Chumpus Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tak ty strojky jsou v podstatě stejný, jen některý nemají GMT a ty další (který už se nevyrábějí) jsou zase trochu přetočený Zjednodušeně řečeno.Izulu je škoda, další bullhead by se rýsoval třeba u nových landmasterů, ale asi se toho nedočkáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Zatím jediná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 No, jako, ehm, nevim... ale po těch 15 kusech se jen zapráší. Byly vytvořené jako pocta tomu domečku dole na fotce. Označení SBGC010, cena lehce přes 1,1M yenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 a ten domeček značí co? To přece není první sídlo Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Je to Okayama Castle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Je to Okayama Castle.díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Pár fotek, převážně z oomniya. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Nemůžu si pomoct, ale ty předchozí chrona maj nesrovnatelně větší šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 toto je nedokonceny opajc dayton so snahou o originalitu. ked uz do sportova tak lume na indexy a na rucky, pod sklicko na lunetu, proste azijsky lietajuci cirkus montyho pandu. ..and now for something completely different.. ohh, crap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Perfektnesu. A ta limitka je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Mne sa pacia, posobia na mna tak elegantno-tudorovsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Daytona či Moonwatch?nesedí mi to k tomu GS. Tiež sa podpisujem pod chýbajúce lumi - takto vyzerajú tak obyčajsky, jak nejaké lacné chrona od Citizenu (no tie aspoň majú lumi). Citizenu to sedí, a GS ani náhodou, to má na viac. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Mne sa pacia, posobia na mna tak elegantno-tudorovsky... ale no fuj.. ked chcem sockarolex tudor tak si kupim tudor. jako ze nechcem, ale keby ze chcem. chápeme všecjá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Krása... zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Dobrý argumenty v diskuzi, děkuji. Mně přijde sympatické jak je o v duchu klasických 1964 chronografů ( daytona, moony, carrery) zbavili přílišné honosnosti, přijdou mi teď víc časomíra a míň šperk. Ale uznávám, že ztratili tu nutnou špetku originální šogunské teatrálnosti a ta taky nebyla k zahození. Každopádně parádní kousky. Víte ale, co mi na obou vadí ? To švabach Grand Seiko . Jasně, v Japonsku je odkaz na Německo prostě NĚCO , ale alespoň pro evropu měli nechat jen GS - úplně by to stačilo a bylo by to sebevědomější. Těším se, až jim to sebevědomí naroste - tohle asymetrické uspořádání sčítačů chronografu nabízí dizajnérům velké pole k dovádění. Upraveno 5. září 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 sogunska teatralnost. lepsie by som to sam nepovedal, a to sa mi nestava casto zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Krása...no ..... jsem Seiko pozitivní (velice) .... řekněme Seikofil ..... todle ..... je fakt hnusný .... nebo blbě vyfotografovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) no ..... jsem Seiko pozitivní (velice) .... řekněme Seikofil ..... todle ..... je fakt hnusný .... nebo blbě vyfotografovanýB je spravne. Vyfocene je to podle me doslova hnusne. Teda, alespon me se to nelibi. Tohle se takovemu skvostu nedela... Myslim, ze blbou fotkou, respektive blbym svetlem se da ublizit kazdym hodinkam. Upraveno 5. září 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 B je spravne. Vyfocene je to podle me doslova hnusne. Teda, alespon me se to nelibi. Tohle se takovemu skvostu nedela...nee ... už sem přišel na to co mě sere ..... luneta ..... je hnusná .......... nehodící se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 nee ... už sem přišel na to co mě s..e ..... luneta ..... je hnusná .......... nehodící se ale spona je krasna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se