Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle jestli čte Mechano s Knesplem a Majzíkem dohromady, tak musej pukat závistí :wheelchair:

Tohle všechno stihli u Dušáka za 25 minut? Včetně promazání chrono strojku a vyleštění lunety? To je fakt krása :D

Občas číst tyhle pohádky, to je nad moje síly :suicide_anim:

a přidali kameny, bicí čas pul a celá a věčnej kalendář:gora:

Návštěvník Tada
Odesláno

No, jako komplet servis na Moonwatch zvládli za cca 14 dní, předtím jen seřídit na vibrografu a vodotěsnost trvalo cca 30minut... Holt asi za ten měsíc pokročili :D

Odesláno

ETERNAL: "Občas číst tyhle pohádky, to je nad moje síly."

Tuhle poznamku a dve nasledujici moc nechapu. Cloveku s mozkem v hlave musi byt jasny, ze za 25 minut a zadarmo se samozrejme nejedna o komplet garancni servis (o kterym jsem jasne psal, ze by vysel na 12 400 KC), ale o hrubou prohlidku strojku, kapnuti par kapek a serizeni predchazeni. Klepnuti na lunete (jak jsem taky psal) bylo maly, a lestilo se jenom to (ne cela luneta). Nevim, co je na tom za "pohadku". Ale hlavne ze jsme se zasmali...

Odesláno

No, panove, koukam ,ze jste se hledali... Tak abych vam to jezdeni na vozejku/smich/strileni do hlavy jeste trochu ulehcil, dodam, ze taky stihli udelat tlakovou zkousku a presto ze jsem prisel v onosenejch leviskach a batohem na zadech, chovali se ke mne uplne normalne.

Návštěvník Tada
Odesláno

:D No, mě by spíš zajímalo, kam kapali těch pár kapek oleje, vono když do těch hodinek ten olej nakapeš jen tak, to obvykle způsobí nějakej průser :D Jako ještě jsem neviděl hodinky, které by se kvůli mazání nemusely rozebrat... Možná nějaké kukačky :D

Ano, věřím že si byl u dušáka, ano věřím tomu, že si tam byl 20 minut, možná i věřím tomu, že to stihli dát na vibrograf a ozkoušet vodotěsnost, ale to je tak vše :D

Odesláno

No, panove, koukam ,ze jste se hledali... Tak abych vam to jezdeni na vozejku/smich/strileni do hlavy jeste trochu ulehcil, dodam, ze taky stihli udelat tlakovou zkousku a presto ze jsem prisel v onosenejch leviskach a batohem na zadech, chovali se ke mne uplne normalne.

Jasně, nedej se, voni jsou pitomí....

Odesláno

A v mezičase jsi ještě přefik personál, ne? :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

U Dušáka jsem cca před půl rokem přes jejich odpovědní formulář na webu poptával jedny hodinky/cenu a dodnes mi odpověď nedorazila, tak nevím nevím...

Upraveno uživatelem rfido
Návštěvník jan333
Odesláno

Zdá se, že nejsem jědiný kdo má spatne zkušenosti s Dusakem, sice jsem koupil hodinky jen za 80k a ne za 200k ale i tak. Dívaji se na mě jako na bezdomovce prostě poznám ten tón, no možná že těch 80k je jen 0.05% z jejich prijmu :). Maji stesti ze potřebuji zrovna ten model !!!!! Jinak bych šel hned někam jinam, přístě už tam nikdy nebudu chodit, klidně budu koupit stejný model a o deset tisic drazsi ale někde jinde !!!!!!

no spise o desetitisice levnejsi

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem byl v servisu Na Příkopech, že se mi předcházej brejtle.

Během hodiny odmagnetizování (kde se zmagnetizovali?) a seřízení na vibrografu.

Zdarma.

Jednání v poho, hodinky na první pohled nepoškozeny :)

Na pražáky řek´ bych dobrý

• po 3 týdnech...
Odesláno

asi před měsícem mi servisovali omegy... až na zbytečné jízlivé poznámky typu "ježiš kde jste to tak odřel" (v kanclu, vím o tom), "no teda tohle je ale ťukanec!" (z basketu, vím o tom) a "jsou takové zanešené" (potápím se s nimi, vím o tom) vše v pohodě... cena přijatelná, hodinky šlapou i vypadají jako skoro nové :).

• po 3 týdnech...
Odesláno

V servise opět spokojenost, donesl jsem jim předbíhající se Brajtle (tejden starý, kupovaný ve Zlíně). Změřili na vibrografu, otevřeli, seštolovali, udělali tlakovku a prosím. Ani záručák vidět nechtěli. Za půl hoďky vyřízeno, před předáním hoďky hezky ohadříkovali:)

Jo a pro ty, kdo to neví - ten koženej pán byl asi před rokem odejit.

Návštěvník Radius
Odesláno

Koženej ksicht má aktuálně ponk v Albertu v Čestlicích před pokladnama...

• po měsících...
Odesláno

Neskutečně mě vytočili v servisu u Dušáka na Příkopech.

V pondělí jsem donesl do servisu Omegy Constellation a žádal výměnu baterky a osičku do tahu. Po půl hodině mi byli hodinky vráceny s tím, že je vyteklá baterie a hodinky jsou nefunkční. Bylo mi řečeno, že celkový servis bude stát 12.500,- s tím, že je potřeba vyměnit strojek a že hodinky by poslali do Švýcarska.

Nechal jsem si tedy čas na rozmyšlení a hodinky tam nechal. Dnes jsem si je vyzvedl s tím, že zkusím jiný servis.

Přinesl jsem je tedy domů a zkusil vložit do hodinek svou novou baterii, kterou jsem si koupil v hodinářství. K mému překvapení hodinky jdou.

Po zavolání zpět do servisu mi bylo řečeno, že pán v servisu hodinky zkoušel a byly nefunkční. A pro velkou oxidaci doporučil výměnu strojku. Bylo mi řečeno, že není jisté jak hodinky dlouho půjdou a že si stojí za svým.

Takže pro přístě veliký oblouk.

Odesláno

Neskutečně mě vytočili v servisu u Dušáka na Příkopech.

V pondělí jsem donesl do servisu Omegy Constellation a žádal výměnu baterky a osičku do tahu. Po půl hodině mi byli hodinky vráceny s tím, že je vyteklá baterie a hodinky jsou nefunkční. Bylo mi řečeno, že celkový servis bude stát 12.500,- s tím, že je potřeba vyměnit strojek a že hodinky by poslali do Švýcarska.

Nechal jsem si tedy čas na rozmyšlení a hodinky tam nechal. Dnes jsem si je vyzvedl s tím, že zkusím jiný servis.

Přinesl jsem je tedy domů a zkusil vložit do hodinek svou novou baterii, kterou jsem si koupil v hodinářství. K mému překvapení hodinky jdou.

Po zavolání zpět do servisu mi bylo řečeno, že pán v servisu hodinky zkoušel a byly nefunkční. A pro velkou oxidaci doporučil výměnu strojku. Bylo mi řečeno, že není jisté jak hodinky dlouho půjdou a že si stojí za svým.

Takže pro přístě veliký oblouk.

A zaznamenal jsi nějakou oxidaci nebo vyteklou baterku? Pokud nic takového, tak je to minimálně hodně smutné, spíš pěkný hnus.

Odesláno

Mno, velmi zajímavý postřeh. Tohle mě přesně štve u aut. servisů na auta, vymýšleji KKTiny, jak ojebat zákazníka :fyou: a pak si dej hodinky do servisu. Fakt síla.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...