JJ Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2006 Víte, mě jenom překvapuje, jak velký počet z vás pochybuje o tom, že nám budou naše práva přiznána. Překvapuje mě, kolik z vás už bylo u nás, vidělo výrobu, vidělo muzeum, nepochybuje o právní i faktické kontinuitě po ELTON n.p. a přesto pochybuje o tom, že soudy dají zapravdu našim argumentům. Tady bych si dovolil dva citáty: V+W: "To je logické a tudíž zastaralé." I. Jahelka: "Soud první instance se řídil výhradně vlastními představami o právu a nenechal se zmást ani platnou právní úpravou". Onen pesimismus nemá naprosto nic společného s Vámi, zato ale vše s kocourkovskou justicí. Jak už říkám delší dobu - známkou významnosti té které značky je to, že má své plagiáty. Rolex, Breitling jsou toho příkladem. Který z Vašich *modelů* MPM padělá? ;-)
BUBÁK Odesláno 10. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2006 To je tedy trošku unfair .... vytržené z kontextu! PRIME, omlouvám se pokud to tak vyznělo, sám víte, že jsem fandou Vaší firmy, pro mě byly, jsou a budou hodinky Prim jedině ty z Nového Města. Spíše jsem vybral pro mě podstatné body a pokusil jsem si na ně nezaujatě odpovědět. Možná, že odpovědi jsou zavádějící a příliš subjektivní, ale hlavně poukazují na velmi špatný stav a nedostatky při dovolávání se práva, o spravedlnosti vůbec nemluvě. Prostě je to smutná realita a nejen v Čechách. Dále již nechci tyto věci rozebírat, takže napříště už jen o hodinkách. Přeji Vám ať vše dobře dopadne a hodně sil na Vaší cestě.....
noname Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Při vybalení nových hodinek Prim z krabičky z nich upadlo na zem šroubovací nerezové dýnko a těsnění. Byly to mé čtvrté a asi poslední hodinky Prim. V jednom krátkém Primově odstavci se objevuje "unikátní technologie", "absolutní špička", "přímé srovnání s nejlepšími světovými výrobci". Prim věru nešetří superlativy, když hovoří sám o sobě. Pamětníci si možná vzpomenou na pohádky o přísné kontrole kvality, testech hodinek před expedicí, ... Všechno jsou to jenom kecy. Takže znovu pro ty, co nepochopili, co se stalo. Někdo uchopil mezi palec a ukazováček hodinky a dýnko, opatrně (aby se nerozsypaly) je vložil do krabičky, krabičku rychle zaklapl, zabalil a odeslal. Já bych to tady na fóru na veřejnost nevytahoval. Jsem trpělivý člověk a vím, že se ve výrobě občas něco nepovede. Začínám být ale silně alergický na Primovy sebechvalné, ničím nepodložené bláboly!!!
typograf Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Při vybalení nových hodinek Prim z krabičky z nich upadlo na zem šroubovací nerezové dýnko a těsnění. Byly to mé čtvrté a asi poslední hodinky Prim. V jednom krátkém Primově odstavci se objevuje "unikátní technologie", "absolutní špička", "přímé srovnání s nejlepšími světovými výrobci". Prim věru nešetří superlativy, když hovoří sám o sobě. Pamětníci si možná vzpomenou na pohádky o přísné kontrole kvality, testech hodinek před expedicí, ... Všechno jsou to jenom kecy. Takže znovu pro ty, co nepochopili, co se stalo. Někdo uchopil mezi palec a ukazováček hodinky a dýnko, opatrně (aby se nerozsypaly) je vložil do krabičky, krabičku rychle zaklapl, zabalil a odeslal. Já bych to tady na fóru na veřejnost nevytahoval. Jsem trpělivý člověk a vím, že se ve výrobě občas něco nepovede. Začínám být ale silně alergický na Primovy sebechvalné, ničím nepodložené bláboly!!! To je dobrej fór. Oni to v Eltonu takto narafičili určitě záměrně, aby s tebou mohli navázat užší kontakt a speciálně se věnovat odstranění té závady. Prostě budou ten problém individuálně řešit, abys měl k těm hodinkám do začátku nějaký ten příběh. Jaké hodinky to jsou?
typograf Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Nounejme, pořád mi to vrtá v hlavě. To se fakt stalo, nebo jsi si z nás jenom vystřelil a čekáš, kterej trouba na to skočí?
noname Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Samozřejmě se to stalo a hodinky byly Prim Supersport. A stalo se to před několika týdny. Opravdu bych tady špinavé prádlo nepral, ale má trpělivost dnes přetekla! Podotýkám, že mám na ruce Orlíky a večer si vezmu do hospody nádherně zrenovované Prim Sport I.
typograf Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Tak Na zdraví! A bacha na ty Sporty, aby ti je případní obdivovatelé nerozšroubovali.
cigi Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Noname - to přece není špinavý prádlo. Nemůžeš ale chtít zázraky :D . To, co mě vždycky tady v čechách zaráží, je, že to manuálové dělají evidentně schválně, to přece opravdu nemohl být omyl, ale cíleně se na tebe vysr....... , asi v pátek odpoledne! Porád buď rád, že ti nepodali heparol!
decebal Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Samozřejmě se to stalo a hodinky byly Prim Supersport. A stalo se to před několika týdny. Opravdu bych tady špinavé prádlo nepral, ale má trpělivost dnes přetekla! Podotýkám, že mám na ruce Orlíky a večer si vezmu do hospody nádherně zrenovované Prim Sport I. Hele, na ruce Orlíky, večer milované Sport I. a jedno víčko a trpělivost přetekla? To je trošku hysťák, ne?
