Leviathan Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 (upraveno) Neviem, o co tu ide....ale mne sa to vobec nepaci. a Vam? a v ciernom este horsie Movement DD 2020 Swiss automatik Features 25 Rubine Hour and minute and chronograph hands with C1 Luminova white Case: Stainless steel brushed/polished Size: 42 mm Weight: 190 g Dial: white with black subdials Chrystal: Saphire Bezel: Stainless steel unidirectional with silver inlay and luminous dot WaterRes: 300m/ 30 ATM (DIN) Bracelet: Stainless steel 22mm Clasp: Stainless steel with Fliplock and divers extension Zdroj : WUS Upraveno 9. října 2011 uživatelem Leviathan
Návštěvník Tada Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Aneb jak skřížit Submarinery a Daytony
Tomak Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 (upraveno) Mít na ruce Oceany 1 od Steinhartu, měl bych pocit, že nosím AAA fake. Tady tyto na mne vzhledově působí jako fake nejnižší třídy, který vizuálně neodpovídá originálu. Myslím, že se mohou líbit jen někomu, kdo nikdy neviděl Rolexky a může je tak vnímat samostatně - já bych se od toho fake pocitu nedokázal oprostit. Upraveno 9. října 2011 uživatelem Tomak
Tomak Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Odkdy se dělaj fejky Steinhart ? Však píšu, že je to můj POCIT z nich.
honza71 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Však píšu, že je to můj POCIT z nich. To je v poho. Já to myslel tak, že ty hodinky vypadaj jak fake Steinhartů.
SEMRY Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Každej to má posunutý jinak, pro mě je třeba vzhled mých steinhartů top, že je tam podoba z rolexem vím a proto bych nenosil ocean s lupou nebo zelenou lunetou přišlo by mi to příliš nedůstojné vůči Rolexu. Vnímaní kopii je pro každého rozdílné. Třeba Čínani vyrábí podobná auta jako BMW z úcty k originálu........ Každopádně z mých známých nikdo neví vůbec o co jde a když jsem se ptal pár kamarádů tak se jim hodinky nikterak nelíbí. Mě ale ano a neuráží mě to, ani je nevlastním kvůli tomu aby si všichni mysleli že mám Rolex. Otáčím si lunetou, přehodím na strap a užívám si je, navíc jsem Submarinery viděl a je to skutečně jiná liga. Mě zase třeba přijde komické když má někdo Omega Seamaster (quartz). Jenom protože je měl bond a protože jsou nejlevnější. A mě se Seamastery líbí ikdyž mi třeba desing nepřijde až tak nadčasový jako u jiných hodinek. Je třeba si vybrat podle svého, věřím že kdo tomu propadne tak se stejně postupem času k svým vysněným hodinkám dopracuje jako třeba já k Rolex Submariner LV, ale do té doby si budu vybírat co se mi líbí a hlavně na co finančně dosáhnu. Takže právě si jdu sehnat Tissot PRC 200. Co na tom že je má každý druhý? Mě se líbí.
323GT Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Každej to má posunutý jinak, pro mě je třeba vzhled mých steinhartů top, že je tam podoba z rolexem vím a proto bych nenosil ocean s lupou nebo zelenou lunetou přišlo by mi to příliš nedůstojné vůči Rolexu. Vnímaní kopii je pro každého rozdílné. Třeba Čínani vyrábí podobná auta jako BMW z úcty k originálu........ Každopádně z mých známých nikdo neví vůbec o co jde a když jsem se ptal pár kamarádů tak se jim hodinky nikterak nelíbí. Mě ale ano a neuráží mě to, ani je nevlastním kvůli tomu aby si všichni mysleli že mám Rolex. Otáčím si lunetou, přehodím na strap a užívám si je, navíc jsem Submarinery viděl a je to skutečně jiná liga. Mě zase třeba přijde komické když má někdo Omega Seamaster (quartz). Jenom protože je měl bond a protože jsou nejlevnější. A mě se Seamastery líbí ikdyž mi třeba desing nepřijde až tak nadčasový jako u jiných hodinek. Je třeba si vybrat podle svého, věřím že kdo tomu propadne tak se stejně postupem času k svým vysněným hodinkám dopracuje jako třeba já k Rolex Submariner LV, ale do té doby si budu vybírat co se mi líbí a hlavně na co finančně dosáhnu. Takže právě si jdu sehnat Tissot PRC 200. Co na tom že je má každý druhý? Mě se líbí. "Třeba Čínani vyrábí podobná auta jako BMW z úcty k originálu..." Omlouvám se za OT.
SEMRY Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Myšleno zcela vážně a podloženo. U nich originál obdivují a proto ho napodobují. Já osobně to taky uplně nechápu, možná to bylo krkolomně formulováno ale je to tak.
zekon7302 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 nevím co k tomu dodat,tož asi budu radši nosit parnis nebo co,toto jsem fakt ještě neviděl a to jsem viděl i hada blít....
Ohm-Aztec Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Ty s černou lunetou mi připadají v pohodě, tedy co se týče podezření z kopírování nějakého vzoru. Tachymetrickou lunetu má Omega, Tag Heuer, Rolex a další. Ručičky se podobají všemu a ničemu, rozložení subciferníků na 3, 6, 9 jsou taky relativně běžný. Pouzdro možná připomíná Rolex víc než by bylo zdrávo. Celek nenadchne, ale ani neurazí.
kubson Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 ty černé jsou Mach 1, cca 2-3 roky se nedělají, ty bílé jsem nikdy neviděl.
Leviathan Odesláno 10. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Kokso. Oni to fakt vyrabali a predavali? Som predpokladal, ze je to len daky ulet zhuleneho fanusika na WUS. ty černé jsou Mach 1, cca 2-3 roky se nedělají, ty bílé jsem nikdy neviděl.
kuncák7 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 U téhle značky bych zůstal u klasickech pilotek, ale když to vyráběj, tak se to asi někomu líbí. Kdybych si musel vybrat, bral bych je v bílém provedení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se