zekon7302 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) konečně kalendář jak jsi představuji,doufám že jich budeš mít dost Upraveno 2. října 2011 uživatelem zekon7302
sect Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Nejdřív se berou objednávky a teprve pak jde do výroby, takže můžeš být klidný, věřím že množství bude dostatečné.
judal Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Ten kalendář je přesně to, co bych si na nový rok s radostí postavil na stůl. Smekám klobouk před všema, co se na něm podíleli. Doufám, že nepropásnu objednávku
MichalT Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Super, krásný, taky bych si jeden přál
Kalifx Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Především chci poděkovat Bakerovi za dobře odvedenou práci a hlavně za neuvěřitelnej "sicflajš", kterej prokázal při tvorbě kalendáře. Klobouk dolů. K fotkám konkrétně: Aldova fotka z titulky je prostě parádní. Takhle jak je bych ji jednoduše vzal a do pravýho dolního rohu bych jen umístil logo výrobce brýlí, hodinek, džínů... prostě parádní reklamní fotka. A pak se mně hodně líbí spidererovo IWC.Celkovej dojem z kalendáře je fakt dobrej. Snad s jedinou drobnou výhradou. Díky velikosti fotky a především jejímu čtvercovému formátu, dostávají tak trochu na p...l konceptuální ambice některejch snímků. Prostě nejlíp z toho vycházej "plnočelný" fotky hodinek bez okolního aranžmá. Protože v něm se hodinky občas ztrácí. Upraveno 2. října 2011 uživatelem Kalifx
jankoxxx Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 baker, vdaka za pekny kalendar. uz sa tesim ako si ho postavim po novom roku na pracovny stol
Brownicek Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Prohlížel jsem ze zatajeným dechem, nádhera! Moc děkuji všem fotografům a Bakerovi za organizaci, pokud bude možnost, určitě si ho rád pořídím.
Quasar007 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Super práce, taky beru jeden hezky na stůl ;-)
pfkvn Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Nádherný kalendář, nádherné hodinky, jeden bych si také vzal...
Miroslav 2 Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Je super, tiež zoberiem jeden kúsok.
Baker Odesláno 3. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Na patecnim srazu zaznel pozadavek na nazev znacky a modelu na kazdem listu, chcete to tam ?Resp. pokud nekdo udela ten seznam modelu podle tydnu, muze to tam byt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 uz se na nej tesim,vypada super a nazvy znacek a modelu by byly fajn
yossarian Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Nejprve musím vyseknout velikou poklonu a dík všem, kteří se na tomto kalendáři podíleli - fakt skvělá práce - už se nemůžu dočkat až ho budu mít na stole A za mě říkám, že by se mi tam ty názvy líbily - buď tak jak to je na vzorovém fotu a nebo i klidně jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled
Baker Odesláno 3. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2011 jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled Zbytecny list navic. Prosim o doplneni nazvu dle tydnu ... 52. IWC Aquatimer Chronograph 01. Breitling Super Ocean Heritage 46 Chronograph 02. Fortis B-42 Marinemaster 03. Breitling Airwolf 04. Sinn 103 St Fliegerchronograph 05. Seiko Planet Monster Yobokies Mod 06. Prim Sport I. 07. 08. 09. 10. 11.
zekon7302 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 vyšperkovali jste to myslím k dokonalosti,mně osobně se to bude líbit i tak jak to je ale autory tam můžeš přidat
zekon7302 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 jemom mně tak napadlo,ale asi ti zvednu mandle,co tak k tomu udělat nějaké cestovní diáře,faaaakt jenom dotaz
lukin_ova Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Nejprve musím vyseknout velikou poklonu a dík všem, kteří se na tomto kalendáři podíleli - fakt skvělá práce - už se nemůžu dočkat až ho budu mít na stole A za mě říkám, že by se mi tam ty názvy líbily - buď tak jak to je na vzorovém fotu a nebo i klidně jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled Souhlasím s Bakerem, je to zbytečný list navíc. Názvy ve formátu, jaký tady výše postnul Baker, jsou fajn. Jenom prostá identifikace hodinek. Kdo bude chtít vědět více použije google. Pokud kalendář věnuji třeba někde v rámci rodiny, vyhnu se neustálým dotazům, hele to jsou krásné hodinky, co jsou to přesně zač ... Jo a Viktore ... velké díky a obdiv ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se