Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji,jsou krásné.

Přemýšlel jsem, k jakému tématu bude můj padesátý příspěvek, kdy se stanu "plnohodnotným" členem Member_50 a tyto hodinky a velmi pěkná recenze si to určitě zaslouží :-)

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kubo pekny, sice bych tuhle volbu od tebe necekal, ale sedi vytecne - designove povedena vec (coz se od PD da ocekavat jako samozrejmost), kazdopadne tenhle rotor me vzdycky bavil, vypada to skvele! Uzivej si je a nekdy musime zajit na kafe at si je prohlidnu poradne :D

Návštěvník Ondra
Odesláno

Kubo, gratuluji k odvaze byt originalni, a dat balik korun za netuctove hodinky. Podle tvych fotek vypadaji perfektne, a dokonale propracovane. At delaji radost :)

Odesláno
  V 7. 10. 2011 v 18:48, 'honza71' napsal:

Z hodinek mám neuvěřitelný respekt. Bodejť by také ne, když jejich retail price odpovídá ceně ojetého Porsche :suicide_anim:

Retail je kolem 120.000Kč, kde mají tak levně jetý poršáky? :)

Jinak hodinky super, sice bych je u tebe, Kubo, nečekal, přijdou mi mimo tvůj focus, ale na ruce ti sedí naprosto perfektně.

Odesláno

Tak ked Ti staci ta mrsina 924,alebo 944 tak si vystacis aj s polovickou....:smile_anim: .Zrovna dneska som sa podivoval nad tym,ze sa za cca 200tis da kupit pekny Boxter...:sad01_anim: .sice asi stary,vylietany,ale MI tam je jak svina.

Odesláno
  V 9. 10. 2011 v 14:45, 'NIGHTinGALE' napsal:

Retail je kolem 120.000Kč, kde mají tak levně jetý poršáky? :)

Jinak hodinky super, sice bych je u tebe, Kubo, nečekal, přijdou mi mimo tvůj focus, ale na ruce ti sedí naprosto perfektně.

To jsem jen citoval Kubu, aby bylo jasno ! ;) Já autům ani hodinkám nerozumím, jen se mi líbí a mám je rád. :D

Odesláno

Jsou fakt pěkné, gratulace. K tomu lestenemu a matnemu titanu... taky mám tuto kombinaci na titanovém Seiko tahu. ale moje hodinky mě stály jako ojetá škoda 105 :)

Odesláno

Jop, ten rotor je bomba. Baví mě tolik, že když mám volnou chvíli, sundám hodinky a jen tak si s ním točím. Už mám také první výsledky přesnosti - za 48hod je to +5s, což je hluboko v rámci COSC. Jsou to též jedny z mála hodinek, se kterými jsem spal na ruce i po rituálu první noci. Nerad bych to zakřikl, ale vážně jsou perfektní!

Odesláno (upraveno)
  V 10. 10. 2011 v 8:25, 'Jakubisko' napsal:

Jop, ten rotor je bomba. Baví mě tolik, že když mám volnou chvíli, sundám hodinky a jen tak si s ním točím. Už mám také první výsledky přesnosti - za 48hod je to +5s, což je hluboko v rámci COSC. Jsou to též jedny z mála hodinek, se kterými jsem spal na ruce i po rituálu první noci. Nerad bych to zakřikl, ale vážně jsou perfektní!

Ale tak jo, taky Ti pogratuluju :D.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...