Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) To Watches: Rád bych tě ukamenoval, ale tady to stejně nejde.. Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem Jeronimo
Chosef76 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 i jako hrdý majitel DeLonghi Primadonna musím uznat, že strojky na pody dělají docela dobrou kávu
sect Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Děcka, 15 roků jsem nepil kávu a teď jsem koupil dolce gusto....a piju.....a super.......
Chosef76 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Děcka, 15 roků jsem nepil kávu a teď jsem koupil dolce gusto....a piju.....a super....... Jasný, Češi se pomalu loučí s tím "tureckým " hnusem a učí se pít kávu se vší parádou. ;-)
pavel_h Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 la Pavoni europiccola professional pod stromečkem a první ranní pokusy........... Nevěřil bych že pressovač může udělat tak zásadně rozdílnou chuť kávy.
Henatko Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 To product video prostě musíte vidět http://www.lidl.cz/c...index_21843.htm A nekamenujte mě prosím Tady ta super mašinka nám v práci dělá "kávu" i 30x denně a dokonce stále funguje .
Ladap Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 tak jsem zkusil naplnit si svoji kapsli (Capsuľ in). výsledek srovnatelný s originál nespresso kapslema. dal jsem tam, co jsem zrovna našel doma, nějakej obyč. mletej davidoff. Jak si udělal tu svoji kapsli?
Pirx Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) Jak si udělal tu svoji kapsli? Prodavaj prazdny, ktery si sam naplnis cim chces... viz http://capsul-in.com/ edit: na ebay: http://www.ebay.de/itm/Capsulin-Nespresso-kompatible-befullbare-Kaffee-Kapseln-50-gunstiger-100-Stk-/130619674905 Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem Pirx
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 la Pavoni europiccola professional pod stromečkem a první ranní pokusy........... Nevěřil bych že pressovač může udělat tak zásadně rozdílnou chuť kávy. Gratuluji, já jsem si osobně nadělil Gaggi Baby Twin, ale při extrakci má zbytečně vysokou teplotu, takže se v kávě oběvují hořkokyselé tóny. Musel bych vyměnit termostat, nebo dělat temperature surfing a to mě otravuje. Navíc dotykové ovládání není nic pro mě. (byla za dobrou cenu, tak jsem zkusil) Ale pujde z domu. Ode dneška dělám kafe na starém dobrém Turmixu TX 10 vapore plus 1987. Swiss made je holt Swiss made. Příští krok bude Rancilio Silvia... Už žádné kompromisy.
zid Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Tak jsem si dnes pořídal Cremesso automat v balení s 192 kapslemi a napěnovačem mlékem, vše za 4000 v Datartu.Žena spokojená, já taky.
pusher... Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Par let mam Nespresso a spokojenost.
jovani Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 moje "nadobicko" kavu kupujem tu alebo od Steva
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Dobrá práce jovani, už vám chybí jen Bottomless portafilter pro perfect naked extraction Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Jeronimo
Hasňa Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Par peknych fotek http://gearpatrol.com/blog/2011/12/22/rocket-espresso-giotto-evoluzione/
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Par peknych fotek http://gearpatrol.co...tto-evoluzione/ Ano, tu poslední fotku mám od pondělí v práci jako pozadí na monitoru.
Jeronimo Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Možná by se někomu mohlo hodit ujasnějí pár základních pojmů ohledně extrakcí kávových nápojů: Ristretto: cca7g kávy/ 15 až 20ml nápoje vytlačeného tlakem min. 9bar. za cca 25sEspresso: cca7g/25-30ml/min.9bar./cca 25sDopio (Doubleshot): cca14g/60ml/min.9bar/cca 25sLungo (Americano): cca7g/kýbl vody/min.9bar/cca 25sCaffé latte: Espresso + 160 až 220 ml našlehaného mlékaMacchiato: Espresso + cca 40ml našlehaného mlékaLatte macchiato: Horké mléko asi 120ml + Espresso + našlehané mléko Capuccino: Espresso + cca 120ml našlehaného mlékaPiccolo: Je malý italský hudební nástroj, který nemá s kávou moc společného. Jinak asi počeštěný název pro espresso.Presso: Silně podextrahovaná káva podávána v českých restauracích 7g/70 a více ml/ snad 24s Latté: Je sklenice mléka, já jen aby se někteří lyžaři z bývalého Československa na italských sjezdovkách nedivili co dostanou Edit: úprava slohu, fuj. Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Jeronimo
Hasňa Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Juch, uz se tesim do ValGardeny na poledni Bombardino a silne mini presso. To bude festival pozitivnich vibraci. Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Hasňa
shag Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Možná by se někomu mohlo hodit ujasnějí pár základních pojmů ohledně extrakcí kávových nápojů: pekny suhrn
carpaccio Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Dopio (Doubleshot): cca14g/60ml/min.9bar/cca 25s Capuccino: Espresso + cca 120ml našlehaného mléka Nechci prudit, ale když už tu pořádáš tu osvětu, bylo by dobré dodržet taky spelling a nepřistupovat na hru českých "kaváren"... Takže "doppio" a "cappuccino".
railmaster Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Netušil som, čo všetko, a s akými vznešenými názvami môžem dostať pod kávovou množinou , našťastie mi stačí presso, capuccino a pseudoturek/zalievaná/.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se