Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak pan snad vi komu penize daval , pripadne kde platil - ci ruka ten utrzek drzi.. Jestli ho nekdo okradl tak to jsou pekny kurvy a mit vo dvacet kilo vic tak bych je serezal.. To me dokaze nasrat toto.

Odesláno
  V 5. 10. 2011 v 11:01, 'Dantechno' napsal:

Tak pan snad vi komu penize daval , pripadne kde platil - ci ruka ten utrzek drzi.. Jestli ho nekdo okradl tak to jsou pekny kurvy a mit vo dvacet kilo vic tak bych je serezal.. To me dokaze nasrat toto.

Doufám,že to dobře dopadne a vše se vyjasní,držím pěsti.
Odesláno

Dane ano, rikal jsem to te sousedce, at to zkusi vyzjistit.

No jenomze co pak...vis jak funguje policie?!

• Trestni oznameni
  • halo, tady PCR, pry jste prevzala od pana XY nekolikrat castku blabla
  • nene, nic jsem nevzala
  • aha tak dekujeme
  • 30 dnu
  • trada dopis podezreni se nepotvrdilo :(
Odesláno (upraveno)
  V 5. 10. 2011 v 11:37, 'bandicoot' napsal:

Však on si někdo přijde pro další platbu ne?

Jenomže naše policie funguje trochu jinak, ne nepodobně tomu mému příspěvku (vlastní zkušenost a i se zde o tom někde psalo, jak dotyčný našel na Aukru svůj iPad) :(

V 5. 10. 2011 v 11:41, 'Dantechno' napsal:

To je furt sama strelnice, lipicani, kabrio ale aby se nekomu pomohlo ......

???

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno
  V 5. 10. 2011 v 11:47, 'Churchill' napsal:

To byla narážka na Tadu ... Dost mimo mísu

Nevim co je tady mimo misu , je tu prilezitost kde by mohl uplatnit svoje dovednosti pro dobrou vec ...

Odesláno

No bylo by jistě zajímavé, až si ten onen přijde pro další složenku a peníze, že jako zaplatí za toho pána, tak si tam na něj počkat a trochu ho vyzpovídat.

Odesláno (upraveno)
  V 5. 10. 2011 v 12:22, 'pavča' napsal:

No bylo by jistě zajímavé, až si ten onen přijde pro další složenku a peníze, že jako zaplatí za toho pána, tak si tam na něj počkat a trochu ho vyzpovídat.

Promiň, ale úplně nás tam tři s Dantechnem vidím - dlouhej, širokej a krátkozrakej :D

(já jsem ten širokej)

P.S. Tebe jsem měl za "dlouhého"

Odesláno
  V 5. 10. 2011 v 12:25, 'Andrew' napsal:

Promiň, ale úplně nás tam tři s Dantechnem vidím - dlouhej, širokej a krátkozrakej :D

(já jsem ten širokej)

No a kdybych se přidal ještě já, tak by tam byl ještě starej a takové sestavě by už nikdo nemohl odolat a vyklopil by v záchvatu smíchu i to co neví.
Odesláno

No já nevím,čtu to tady od začatku a nemít to tak trochu z ruky,tak bych si stím dotyčným ručně pokecal :boxing: ,protože na takovýhle hyenizmus nic jinýho neplatí.

Odesláno
  V 5. 10. 2011 v 11:59, 'Dantechno' napsal:

Nevim co je tady mimo misu , je tu prilezitost kde by mohl uplatnit svoje dovednosti pro dobrou vec ...

Mimo mísu je představa Tadovi účasti na takové akci. Bo se tam rozhodně nestřílí. Tam se ruší zubní karta.

Odesláno (upraveno)

Andrew,jsem ochoten Ti poslat na účet nějakou částku.Když se nás sejde víc,tak to dáme v klidu dohromady.Další finanční chod a fungování toho pána jistě podpoří nějakým druhem pomoci sociálka.

Pokud to shledáš průchodným,tak dej údaje přes SZ.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno

Z Brna těžko něco podniknu, nicméně jsem přeposlal odkaz na toto vlákno kamarádovi, který se shodou okolností živí jako státní zástupce, možná dokonce v příslušném obvodu.

Takže pokud bude moci nějak poradit, případně pomoct s historií ohledně nájmu, zprostředkuji Andrewovi přímý kontakt se státní mocí trochu jinou, než jsou policajti na OO.

Návštěvník Tada
Odesláno

Andrew: Tohle je fakt na policajty nebo na pořádnej a diskrétní výprask... Policajt nejsem a takovou svini by patřilo odstřelit dle zákona o myslivosti a navzdory svému kloboučku se sojčím pírkem nejsem ani myslivec. A právo stále teprve studuji, takže nějaké hlubší právní rady si nechám od cesty. Třeba se někdo najde, kdo dotyčnému promluví do duše. Svinstvo to skutečně je.

Odesláno (upraveno)

Ještě dodám, že odpor bych každopádně podal, při případném řízení musí majitel prokázat, že skutečně nebylo zaplaceno a asi se dá očekávat, že vyplave, kam ty peníze šly.

Při vydání platebního rozkazu tyhle věci nikdo nijak zvlášť nezkoumá.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Moje babička kdysi otevřela jedné slušně vypadající ženě,kterou následně pozvala dál,aby si spolu popovídaly o Bohu-jak dotyčná prezentovala.Když se babička vrátila z kuchyně s kávou,tak byla v Pánu Bohu paní i peněženka.

Odesláno (upraveno)

OK pánové,

hodně lidí zde mi píše o vhodnosti podniknout finanční "sbírku" pro toho pána, aby se za něj ten dluh zaplatil. Bohužel předem říkám, že by mj. bylo nutné vstoupit do jednání s majitelem domu, jelikož po řádném nezaplacení 3 nájmů je možné nájemníka vystěhovat.

Tedy, pokud by se dohodlo s majitelem, že by po uhrazení nákladů nechal pána dál ve svém domě bydlet, kolik byste byli schopni kdo přispět? Dám to do tabulky a podle finální částky se rozhodneme, zda je to schůdná cesta, či nikoli.

Částky prosím posílejte formou SZ, není v mé momentální síle každému odpovědět, proto prosím pošlete pouze cifru a případný názor sem, nebo do jiné SZ, ať v tom nemám bordel ;)

P.S. pokud by to někdo z Prahy chtěl probrat osobně, přijďte na dnešní sraz do Gate a třeba ještě něco vymyslíme.

P.P.S. souhrnou částku tady budu pravidelně uveřejňovat bez specifikace dárce, ten může být utajený, nebo veřejně glorifikován, je možné nabídnout jakoukoli částku, vše se počítá :)

A.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...