Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:thumbsup_anim:

Já jsem jendou (loni) takhle v noci přišel domů pod obraz ... Lehnul jsem si do postele usnul jsem, za chvíli to na mě přislo, jelikož spim nahoře a toaleta je dole, tak jsem si rychle propočítal, že bych to dolu nesithl -> nu což, otevřel jsem okno a celej pyšnej, že to šlo z okna všechno ven a nic jsem nepoblil, jsem zase usnul. Ráno mě probudila facka mokrym hadrem - jaksi jsem zapomněl, že je v okně moskytiéra :suicide_anim:

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Trochu z jiného soudku.....jak jsem přepil staré pardály.

Hned po SPŠ jsem na chvilku, abych nebyl doma, než si najdu jinou práci, nastoupil k ČD. Tam se chlastalo ( a chlastá ) furt. Po první vejplatě, jak to tak bejvá, jsem musel chlapy pozvat do knajpy. Čirou náhodou jsem zaslechl, jak se domlouvaj, jak mne ožerou.....

Od tatínka své přítelkyně jsem dostal dobrou radu...než tam půjdeš, vypij rozvařené sádlo. Tož jsem vzal takovej ten hrneček plecháček, do něj sádlo, rozvařil a zatepla vypil. Málem jsem teda vrhnul, to je fakt.

Ale výsledek stál za to. Byl jsem jedinej, kdo zůstal stát a jelikož ke konci padla sázka ( už byli chlapi celkem zoufalí ), že kdo zůstane stát, tak to neplatí...tak mne celá akce nestála ani kačku. Akorát už mne pak nechtěli brát sebou :lol2:

Druhej den jsem se brutálně potento....ale to se dalo čekat.

Odesláno

Fakt super. Na fóru si povídáme i o tom, kdo kdy komu poblil záda. Jen tak dál a pak můžete požádat Zandla, aby chronomag nějak vhodně přejmenoval. O hodinkách to zde už moc není, pěkně jste fórum popravili.

Odesláno

Je fajn, že su mezi svojima :) Hned je mi líp, když vím, že nejsu jediné hovado na tomto světě :)

Nejzajímavější asi byla historka, kdy jsem "doběhl" vlastní kosu :) Byli jsme gympláci a jezdilo se do vedleší dědiny. Dělaly se tam v lese bečky u ohně, moc fajn akcičky. No a spávalo se ve školní družině, neb matka spolužáka byla školnice. Bečka se dopila, dopilo se víno, tak jsme šli spát, uložili jsme se, točil se se mnou svět, a najednou jsem byl nucen vstát a rozběhnout se... A jak tak běžím, tak to na mě přišlo... Skoro celou tu kosu jsem doběhl :) Sice jsem to nějak uklidil, ale stejně si říkám, že školnice musela mít radost. Tak mě napadá, nemám tu spolužáka, který se tehdy zúčatnil???

Samozřejmě mám za sebou i :sick01: z jedoucího auta (z okýnka i z otevřených dveří), z okna 8 patra(venturiho efekt funguje i v tomto případě), dokonce ve spaní na polštář, jednou i na koberec(byla mi odepřena postel)...

Přemýšlím, že bych ty vaše historky dal přečíst své drahé matičce a polovičce. Obě občas říkávají: "Šak nemusíš slopať z kýbla!"

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Kosmopolitnost a otevřenost fóra je přece fajn. Pro Patricka je to víc než fórum hodinářů a puristů o padesáti lidech.

Jasně, perfektní odpověď. Napadlo Tě někdy Pavle, že jste touhle slavnou kosmopolitností a otevřeností odpudili možná desítky členů, kteří by byli pro HODINKOVÉ fórum přínosem ? Jejich příspěvky by měly tisíkrát větší cenu než-li tyhle bláboly.

Edit - možná by sis měl ještě jednou přečíst třeba příspěvek karlovarského kolegy. Ten je vskutku výživný.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Když ti tohle vlákno vadí Snowe, tak ho nečti. Samozřejmě je tohle primárně hodinkové forum, ale když si tady chtějí kamarádi popovídat o vtipných historkách, tak proč jim v tom bránit? Nehledě na to, že tohle vlákno založil Kamil :P

Návštěvník Snow
Odesláno

Tady už není milý Jay Dolle co číst, takže mi už nezbývá číst i tyhle sračky.

Návštěvník Snow
Odesláno

Víš, na rozdíl od jiných, rozumnějších se na fórum neumím vykašlat. Je to marný boj, který čas od času vedu. To Ty nemůžeš vědět, nejsi tady moc dlouho.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nerozčiluj se Romane.:)

Za ta léta už jsme toho přečetli spoustu a není moc nových věcí, o kterých jsme ještě neslyšeli nebo nečetli. To nadšení, kdy jsme se začínali orientovat ve značkách, strojcích, objevovali nepoznané, zjišťovali jak vlastně hodinky fungují, atd., už pominulo a teď tě podobné základní dotazy a informace spíš otravují. A stejně se tu pořád objevují pěkné nové recenze a další užitečné náměty a rady. Jen už tě toho tolik nepřekvapí, nezaujme nebo nebaví.

Odesláno

kámo mi vyprávěl, jak kakal ve vlaku. Prý ma dodnes trauma z čd. Ještě že u toho neviděl foto toho žaluda mokrýho. Už by nikdy neusnul

Odesláno (upraveno)

No, abych se taky přidal. Nebude to historka, spíš rada. Až budete k stáru mít vyndavací zuby (nebo naopak "k mládu" díky sportu), tak než půjdete chalstat, tak si je buď vyndejte a nebo se naučte grif, jak je i největší opici rychle z huby vytáhnout, když se ven dere i to co přes ně šlo už dovnitř. Fakt se v těch blitkách v noci ve sněhu blbě hledají...

No a kolega vyprávěl, jak jel jednou tramvají kolem fučíkárny. Bylo to někdy v letním odpoledni a zastávka byla plná čekajících lidí. Nějakej člověk měl už brzy odpoledne naplněno a při výstupu na té zastávce si ještě na schodech odožil ten svůj litřík hezky rovnoměrně na čekající a odešel se vztyčenou hlavou čersvě utvořenou uličkou v davu.

Edit: Snowe, sorry, ale tvůj post jsem si přečetl až poté, co jsem to své napsal.

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno

Víš, snowe, ono je to těžký. Pokud tady nechcete mít kroužek pár vyškolených hodinářů plus teoretiků, pak je potřeba tady ty bláznivý ukecaný členy, co si ty hodinky skutečně kupujou, tolerovat. Tohle fórum rozhýbala inzerce a rady nováčkům a to odkazy nenaplníš.

Ber to tak, že tak jako jsi důležítý ty, se svými postovanými novinkami, stejně tak je důležitý křupan (třeba já), který hodinky kupuje, prodává, fotí a z praxe komentuje.

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...