Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na stránkách výrobce jsem objevil tuto novinku. Jak se Vám líbí? Mně uvedený model přijde jako univerzální hodinky...

post-15177-079753000 1320847331.jpg

Odesláno

Je pravda, že se mi více líbí tento model z Union Glashutte, ale cena je dvojnásobná... :crying_anim:

post-15177-007226500 1320932506.jpg

Odesláno

Moc pěkné.Tenhle typ ciferníku se mi jeví jako jeden z nejpřehlednějších.Taky mám na něj zálusk,ale bral bych je spíš v provedení Sinn 656 S ?černé pouzdro,jenže ty na stránkách výrobce nejsou.Takže se už asi nevyrábí.Je tam model 856 S,ale tam už je jinej stroj i cena.

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, tento Model: 556 A (556.014) má strojek ETA 2824-2. Jaký je rozdíl se strojkem ETA 2836-2 ?

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Příhodnější vlákno asi nenajdu, takže sem... Necelých 14 dní jsem majitelem Sinn 556 I, po kterých jsem pokukoval už skoro dva roky. A právě nedávno se objevila nabídka, které jsem nemohl odolat, tudíž tyhle prý fórem již protřelé kousky přistály u mě. A mám pocit, že už nikam dál putovat nebudou  :).

sinn%201.jpg

sinn%202.jpg

sinn%203.jpg

Upraveno uživatelem Tyler
Odesláno

Pánové, děkuju! Je pravda, že z nich mám vážně radost. A to je hlavní :-).

Odesláno

Osobně nemám v lásce, když se ciferník nádražních hodin zmenší na zápěstí  - a tyhle na tahu, zdá se z fotky,  trpí úplně všemi z toho plynoucími nedostatky. Ale kupodivu, na tom černým řemenu jsou docela fajn. :)

Odesláno

Zkoušel jsem je dávat na kožený originální řemen a není to špatné, ale na té gumě mi sedí o dost víc... Na tahu se mi líbí taky, ten ale nemám.

Viktore, prosím tě, nemohl bys mi 556ky na tahu zvážit? Celkem by mě zajímalo, jaký je v tom rozdíl.

Odesláno

Příhodnější vlákno asi nenajdu, takže sem... Necelých 14 dní jsem majitelem Sinn 556 I, po kterých jsem pokukoval už skoro dva roky. A právě nedávno se objevila nabídka, které jsem nemohl odolat, tudíž tyhle prý fórem již protřelé kousky přistály u mě. A mám pocit, že už nikam dál putovat nebudou  :).

Máš to moc pěkný pane. Velká gratulace.  

Odesláno

sinn%201.jpg

sinn%202.jpg

sinn%203.jpg

Ale ten buddy weston k nim sadne :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...