Frostie Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Tenhle model se mi vždycky líbil. Do dneška jsem ho ale znal jen ve stříbrné nebo černé. Já jsem ho první viděl v titanu, stál 299,- DM, myslím. Pokud se dohledá katalogové zobrazení, budu moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherbel Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tak ještě foto dýnka i strojku. Taky jsem se marně pídil po nějaké katalogovém zobrazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 http://www.digitalwatchlibrary.com/DWL/1work/citizen-c030-087909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 CITIZEN Yachting C050 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 CITIZEN Yachting C050moc hezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Dik a všechny fůnkce,včetně budíku i po těch letech (1986) fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Dik a všechny fůnkce,včetně budíku i po těch letech (1986) fungují.tak to je ještě lepší zpráva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Tenhle model se mi vždycky líbil. Do dneška jsem ho ale znal jen ve stříbrné nebo černé. Skoro také, ako by som si predstavoval, ešte čosi upraviť, a bolo by to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 něco z durynských hájů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 něco z durynských hájů: Veľmi pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Taky jedny zajímavý anadigi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 O la la, tak to je nevídaný kus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 To jo. Jak je to tlustý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 To jo. Jak je to tlustý?tipuji to na dvaciáše, cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Na vlastní oči jsem to nikdy neviděl, ale odhaduji to na tak 15 až 19 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Na vlastní oči jsem to nikdy neviděl, ale odhaduji to na tak 15 až 19 mm.15 je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 (upraveno) https://www.tagheuer.com/en-au/history/2003-monaco-sixty-nine Tady píšou 18mm:http://www.ablogtowatch.com/tag-heuer-monaco-automatic-sixty-nine-watch-available-on-james-list/ Upraveno 4. března 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 díky za rešerši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Taky jedny zajímavý anadigi: Nebolo také čosi kedysi dávno pre Formulu 1??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Kdysi dávno (někdy kolem r. 1985) jsem nosil zajímavý digi. Značku si už, bohužel, nepamatuju, byly obdélníkový na výšku, hodně tenké pouzdro z bílého kovu s kovovým tahem. Měly komplet digi ciferník, na němž se ve spodní části číslicově zobrazoval čas a snad i den v týdnu a nad ním skvost: klasické kruhové vyobrazení "ciferníku" s dělením po minutách (a pětiminutách) a k tomu dvě "ručičky" rozsvěcující se postupně, jak šel čas, a všechno prostě digi! Koupil jsem je od kolegy v práci za tehdy hříšných patnáct stovek, nosil jsem je asi pět let, pak přestaly fungovat. Ale byly krásný a zajímavý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se