bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Toto vlákno je pokračování diskuze o vomitu (zvracení, vrhání šavle, blití...) z tohoto místa Jay vyzkoušené už to po letošní dovolené máme i na "produktech" od našich mrňousů... No vida, já koberec prolil snad půllitrem superhyper kobercočistidla, půl hodiny jsem to drhnul kartáčem a 3 dny necgal vypejkat na slunci a i tak se to v autě přes noc zase rozvonělo A tak nastoupily celkem kvalitní, pro daný auto customizovaný, český gumový "koberce", dokonce i nesmradlavý a jsem spokojenej.
organic Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) No vida, já koberec prolil snad půllitrem superhyper kobercočistidla, půl hodiny jsem to drhnul kartáčem a 3 dny necgal vypejkat na slunci a i tak se to v autě přes noc zase rozvonělo A tak nastoupily celkem kvalitní, pro daný auto customizovaný, český gumový "koberce", dokonce i nesmradlavý a jsem spokojenej. Mám gumový koberce, ale mám to na sedačkách. Tak uvidíme jak se zítra pochlapí čístící firma. Pro jistotu ale začnu vozit pytlíky na blitky a Kinedryl... Edit: A pokud to nebude stačit, zavolám Winstona Wolfa z Pulp Fiction... Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem organic
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dneska ráno mi 4-letý synáček brutálně poblil interiér auta. Tolik blitků jsem snad ještě neviděl. Tohle je trochu podobný.Už dvy dny za sebou se mě doma pokakal můj menší psík ( výchova nevýchova ), prostě něco špatného sežral. Veterinář zatím na nic nepřišel ( je ještě brzo ) a tak z hrůzou čekám na dnešní výsledek.
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Mám gumový koberce, ale mám to na sedačkách. Tak uvidíme jak se zítra pochlapí čístící firma. Pro jistotu ale začnu vozit pytlíky na blitky a Kinedryl... Ty wo.le to znám. Dcera byla u mých rodičů, odpoledne mi matka volá, že malá měla zvýšenou teplotu, a tak že si pro ni přijedu. Nafutrovala ji brufíkem (nějaká virózka), a jak se malé ulevilo, máti nenapadla větší pí.čovina, že ji dá před před cestou svačinku. já byl v tu chvíli na příjezdu a o ničem nevěděl. Na tu desetiminutovku, kdy na cestě domů stojím před Vysokým Mýtem, vzadu komplet všechno zblitý, malá řve, blitky na oblečení a ve vlasech do smrti nezapomenu. Jak se snažím být shovívavý k přehmatům mých seniorních rodičů, v ten moment bych svoji maminku rozškubal na místě na kusy.
Milis Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Ty wo.le to znám. Dcera byla u mých rodičů, odpoledne mi matka volá, že malá měla zvýšenou teplotu, a tak že si pro ni přijedu. Nafutrovala ji brufíkem (nějaká virózka), a jak se malé ulevilo, máti nenapadla větší pí.čovina, že ji dá před před cestou svačinku. já byl v tu chvíli na příjezdu a o ničem nevěděl. Na tu desetiminutovku, kdy na cestě domů stojím před Vysokým Mýtem, vzadu komplet všechno zblitý, malá řve, blitky na oblečení a ve vlasech do smrti nezapomenu. Jak se snažím být shovívavý k přehmatům mých seniorních rodičů, v ten moment bych svoji maminku rozškubal na místě na kusy. Já jednou blil cestou z letiště kamarádovi z auta, z vokýnka, na dálnici. Jak venku mrzlo, tak ta šavle porád přimrzla a táhla se až ke kufru.
onney Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 A pokud to nebude stačit, zavolám Winstona Wolfa z Pulp Fiction... uvědomuješ si ale, že si to budeš muset vyčistit sám? ...a ještě mu budeš muset udělat kafe...
