vojt Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Vážení,tak jsem musel pořídit ty Rada. Tuhle si tady Snow s Adamem99 povídali o tom, že řada Original končí, že už není v katalogu na příští rok. Takže rychle jedny vidiáky koupit. Obešel jsem pár krámů, Rado Original nikde nebyly, dokonce ani v jiné barvě. Začal jsem jednat se třemi českými obchody a bylo mi řečeno, že v barvě, jakou jsem chtěl, nejsou nikde v ČR a dokonce ani ve Švajcu. Nakonec se pomocí Koscomu povedlo jeden kus ještě objednat přímo u výrobce. Bál jsem se, jak bude vypadat naživo ten facetovaný safír - je to pěkný. Ba krásný.Jsou těžký.Blbě se fotěj.Leštěná spona bude brzo odřená.Vrchní díl pouzdra ze slinutýho karbidu je nádhernej.Jsou skvělý.Proč končej s klasickou řadou Original, která měla premiéru 1962, to je otázka. To by mě zajímalo. Taky by mě zajímalo, jak by vypadaly, mít číselník celej černej. Potřebuju znát odpovědi a nejen hledat, i když celý život je vlastně neustálé hledání. Hledání velkýho houna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Tak ses nakonec dočkal Gratuluju, jedna z nejlepších barevných kombinací. Blbneš s kotvičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Gratuluji,zena ma jedny z teto rady jiz pul roku a po celkem intenzivnim noseni vypadaji stale jak nove. Tah - clanky i spona - jsou takrka netknute.At Ti slouzi! edit: jo, a fakt se blbe foti - ale to plati pro vsechny me pokusy... Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 tie su paradne ..krasna farebna kombinacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Gratuluju.......ale vidim tam smítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Raduji se s tebou. Hezkej kousek. Ne abys je prodal dřív, než bude další severskej sraz. (bych moc plakal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Díky všem.Vojto, kotvička je bezvadná, točí se velmi volně, fajn "komplikace"Jirko, jen blbni Honzo, neboj, já neprodávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Zdravím! gratulujem- skvelá voľba. Sám som hrdým majiteľom podobných. a tvoje zhrnutie: Jsou těžký. Blbě se fotěj. Leštěná spona bude brzo odřená. Vrchní díl pouzdra ze slinutýho karbidu je nádhernej. Jsou skvělý. je úplne presné a výstižné . Prajem veľa spokojnosti. //ps: s tou sponou to nieje taká katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 pekne..kukam, ze dako pomiili aj z for aj z ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Leviathane prosimTě, co je dako pomiili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 pekne tak teraz by si mohol pustit tie svoje explorery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Leviathane prosimTě, co je dako pomiili? Teda, když jsem byl za Leviathanem pro Bally, ještě mluvil normalne... :-) Hadam ?dako pomizli ? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 To sklo je jak měňavá vodní hladina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Jsou krásný, vždycky se na nich ale leknu až příliš sixteesovýho vzhledu.Ale ten safír... to je parádní hra lomu světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Jsou krásný, vždycky se na nich ale leknu až příliš sixteesovýho vzhledu. Ale ten safír... to je parádní hra lomu světla. Ano, to je recht. Spolu se zvláštníma indexama, v kterých se rýmuje modrá ze středu cifru, vytvářejí pro mě lahodící "futuretro". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Tyhle hrozně chci,to nezničitelný pouzdro a právě ten retro vzhled...gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Díky Ali. Dělali je ve třech velikostech. Ale právě už půjdou hůř sehnat. Takže žádný otálení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Výnimočne vidím pekné Rado. Gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Musím se přidat. Vojtovo hodinky jsem měl tu čest držet v pazouře a musím je pochválit, naprosto "jiné" hodinky, myslím, že se hned tak snadno neokoukají, ty lomy na safíru tomu dávají nekonečný příběh, chci říci nekonečné kochání... ideální například na dlouhé pracovní porady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Díky Ali. Dělali je ve třech velikostech. Ale právě už půjdou hůř sehnat. Takže žádný otálení Asi jsem to měla napsat přesněji, není to otázka vůle, ale peněz . Ty máš ty XL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se