noname Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Nejsou milované, ale krásně zrenovované. Já na rozdíl od většiny z vás hodinky nemiluji. A začínají mě štvát hodinky s příběhem. Je možné, že moje další hodinky budou Grand Seiko nebo něco na ten způsob.
mechano Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Víte, mě jenom překvapuje, jak velký počet z vás pochybuje o tom, že nám budou naše práva přiznána. Překvapuje mě, kolik z vás už bylo u nás, vidělo výrobu, vidělo muzeum, nepochybuje o právní i faktické kontinuitě po ELTON n.p. a přesto pochybuje o tom, že soudy dají zapravdu našim argumentům. Tady bych si dovolil dva citáty: V+W: "To je logické a tudíž zastaralé." I. Jahelka: "Soud první instance se řídil výhradně vlastními představami o právu a nenechal se zmást ani platnou právní úpravou". Onen pesimismus nemá naprosto nic společného s Vámi, zato ale vše s kocourkovskou justicí. Jak už říkám delší dobu - známkou významnosti té které značky je to, že má své plagiáty. Rolex, Breitling jsou toho příkladem. Který z Vašich *modelů* MPM padělá? ;-) Tady bych viděl kámen úrazu: kdyby MPM "padělal" nějaký model Prim NMnM to by byl ten důkaz úžasné vyjímečnosti. Bohužel , zatím pouze "padělá" ten nápis a ještě s pocitem že ho vlastní.
mechano Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Noname - to přece není špinavý prádlo. Nemůžeš ale chtít zázraky :D . To, co mě vždycky tady v čechách zaráží, je, že to manuálové dělají evidentně schválně, to přece opravdu nemohl být omyl, ale cíleně se na tebe vysr....... , asi v pátek odpoledne! Porád buď rád, že ti nepodali heparol! Heparoid !? a sakra.........
Milis Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Hm. Tady se furt nechce přirovnávat ke střední hodinkové třídě, cíl je ta nejvyšší a bác. Hysťák nehysťák, jsme tady krmený jen nejvyššími cíli a nejodvážnějšími vizemi. Takže tenhle příběh se přejde argumentem, že to manuál (!) udělal v pátek schválně, že se to ještě nikdy nestalo a už nikdy nestane, že paní na výstupní kontrole byla nemocná, blablabla. Jako kompenzace se nabídne prohlídka fabriky a napíše se o tom článek na jednu A4, s úvahou o škodolibosti a nepřejícnosti ubohé české firmě. Sakra firem, který to nemaj lehký jsou tisíce! A firem, který to nemaj lehký a přitom se o své zákazníky starají výborně taky. Na jednu stranu tě Prime obdivuju za ty slohy, na druhou stranu to všechno tady je nalejvárna pro potencionální zákazníky (přes 1000 registrovanejch - to není málo). To je můj názor, na setkání přátel Primu ("řekni mi to do očí") nepůjdu protože přítelem Primu prostě nejsem.
vor Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Noname - to přece není špinavý prádlo. Nemůžeš ale chtít zázraky :D . To, co mě vždycky tady v čechách zaráží, je, že to manuálové dělají evidentně schválně, to přece opravdu nemohl být omyl, ale cíleně se na tebe vysr....... , asi v pátek odpoledne! Porád buď rád, že ti nepodali heparol! Ty manuálové jsou svině,že?? Ty to vždycky po...ou.
Foundryman Odesláno 11. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Když už tak mluvíme o tom servisu pro zákazníky (a závadách), zajímala by mne síť záručních opraven hodinek Prim. Ona to přece jen není sranda, posílat hodinky za 20 a více tisíc do Eltonu k záruční opravě. Z druhé strany, když je kamenné obchody neumějí prodávat, co s tím ? A prodávat hodinky první kategorie bez servisu, to se mi jeví počinem značně odvážným...
VS Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Při vybalení nových hodinek Prim z krabičky z nich upadlo na zem šroubovací nerezové dýnko a těsnění. Asi by se k tomu nejdřív měl vyjádřit Prim. Ale pokud se to skutečně stalo, může za to buď neskutečná blbost pracovníků expedice nebo spíš zlý úmysl a sabotáž. Tohle totiž dokáže zničit všechno, co firma dlouhodobě buduje ve vztahu k zákazníkům. Protože zájemce o hodinky nezajímá, s jakou slávou se předávají hodinky za půl mega, ale jak probíhá kontakt se zákazníkem, který neudělá moc velkou tržbu. A neměl by v tom být rozdíl. Pamatuji si na podobný případ v naší firmě. Přejímač kouknul náhodou do jedné flašky z tisíce a našel v ní vajgl. Následovalo okamžité zrušení zakázky řádově za 100 mega a nákup u konkurence. Viník se samozřejmě nezjistil, ale odnesli to všichni zaměstnanci ve formě dost velkého finančního postihu a pro firmu v začátcích to bylo skoro likvidační. Je to už dost dávno. Bohužel něco takového se nedá uhlídat.
Foundryman Odesláno 11. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Mno, VS, já bych se odvážil předpokládat, že hodinky se "pečlivě testují" ve smontovaném stavu Takže to asi nebude jen otázka balírny.
VS Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Mno, VS, já bych se odvážil předpokládat, že hodinky se "pečlivě testují" ve smontovaném stavu Takže to asi nebude jen otázka balírny. Souhlas. O to divnější je, že na to v balírně nepřišli. Nezáleží na tom, kdo to zavinil. V důsledku je poškozena celá firma.
typograf Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Já bych pochopil, kdyby bylo víčko nedotažené, ale pokud bylo oddělěné s těsněním od hodinek, jak píše nounejm, tak to nemohl nikdo zabalit do krabičky, aniž o tom věděl. To bych spíš pochopil, kdyby se víčko zakutálelo pod stůl. :/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se