Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten kalendář je přesně to, co bych si na nový rok s radostí postavil na stůl.

Smekám klobouk před všema, co se na něm podíleli. Doufám, že nepropásnu objednávku

Odesláno (upraveno)

Především chci poděkovat Bakerovi za dobře odvedenou práci a hlavně za neuvěřitelnej "sicflajš", kterej prokázal při tvorbě kalendáře. Klobouk dolů. :smile_anim:

K fotkám konkrétně: Aldova fotka z titulky je prostě parádní. Takhle jak je bych ji jednoduše vzal a do pravýho dolního rohu bych jen umístil logo výrobce brýlí, hodinek, džínů... :) prostě parádní reklamní fotka. A pak se mně hodně líbí spidererovo IWC.

Celkovej dojem z kalendáře je fakt dobrej. Snad s jedinou drobnou výhradou. Díky velikosti fotky a především jejímu čtvercovému formátu, dostávají tak trochu na p...l konceptuální ambice některejch snímků. Prostě nejlíp z toho vycházej "plnočelný" fotky hodinek bez okolního aranžmá. Protože v něm se hodinky občas ztrácí.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Prohlížel jsem ze zatajeným dechem, nádhera! Moc děkuji všem fotografům a Bakerovi za organizaci, pokud bude možnost, určitě si ho rád pořídím.

Odesláno

Nejprve musím vyseknout velikou poklonu a dík všem, kteří se na tomto kalendáři podíleli - fakt skvělá práce :notworthy: - už se nemůžu dočkat až ho budu mít na stole :)

A za mě říkám, že by se mi tam ty názvy líbily - buď tak jak to je na vzorovém fotu a nebo i klidně jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled

Odesláno

jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled

Zbytecny list navic.

Prosim o doplneni nazvu dle tydnu ...

52. IWC Aquatimer Chronograph

01. Breitling Super Ocean Heritage 46 Chronograph

02. Fortis B-42 Marinemaster

03. Breitling Airwolf

04. Sinn 103 St Fliegerchronograph

05. Seiko Planet Monster Yobokies Mod

06. Prim Sport I.

07.

08.

09.

10.

11.

Odesláno

Nejprve musím vyseknout velikou poklonu a dík všem, kteří se na tomto kalendáři podíleli - fakt skvělá práce :notworthy: - už se nemůžu dočkat až ho budu mít na stole :)

A za mě říkám, že by se mi tam ty názvy líbily - buď tak jak to je na vzorovém fotu a nebo i klidně jako seznam včetně nicku autora někde vzadu na samostatném listu, pokud by to někomu vadilo a rušilo vzhled

Souhlasím s Bakerem, je to zbytečný list navíc.

Názvy ve formátu, jaký tady výše postnul Baker, jsou fajn. Jenom prostá identifikace hodinek. :smile_anim: Kdo bude chtít vědět více použije google. Pokud kalendář věnuji třeba někde v rámci rodiny, vyhnu se neustálým dotazům, hele to jsou krásné hodinky, co jsou to přesně zač ... :suicide_anim:

Jo a Viktore ... velké díky a obdiv ... :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...