jdx Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Gratuluji,jsou krásné.Přemýšlel jsem, k jakému tématu bude můj padesátý příspěvek, kdy se stanu "plnohodnotným" členem Member_50 a tyto hodinky a velmi pěkná recenze si to určitě zaslouží :-)
spiderer Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Kubo pekny, sice bych tuhle volbu od tebe necekal, ale sedi vytecne - designove povedena vec (coz se od PD da ocekavat jako samozrejmost), kazdopadne tenhle rotor me vzdycky bavil, vypada to skvele! Uzivej si je a nekdy musime zajit na kafe at si je prohlidnu poradne
mira1.1 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 jedny z nejhezčích chronografů které znám, velká gratulace... ještě k nim do série novou 911 a bude to komplet
PetrLBC Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Krásné hodinky, moc se mi líbí hlavně ten strojek, krásně zdobený.
Leviathan Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 MOC pekne, Plasticke ciferniky ja mozem. Titan sam o sebe som moc donedavna nemusel, ale kedze aktualne som tiez na titane+ocel, tak si zvykam:-). Treba tomu dat cas.
Marhys Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Opravdu moooc hezké hodinky. Ten rotor je k sežrání. Velká gratulace
Návštěvník Ondra Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Kubo, gratuluji k odvaze byt originalni, a dat balik korun za netuctove hodinky. Podle tvych fotek vypadaji perfektne, a dokonale propracovane. At delaji radost
bandicoot Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Design cifru je parádní. Výrazný subcifry jsou bezvadný. A čumim i na ten průhled.
quequeek Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Zajímavá značka a perfektní výběr, líbí se mi zpracování tahu a ten zdobený rotor, hned se mi vybavil vzor na kolech starý 911-tky
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 V 7. 10. 2011 v 18:48, 'honza71' napsal: Z hodinek mám neuvěřitelný respekt. Bodejť by také ne, když jejich retail price odpovídá ceně ojetého Porsche Retail je kolem 120.000Kč, kde mají tak levně jetý poršáky? Jinak hodinky super, sice bych je u tebe, Kubo, nečekal, přijdou mi mimo tvůj focus, ale na ruce ti sedí naprosto perfektně.
svijanskymaz Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Tak ked Ti staci ta mrsina 924,alebo 944 tak si vystacis aj s polovickou.... .Zrovna dneska som sa podivoval nad tym,ze sa za cca 200tis da kupit pekny Boxter... .sice asi stary,vylietany,ale MI tam je jak svina.
honza71 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 V 9. 10. 2011 v 14:45, 'NIGHTinGALE' napsal: Retail je kolem 120.000Kč, kde mají tak levně jetý poršáky? Jinak hodinky super, sice bych je u tebe, Kubo, nečekal, přijdou mi mimo tvůj focus, ale na ruce ti sedí naprosto perfektně. To jsem jen citoval Kubu, aby bylo jasno ! Já autům ani hodinkám nerozumím, jen se mi líbí a mám je rád.
rammi Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Jsou fakt pěkné, gratulace. K tomu lestenemu a matnemu titanu... taky mám tuto kombinaci na titanovém Seiko tahu. ale moje hodinky mě stály jako ojetá škoda 105
Pavel K. Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak to je nádhera. Tuto značku jsem vždy tak trochu přehlížel, ale z tohoto jsem se posadil na p....l. A ten průhled je bomba. Gratuluju
Jakubisko Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Jop, ten rotor je bomba. Baví mě tolik, že když mám volnou chvíli, sundám hodinky a jen tak si s ním točím. Už mám také první výsledky přesnosti - za 48hod je to +5s, což je hluboko v rámci COSC. Jsou to též jedny z mála hodinek, se kterými jsem spal na ruce i po rituálu první noci. Nerad bych to zakřikl, ale vážně jsou perfektní!
Peta-Biker Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 (upraveno) V 10. 10. 2011 v 8:25, 'Jakubisko' napsal: Jop, ten rotor je bomba. Baví mě tolik, že když mám volnou chvíli, sundám hodinky a jen tak si s ním točím. Už mám také první výsledky přesnosti - za 48hod je to +5s, což je hluboko v rámci COSC. Jsou to též jedny z mála hodinek, se kterými jsem spal na ruce i po rituálu první noci. Nerad bych to zakřikl, ale vážně jsou perfektní! Ale tak jo, taky Ti pogratuluju . Upraveno 10. října 2011 uživatelem Peta-Biker
organic Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak já mam zatím od Porsche jenom brýle, dioptrické, ale hodinky jsou moc pěkně zpracované. Takové bych řekl technicistní. Užívej si radost z nich co nejdéle.
Alexion Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Vau. Tak toto je pohlad na strojcek ako sa patri. na winder by som ich daval len obratene :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se