro"? A i kdyby tu nakonec nešlo o fake, bylo by snad vědomé okradení prodejce o zboží z regálu menší zločin než okradení důchodce na ulici - jak píše bandicoot například o hodinky? Doufejme že admin najde dostatek gentlemanské velkorysosti k tomu, aby dotyčnému včas poskytl příslušnou kompenzaci - třeba "za 2 kila banánů"... Protože do klubu s userama o Fikusem prezentovaných morálních kvalitách bych si už netroufal vejít ani na hajzlík, natož vytahovat hodinky...
TimeCvok Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 V 3. 11. 2011 v 18:47, 'Peta-Biker' napsal: Mě jak minule nabízel cigán v Ostravě u nás v obchoďáku parfém, dostal po pysku, hajzl jeden Už několikrát jsem se přesvědčil,že hrdinové tohoto vyjadřování utíkají jako první
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) V 3. 11. 2011 v 23:50, 'TimeCvok' napsal: Už několikrát jsem se přesvědčil,že hrdinové tohoto vyjadřování utíkají jako první Tak já mezi ně rozhodně nepatřím. Nejsem jeden z těch, co si nechá vše líbit, když mi ještě strká i přes můj slušný projev píčovinu do auta. Když neuposlech podruhé, nedal mi na výběr. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se