t2 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Co ma byt na displeji na devitce? To je místo kde se objevují indykátory zapnutého alarmu a hod.signálu.
Gilius Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 přesně s těmahle šmelili někteří spolužáci na střední (spš-dušní), počátek 90.let :-) ... prodávali za 500,- . MOJE SBÍRKA Pomohl bych, ale online budu tak na 70 %...... hm, to jo, v tu dobu nebudu on line... díky chlapi, buď to dopadne,nebo ne......
lub Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 MOJE SBÍRKA tak to jó :-), koukám koukám. no, mně se teda moc nelíběj, možná to je právě díky vzpomínkám na ty telecí léta. ale kdo je měl, tak byl za machra..
cody Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Pamatuju si je taky... sedaval jsem v autobusu na prednim sedadle abych mohl koukat ridici co je mel na ruku. Tehdy pro me 500kc bylo strasne moc, takze jsem si je koupil az mnohem pozdeji. Dodnes Camelky povazuju na jedny z nej ana-digi. Tuhle jsem je fotil Gilovi v CB v hodinarstvi, porad maji neco do sebe. V porovnani se srovnatelnou cenovou produkci. Jen cena od me nezname firmy byla cca 3 nebo 4tisice.
Gilius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 cena těch hodinek od firmy Gul je strašně moc přemrštěná..........jinak k těmto ana/digi-dělají se pořád,ale ty vintage kousky jsou nej!!!!!! Mínusem pro dnešní dobu je jejich "malost"....většinou se pohybují okolo 38 mm,model od Timexu má 41 mm........ Nejsou pro každého,jsou to,pro spoustu z vás,šunty..........já osobně je ale mám moc rád a zcela určitě jich mám v republice nejvíce (pokud si myslíte,že se pletu a že si fandím,přesvědčte mne fotkou....mohu jich doložit 20 a o jedenadvacáté se momentálně peru na aukru).
Gilius Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 díky chlapi, buď to dopadne,nebo ne...... hmm.....tak to nedopadlo....jak jsem předpokládal
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Pro Giliuse aby se behem setreni nenudil : Breitling HEQ Emergency Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Gilius Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Hamilton Khaki multi touch H91534553- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Gile oni maji nejakou smlouvu s Tissotem ? Vypada to na stejny system...
CzechJoker Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Nemají stejného majitele? Jinak srovnával jsem je naživo s T-Touch a ty se mi zdají designově propracovanější, hlavně v hranaté variantě.
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Nemají stejného majitele? Jinak srovnával jsem je naživo s T-Touch a ty se mi zdají designově propracovanější, hlavně v hranaté variantě. Asi mas pravdu. A ohledne designu jsem taky vic pro tissot. Hezke video o Tissot Sea Touch je v tomto vlakne.
CzechJoker Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Teď je Details vyprodává za cca 8900 korun, Tissoty od 9000 do 12000 korun podle typu. Chvilku jsem o nich přemýšlel a pak jsem si vzpomněl na známého, co už má třetí, protože mu dvakrát upadly ručičky.
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Teď je Details vyprodává za cca 8900 korun, Tissoty od 9000 do 12000 korun podle typu. Chvilku jsem o nich přemýšlel a pak jsem si vzpomněl na známého, co už má třetí, protože mu dvakrát upadly ručičky. Maji tam i T-Touch vyprodej?
lolohh Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Maji tam i T-Touch vyprodej? Nějaký zlevněné T-Touche jsem dnes viděl v Details v Bílé Labuti.
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Nějaký zlevněné T-Touche jsem dnes viděl v Details v Bílé Labuti. Dik. Na strankach jen pisou az 50% sleva na ..., Tissot, ... , pochybuju ze by takovou slevu dali na T-Touch expert nebo novinku Sea Touch .
Senseeei Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Dik. Na strankach jen pisou az 50% sleva na ..., Tissot, ... , pochybuju ze by takovou slevu dali na T-Touch expert nebo novinku Sea Touch . To urcite nie. Ale keby dali na TTExp. asi by som po nich skocil
CzechJoker Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 To urcite nie. Ale keby dali na TTExp. asi by som po nich skocil Kdybych věděl, které jsou které... Ty nové Sea-Touch za ty peníze nemají, ale např. Tissot T-Tactile T-Touch, zelený ciferník, titanové pouzdro a tah, ty stojí asi 11000 korun. Jinak mají takové spíš barevnější kombinace, ce se asi nikomu nelíbily.
Gilius Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Citizen Promaster C505-088387 K GN-4-S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Citizen Promaster C505-088387 K GN-4-S Ty jsou šílený, kdepak je mají ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se