organic Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 uvědomuješ si ale, že si to budeš muset vyčistit sám? ...a ještě mu budeš muset udělat kafe... Kafe dělám dobrý a Wolf mi určitě dobře poradí. Líbí se mi jak se tu objevují další blicí příhody. Mě se v patnacti povedlo po jablečném vínu s kofolou poblinkat paní v autobuse kožich. Vypadal pravej. Paní ztropila takovou scénu, že mě vyhodili z busu
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Kafe dělám dobrý a Wolf mi určitě dobře poradí. Líbí se mi jak se tu objevují další blicí příhody. Mě se v patnacti povedlo po jablečném vínu s kofolou poblinkat paní v autobuse kožich. Vypadal pravej. Paní ztropila takovou scénu, že mě vyhodili z busu já říkám, že nezvracím. Jen si decentně vodplivnu svůj litřík
lolohh Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Kafe dělám dobrý a Wolf mi určitě dobře poradí. Líbí se mi jak se tu objevují další blicí příhody. Mě se v patnacti povedlo po jablečném vínu s kofolou poblinkat paní v autobuse kožich. Vypadal pravej. Paní ztropila takovou scénu, že mě vyhodili z busu Já když jel onehdá od Kofoly, tak poprvé mi pani stihla zastavit a otevřít dveře, podruhé stihla za jízdy otevřít okýnko, potřetí nestihla nic. Ranní čištění bylo potupný, blití z mřížky ventilátoru se sundává blbě.
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Já když jel onehdá od Kofoly, tak poprvé mi pani stihla zastavit a otevřít dveře, podruhé stihla za jízdy otevřít okýnko, potřetí nestihla nic. Ranní čištění bylo potupný, blití z mřížky ventilátoru se sundává blbě. To musel bejt slušnej vofuk, když jsi pak pustil ventilator na plnej ceres
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Já když jel onehdá od Kofoly... ...a to jsem si říkal, že bych vás někdy pozval k nám Jednou jsem se zřídil tak (pivo-víno-tequila), že jsem se radši chodil "omýt" k umyvadlu do garáže. Chodil jsem tam co hodinu asi 20 hodin.
lolohh Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 ...a to jsem si říkal, že bych vás někdy pozval k nám Jednou jsem se zřídil tak (pivo-víno-tequila), že jsem se radši chodil "omýt" k umyvadlu do garáže. Chodil jsem tam co hodinu asi 20 hodin. Já pil jenom rum a nakonec ňákej hnusnej koňak. Samozřejmě blití příjezdem domů neskončilo...
lolohh Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 To musel bejt slušnej vofuk, když jsi pak pustil ventilator na plnej ceres Naštěstí jsme jeli manželčinym autem.
Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) A to já mám ještě lepší... Někdy kolem 15 jsem končil základní školu, že. Což vo to, to by nebylo nic neobvyklýho, ale vod školky mám nejlepšího kamaráda, s kterým jsme jako bráchové a neuděláme bez sebe ani krok. U nás na vesnici je každý rok taková šou - kdy přijedou kapely nějaké - a celou noc se hraje a zpívá, asi to znáte. Zámerně neuvedu vesnici a název, ještě mne budete hledat. Ale k věci, znáte to, 15let, velký frajer, patří mi svět, jde se na SŠ. Léto, stanujem, večer se jde na akci. Paráda, vše hraje, pijem, sedíme, tančíme, kecáme. Při asi vosmém pivu už jsem byl dost nasračku, dodnes nechápu, jak jsem dříve, když jsem byl mladej, vydržel tolik chlastat. No ale někde se objevila flaška vodky - samozřejmě v mém stavu, kdy už jsem byl dost naladěn, jsem ji chňapnul a rubal, co to šlo. Najednou jsem usl na lavičce, probudila mne zima a otřes od mého kamaráda, který se na mě později vysral, ale nebudu předbíhat.... Dokonce tam byla i má jedná známá, s kterou na to taky dodnes vzpomínáme a když jsem si nedal říci s vodkou a že jdeme domů, tak mě liskla... No, chápete to. Hovada, on i ona mě tam nechali. Nikdy jim to nevodpustím. Asi ve 4 ráno mě chytl soused, že mě naloží do taxíku a hodí mě domů. Celá ta akce je asi 2km pěšky od domu. Bohužel mě do auta nedal, né že bych měl 120kilo, ale prostě to nešlo. Tož mě chytl kolem ramen, ještě jeden kamarád jeho a tahali mě domů. Cesta, která obvykle trvá, když je dobře, 