emba Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Na stránkách výrobce jsem objevil tuto novinku. Jak se Vám líbí? Mně uvedený model přijde jako univerzální hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 mě přijdou úplně v pohodě decentní velikost, německy strohý design? objednávali jsme je na prodejnu, snad brzy dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Mám strohý germánský design rád, ale tyhle mi příjdou skoro až skoro moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 vyborne su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 sinn ma krasny nemecky dizajn a ako byvaly majitel sinn-ov ich mozem len a len odporucit. spracovanie a pouzity material su na top urovni. urcite sa k nim raz vratim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Je pravda, že se mi více líbí tento model z Union Glashutte, ale cena je dvojnásobná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Moc pěkné.Tenhle typ ciferníku se mi jeví jako jeden z nejpřehlednějších.Taky mám na něj zálusk,ale bral bych je spíš v provedení Sinn 656 S ?černé pouzdro,jenže ty na stránkách výrobce nejsou.Takže se už asi nevyrábí.Je tam model 856 S,ale tam už je jinej stroj i cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Chtěl bych se zeptat, tento Model: 556 A (556.014) má strojek ETA 2824-2. Jaký je rozdíl se strojkem ETA 2836-2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 2824 -date2836-day,date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Příhodnější vlákno asi nenajdu, takže sem... Necelých 14 dní jsem majitelem Sinn 556 I, po kterých jsem pokukoval už skoro dva roky. A právě nedávno se objevila nabídka, které jsem nemohl odolat, tudíž tyhle prý fórem již protřelé kousky přistály u mě. A mám pocit, že už nikam dál putovat nebudou . Upraveno 14. září 2014 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Gratuluji, jedny z nej co má Sinn v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Souhlas, krasny cisty design, sympaticka firma, overena technika, dobra cena......mam to do jejich fabriky asi 50 kilometru, jednou si tam pro ne skocim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 minimalizmus, kterej nadherne funguje. moc pekny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Pánové, děkuju! Je pravda, že z nich mám vážně radost. A to je hlavní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Skvělý univerzální hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Osobně nemám v lásce, když se ciferník nádražních hodin zmenší na zápěstí - a tyhle na tahu, zdá se z fotky, trpí úplně všemi z toho plynoucími nedostatky. Ale kupodivu, na tom černým řemenu jsou docela fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Zkoušel jsem je dávat na kožený originální řemen a není to špatné, ale na té gumě mi sedí o dost víc... Na tahu se mi líbí taky, ten ale nemám. Viktore, prosím tě, nemohl bys mi 556ky na tahu zvážit? Celkem by mě zajímalo, jaký je v tom rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Příhodnější vlákno asi nenajdu, takže sem... Necelých 14 dní jsem majitelem Sinn 556 I, po kterých jsem pokukoval už skoro dva roky. A právě nedávno se objevila nabídka, které jsem nemohl odolat, tudíž tyhle prý fórem již protřelé kousky přistály u mě. A mám pocit, že už nikam dál putovat nebudou . Máš to moc pěkný pane. Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Příhodnější vlákno asi nenajdu, takže sem... Necelých 14 dní jsem majitelem Sinn 556 I, po kterých jsem pokukoval už skoro dva roky. A právě nedávno se objevila nabídka, které jsem nemohl odolat, tudíž tyhle prý fórem již protřelé kousky přistály u mě. A mám pocit, že už nikam dál putovat nebudou . Ale ten buddy weston k nim sadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se