skalis Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Jestli má JLC takový servis jak říkáš tak to je opravdu smutný, přitom jsou to proti rolexkám tak hustý hodinkyJenze, kdyz chces hodinky na denodenni noseni (do prace, do lesa, kamkoliv), tak mnohem praktictejsi nez komplikovana HH jsou jednoduche a robustni hodinky typu Rolex. Nemusis se o ne bat, servis je za pusu a neokoukaji se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Přesně tak, životní . Nosíš je celý život, dělají Ti radost, jsou odměnou za Tvoji práci, ukazují čas, a ještě po smrti, pozůstalí z Tvých Rolexek zaplatí pohřeb, koupí si vybavení bytu, a ještě pojedou na dovolenou )). Tomu říkám životní kauf! tohle je tak krásně výstižný.. to si dám na plochu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 <br />Jenze, kdyz chces hodinky na denodenni noseni (do prace, do lesa, kamkoliv), tak mnohem praktictejsi nez komplikovana HH jsou jednoduche a robustni hodinky typu Rolex. Nemusis se o ne bat, servis je za pusu a neokoukaji se.<br /><br /><br /><br /> do ,lesaa???......co v tom lese budes delat,stipat rovnacku popripade tezba???....to ty roladky nedaji :DDD anebo,ze by polovnik a co se tyce poté smrti, tak ja tam mam to "po přízni-řízni!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 do ,lesaa???......co v tom lese budes delat,stipat rovnacku popripade tezba???....to ty roladky nedaji :DDD anebo,ze by polovnik Kaceni dreva by rolady samozrejme zvladly, o tom nemej pochyb. Ale do lesa se da jit na vylet, nebo se da v ramci vyletu jit lesem, proc zrovna kacet (tys nikdy nebyl v lese jen tak?)? A uz vidim, jak si clovek ven na vychazku bere nejaky HH kousek. Rolady naopak snesou vsechno a clovek nemusi resit, co s nima muze nebo nemuze delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Bond, NATO Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 COOL, jak jde sundat tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Vypada to vyborne Viktore, Alda si cvrnkne az to zmerci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 COOL, jak jde sundat tah? Nic moc, chce to současně stlačit stěžejku na obou stranách a povytáhnout koncovku tahu od pouzdra, člověk by potřeboval ještě jednu ruku, nebo bejt šikovnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Já si asi konečně koupím na tyhle experimenty kvalitní oboustranný Bergeon?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tři oranžový ručky 2 Cyber: lepši budou dva Bergeony s tenkými konci na kovové tahy, držák na pouzdro a malý svěrák. Svěráček nemám a docela mi chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Viktore tahle kombinace s nato se mi mic líbí. I když rolády mají super tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Parada. Vzdycky jsem rikal, ze rolady patri na NATO. Uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 S tím souhlaím. Mně se u Explorerů taký víc líbí Nato. Tedy pokud se s nima někdo nechystá na ples v opeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Bond, NATO Bond No to je super! Pohrávám si s myšlenkou dát EXPy na kaučuk, Rubber B je maj za chvíli začít dělat, ale tohle je možná lepší... Máš ho odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Rolex a Nato strap patří k sobě a tahle Viktorova kombinace vypadá dobře, to ano. Zůstávám však věrný ocelovým tahům, protože ocel je ocel a ne kus hadru. Edit : teď jsem si všiml, že kolega píše o kaučuku. To je už svatokrádež. Upraveno 5. března 2012 uživatelem REO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Trošku jiný strap, taky se nosí úžasně. EX II Jsou podle mě spolu s DSSD, nejlepší současné R ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Líbí se mi moc, na tom NATO bomba, ale 42mm už bych asi neunosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 To je super jak cyp. Asi nejlepsi Rolady, sorry Sibir, a super NATO k tomu. Presne takhle se mi Rolady libi. I SDDS jsem videl na NATO a byla to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se