Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Christopher Ward C8 Pilot Mk II - Black pre-Order End September vůbec nejsou špatný, akorát kurňa pilotky by měly být na ruční nátah nemůžu si pomoct :-)

Odesláno

maxipsefíku dokázal jsi zasrat vlákno 63fotografiemi,to se tu nikomu ještě nepovedlo. :suicide_anim:

Proč ne viď ... já jsem třeba vůbec netušil kolik vlastně druhů a variací na tyhle hodinky existuje, ale stejně se mi nejvíc líbí ty klasický B-Uhr nejlíp bez nápisu :-)

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Ty Christopher Ward C8 Pilot Mk II - Black pre-Order End September vůbec nejsou špatný, akorát kurňa pilotky by měly být na ruční nátah nemůžu si pomoct :-)

Naprostý souhlas, ruční nátah to potřebuje jako koza drbání.

Odesláno (upraveno)

jen pro zopakování:

mimostřednou vteřinovku ne

ciferník klasický, bez zbytečných komplikací

mesh ne

cena do 60 tis.

rozumný servis

čím méně nápísů tím lépe

spíše již čerstvě zajeté

Upraveno uživatelem pepaa
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

jen pro zopakování:

mimostřednou vteřinovku ne

ciferník klasický, bez zbytečných komplikací

mesh ne

cena do 60 tis.

rozumný servis

čím méně nápísů tím lépe

spíše již čerstvě zajeté

Já mám podobné požadavky a zatím nejlépe mi vychází Archimede nebo Stowa. Navíc Archimede se dají vyzkoušet a koupit na Chronoshop.cz určitě je má i několik zdejších členů a sem tam se objevují v prodejním vláknu. Před nedávnem se prodávaly tyto Archimede Pilot

Odesláno

všechen ten odvar co je tu je moc hezký, no ale pro mě není větší klasiky v pilotkách než IWC, myslím že už máš taky jasno ;) a pokud nevadí eta v hodinkách za 60 klacků, není co řešit

Posted Image

Odesláno

omlouvam se za priziveni. :whistle: ty alphy mi prijdou trosku jako przneni pilotek "karbonovym lookem", ale stejne se mi libi. :sad01_anim: cena je samozrejme smesna proti pokladum ve vyctu zde v threadu. daji se sehnat nekde v EU? preci jen, kdyz by se dalo vyhnout celnimu kolecku, bylo by to dobre.

Odesláno

pepaa, dříve, či později se v prodejním vlaknu něco objeví.

to se určitě objeví, ale často nestačím žasnout jak jsou rychle pryč :-(

takže kdyby někdo přemýšlel že by se nějakého strojku dle mého výběru chtěl zbavit, sem s nabídkou...

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Tady pepaa uvažuje o IWC a vy mu sem sypete Alphy a Parnisy.

Tak nejak, taky to nemuzu pobrat a nejvic tu zaplavu, co poslal fik. A nejvic me rozesmaly Eposky, ktery jsou okopceny IWC...

Ja dodam, ze jsem v patek nazivo zkousel Laco Pilot 42 handaufzug a jestli si jeste budu nekdy kupovat pilotky v teto cenove hladine, tak to budeu tyhle (typ A).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...