Přejít na obsah

Grand Seiko Spring Drive Chronograph

Chumpus

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 169
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Daytona či Moonwatch?nesedí mi to k tomu GS.

Tiež sa podpisujem pod chýbajúce lumi - takto vyzerajú tak obyčajsky, jak nejaké lacné chrona od Citizenu (no tie aspoň majú lumi). Citizenu to sedí, a GS ani náhodou, to má na viac.

F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Dobrý argumenty v diskuzi, děkuji. 

Mně přijde sympatické jak je o v duchu klasických 1964 chronografů ( daytona, moony, carrery) zbavili přílišné honosnosti, přijdou mi teď víc časomíra a míň šperk. Ale uznávám, že ztratili tu nutnou špetku originální šogunské teatrálnosti a ta taky nebyla k zahození. Každopádně parádní kousky. Víte ale, co mi na obou vadí ? To švabach Grand Seiko . Jasně, v Japonsku je odkaz na Německo prostě NĚCO , ale alespoň pro evropu měli nechat jen GS - úplně by to stačilo a bylo by to sebevědomější.

Těším se, až jim to sebevědomí naroste - tohle asymetrické uspořádání sčítačů chronografu nabízí dizajnérům velké pole k dovádění.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

no ..... jsem Seiko pozitivní (velice) .... řekněme Seikofil ..... todle ..... je fakt hnusný .... nebo blbě vyfotografovaný

B je spravne. :) Vyfocene je to podle me doslova hnusne. Teda, alespon me se to nelibi. Tohle se takovemu skvostu nedela...

Myslim, ze  blbou fotkou, respektive blbym svetlem se da ublizit kazdym hodinkam.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

B je spravne. :) Vyfocene je to podle me doslova hnusne. Teda, alespon me se to nelibi. Tohle se takovemu skvostu nedela...

nee ... už sem přišel na to co mě sere ..... luneta ..... je hnusná .......... nehodící se 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...