15-18minut. Tak jsme ji šli asi hodinu. Zastávka grcací co deset metrů... Přicházíme do finále, kdy mě dostali před hlavní dveře, zazvonili, otevřelo se okno, co se děje a tam byla máma. "Paní X,Y, donesli jsme Vám syna"... "Jéžišmarjá, už letím dolů"... Dveře se rozletěly a já při tom posledním kroku, kdy jsem se už viděl v posteli, najednou mě zabylo špatně a pogrcal jsem ji durch nohy. :--) Vidím to jak dneska, jak mě tahala za vlasy po schodech nahorů na hajzl Asi ve 2 odpoledne jsem se probudil na hajzlu, ještě dneska, skoro po deseti letech na to nezapomenu a vod tý doby do mě už vodku nikdo nenalil... Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker
Conrad Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Když už jsme u toho blití-Horác se přijel předvést jako 4 měsíční stěně na mysliveckou schůzi. Scháze probíhala,Horác si vše prozkoumával pak zalezl za kamna něco tam šustilo a asi za 5 minut vylezl a v tlamě měl rozkousakou papundeklovou krabici s nápisem jed na hlodavce,ze které se sypaly růžové tabletky Naložil jsem ho do vozu a co to šlo mastil jsem 15 km do Českého Brodu na veterinu drobně pršelo,a zahrada nebyla osvícená.Tam mu vypláchli žaludek 40 ml kyslíčníku a poslali nás na zahradu a tím abych kontroloval,zda ve zvratcích budou zbytky tablet nebo zda budou růžově zbarvené.A tak Horác blil jak pučálkovic Amina já lezl vedle něj po 4 svítil si zapalovačem a prstíkem rozhrabával vyblitej obsah jeho žaludku , kysličník po styku s potravou parádně napění jako hrnečku vař, drobně pršelo ,zima, tma prostě pocuc, trvalo to tak 20 minut Pak jsem zacvakli 1000, a po 2 dnech a po dalších třech na kontrolu krve/jed působí až s určitou latencí/ to bylo po druhé za 1000 No není nad zvědavé štěně. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Conrad
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Přesně vím o čem mluvíš Conrade, pes sežere všechno na co příjde, pokud je štěně. A donutit psa to (vyz)vrátit je nadlidský úkol. Jednou jsem obvolával veterináře, jak ho donutit zvracet, a první mi řekl, že peroxidem vodíku. Tak jsem se vyděsil, a volal jsem jinému veterináři, který mi k mému údivu řekl to samé. Zkoušel jsem prsty do krku, ale to na psy nefunguje. Holt tak jsem běžel do lékárny pro peroxid, říkám jim, že to je pro psa k pití... koukali na mě jako na tyrana zvířat. Ale fakt je to dosud jediný funkční způsob, který jsem objevil. Jinak mít po ruce Kanavit (antidotum) se může hodit, naštěstí jsem se s jedem na krysy zatím nesetkal.
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) můj poslední příspěvek k tématu: před mnoha lety na brigádě oslava narozenin na pracovišti v kanclu: víno, tvrdej, muzika hehehe cha cha a cha. Kolegyně se zpráskala jak carskej ouřada, ztuhla a z posledních sil zašeptala:"Romane, mně je blbě, budu zvracet." Abych zachránil dámu, instiktivně jsem popadl první nádobu. Bohužel pod stolem stálo něco podobného. A opona šla dolů. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Roman I.
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Mi jednou vyprávěl kamarád:"Jdu takhle z hospůdky po těch svých deseti pivech. Chodit šlo sice těžko, ale dalo se to s trochou snahy zvládnout. Ve tři hodiny jsem nasedl na noční autobus a těch pár zastávek jsem dojel busem. Za deset minut jsem byl na zastávce u domu. Když jsem vystupoval z autobusu, trošku jsem se zapotácel a spadl do příkopa. Říkám si, přecejen jsem asi trošku moc pil. No tak jsem zase vstal a došel těch 100 metrů domů. Otevírám dveře, rodina u snídaně, na hodinách už je osm ráno."On v tom příkopě usnul, po pěti hodinách vstal a nepamatoval si, že spal
lolohh Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak mě napadlo, co kdybychom založili vlákno "Historky"... Něco, na co všichni dodnes vzpomínáme, co se nám stalo, čemu se smějem... Já se teda tý svojí historce nesměju, já bych na ní radši zapomněl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se