martini Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Nedá mi to, abych se nepochlubil čerstvým přírůstkem. Jsem z něj tak nadšený, že už dva týdny v noci nespím. Je to první číslo (01/xx) z limitované série, časem uvidím, do čeho půjdu dál. Velikost akorát na moji ruku, pro někoho je 48 velký, ale na fotce máte srovnání se 47 B-Uhren, rozpor v tom nevidím, prostě je nosím dohromady nebo to střídám. Na ruce vynikne, na začátku trochu těžký, ale díky nasazení nožek pohodlně sedí. Na schování pod rukáv zapomeň. Jinak in house kalibr 2011 vzbuzuje velký očekávání, automat (výhledově pořídím nějaký vrtič), trochu zatím prosakuje olej, ale to se časem ztratí. Bez průhledu, takže čekám dobrou odolnost k magnetickýmu poli. Ponor jsem zkoušel jen do 100, vydržel v pohodě, stejně jsem ho pak raději utřel. Termokompenzace se prý ustálí používáním, zatím výkyvy teplot dost rozhazují ručičky. Komplikace dost jedinečná: dvouhodinová repetice. Jak jsem psal, zatím mě to budí, ale zvykám si. Antireflex bleděmodrý oboustraný, jak se na něj dostane sluníčko, úplná nádhera. Pouzdro ruční práce a jemný detaily mě nechávají u vytržení. Ve světlý kůži, bez prošívání. Převlíkáním se dá design i machr index dost měnit. Je mi jasný, že mi doporučíte na to hodit Nato s proužkama. Hele, zase to není běžnej submariner. Ke košili jde, na sportovno taky, to mi stačí. K obleku do opery se s ním ještě nějaký čas neodvážím. Hlavně jsem rád, že celá transakce proběhla v klidu. Žádný dlouhý licitování, měl jsem jasno rychle. Delší doba dodání ve mně občas vzbuzovala nervozitu, ale nakonec dorazil o týden dřív, rozbalení rychlý, nic nepotrhaný nezmačkaný. Strojek se rozeběhl, ještě před leštěním a prvním nasazením. Pro papíry si teda jdu až dneska, ale zase to bude i s ověřením pravosti, výrobním číslem. I doma se líbí čím dál víc, takže u nás dlouho zůstane ... nevyměním ani za atomový kufřík. Do hospody na sraz ho zatím nedotáhnu, chtěli byste mi ho namočit do piva. Další uživatelský zkušenosti časem, až si s ním pořádně pohraju Ať vám to tiká, Martini Upraveno 26. září 2011 uživatelem martini
Peta-Biker Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Super příspěvek a obrovská gratulace
tombed Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 velmi originální recenze... tak ať tiká ve zdraví
bandicoot Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Inteligentní humor, ten textík. K přírůstku gratuluju.
kulix Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Gratulace velika, Ja mam doma taky podobnou limitku, ale 3-tydenni inhaus..
gougy Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Není inhouse jako inhouse - tenhle je povedený, GRATULUJI!!!
Tommy_PP Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Gratulujem, nech ste spolu šťastní a zdraví
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 a sraz je ve stredu 12.10. tak si to nejak zarid
vraby Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 gratulace-pěkně napsané.opatruj aby jsi se vyhnul chodit k hodináři.
martini Odesláno 26. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Pánové, díky, budu malýmu tlumočit pozitivní reakce. Sibiř, je to na sviňu, ale budu celý týden v té Itálii :-( Dáme rundu na zdraví jindy. Tuhle jsme ho zapíjeli se Skalisem a Martinem z O. a byli s námi i pánové Cruzan, Atlantico, Pusser, Millionario, Zafra, ElDorado a Diplomatico, takže to můžem někdy zopakovat. Upraveno 26. září 2011 uživatelem martini
Gustaf Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 krásný in-house přírůstek a parádně sepsená recenze Já na svůj in-house čekám (ještě 5 měsíců). Tak ode mně veliká gratulace a ať jste všichni zdraví...
Morax Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Gratuluji ke krásnému přírůstku. Hodně zdraví!
vojt Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Koukám pěkný jemně modřený ručky.Super napsaný, gratuluju
sashator Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Velká gratulace a ať hlavně u přírůstku slouží zdraví!!! Nás to čeká na konci listopadu, tak doufám, že dopadneme stejně! PS- parádní recenze, humor přesně podle mého gusta.
skalis Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Martine, mne bylo v sobotu dopoledne tak strasne zle... Ale gratuluju noch einmal!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se