Chumpus Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak, a je to tady. Konečně ten pravý důvod, proč prodat všechny hodinky, co mám, a k tomu ledvinu navrch. Jsem ztracen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Slint... Nabízím ledviny dvě! Edit: ted jsem si všiml toho gmtcka... No ... Líbí se mi moc ... Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Dají se v ČR někde vidět jakékoliv GS chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 To je jedno, ak mas rad pivo tak kasli na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak, a je to tady. Konečně ten pravý důvod, proč prodat všechny hodinky, co mám, a k tomu ledvinu navrch. Jsem ztracen... 400pcs.. to si trufas. ma tvoja ladvina nejake mimoriadne vlastnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 400pcs.. to si trufas. ma tvoja ladvina nejake mimoriadne vlastnosti?Mám v ní šutr. Hezkej Teď jen doufat, že je to diamant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Dají se v ČR někde vidět jakékoliv GS chrona?Jsem si celkem jistej, že maj jedny skladem v Koscomu...http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sbgc005j Jinak ty modrý mě aspoň z toho obrázku moc neodvařily, v kombinaci s tou zlatou je to možná až trochu moc barevný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 pre chumpusa to prave.. on je to taky nas people s kultivovanejsim vkusom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 pre chumpusa to prave.. on je to taky nas people s kultivovanejsim vkusom.. Děkuju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se