jendazhor Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Hmm, tak to je zajímavý kousek. A jestli je to model z roku 85 a plně funkční, tak to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Diky, jj su za ne rad -je to takova zajimavost. A pridam ze zasilky dalsi... TIC-110 [1766] -zde se naplno projevuje i tebou vyse zminena horsi citelnost negativu... No, ale kdyz se sejdou (malokdy) vhodne podminky tak je to naopak parada. Maj i rezim tma(zobrazeni 0 ). Az ted si je osahavam a jdu hledat manual, protoze zobrazuji neco a klic? a pritom pocitaj po 10 do 90 ... atd.. Jak patrno tak dostaly pekne zabrat +nekomu se libily na tomdle ani ne rozmerove vhodnem oranzovem paskvilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám je v merku už dlouho. Líbí se mi celkově. Ale ten negativní displej... bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna A nedelaly se i v pozitivu? -nevim jestli manual 1760 plati naprosto do puntiku i pro 1766. Ale v 1760 se pise hned v uvodu o dvou verzich. Pro 1766 jsem nasel jen v rustine a preklad velmi divny, ale dle zbytku ru co utkvely se to pise i tam... -1760 se prelozil celkem ok... qw1760.en.cs.pdf qw1766.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna A ejhle tak si k nim hledam a.... Skoda ze nejde edit za dele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Jo, asi se dělaly i v pozitivu, ale nějak málo. Většinou jsou všechny s negativním displejem. Náramky typu mesh moc nepoužívám, ale tenhle hrubý mesh na nich vypadá docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nebuzardar Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna A dám to aj sem, keď už som ich odfotil. Tieto casiok odštartovali veľmi úspešnú sériu, robia sa už aj s Bluetooth, všakovaké farby a aj celokovové. Ja mám zatiaľ iba tieto prapôvodné ako skvelý beater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Však vypadají skvěle a jedny celokovové si taky pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Vcera, dnes a zitra... (pred rokem) Na ruce castejs -tohle diky vaze(titan) , jeste rozumne velkosti i na mensi , bezudrzbove presnosti(radio-solar) , slusne citelnosti... Jojo povedene @elde999 zde dokonce limitka za malo -a kdyz si clovek jeste pocka na cenu jako treba... -tak je to uz uplna lace... (a vyskyt je pravidelny, -opravdu jen pockat)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Jo, ty jsou nabušený. Solár a nasvícení displejů potěší. A titan já taky rád. Něco pro hračičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Na C300 jsem měnil baterii, znaky na displeji už skoro nebyly vidět. A jak jsem je znovu nastavoval, zase jsem se přesvědčil, že tohle je sice starší, ale funkčně fakt pěkný strojek. Ostatně, jak už jsem tu kdysi popisoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Casio Wave Ceptor WVA-M650TD-1A 19f2413e-d5b9-4255-84f3-023c09ce6d06.avif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Nalezenec z blešáku ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Pekne odprezentovano, todle tu mam dojem jeste nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se