Přejít na obsah

ttrstom

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Moje zkučenost není moc OK. dodnes mi dluží část peněz, za hodinky co nedorazily.

loni v listopadu jsem Tomovi vložil na účet 50T, měl mi obratem poslat B chronomat Evo, co tehdy inzeroval. po tydnu co hodinky nikde jsem to začal řešit. prý v klidu, že je pošta pojištěná. Scan lístku ale poslat nechtěl, prý to posílala kamarádka tchýně, co dělá na poště, a ta to stratila .... od dubna nekomunikuje!

Snažil jsem se místo sms komunikovat spíš přes SZ, ty story s výmluvama jsou docela zábavný, pokud by byl zájem o pobavení, můžu sem nalepit printscreen naší komunikace. :)

Každopádně, umím si představit, že pokud by do takovyhohle ochchodu dal nejakej clovek napr. rodinne supory, je to pěkná sviňárna! Je to spíš tak na tresní oznámení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Je to spíš tak na tresní oznámení...

To už jsi měl udělat dávno. Já, a předpokládám většina ostatních, tě podpoříme.

..... ty story s výmluvama jsou docela zábavný, pokud by byl zájem o pobavení, můžu sem nalepit printscreen naší komunikace. :)

Sem s tím.:)
Odkaz ke komentáři

Tady je naše konverzace.. strana 1. omlouvám se za nekvalitu, ale technika mi dělá trochu problémy.

díval jsem se, že Tom už není od května aktivní, tak si nejsem uplne jisty, jestli nekdo dalsi neudělal podpbnou zkušenost..

post-13457-089497100 1340832168.jpg

post-13457-003820800 1340832187.jpg

post-13457-028356500 1340832206.jpg

post-13457-059833900 1340832229.jpg

post-13457-023874600 1340832250.jpg

post-13457-008761700 1340832297.jpg

post-13457-096979000 1340832323.jpg

Upraveno uživatelem amateur
Odkaz ke komentáři

toto je trosku silna kava taketo dozadovanie sa svojich penazi, ale poznam to a nezavidim Ti :( ja som zazival nieco podobne pri obchode s jednym autom (islo o trosku viac penazi, ktore stale nemam), vec sa taha uz treti rok a akurat tento tyzden som zasieall podklady exekutorovi :(

Kazdopadne drzim palce aby sa to vyriesilo k Tvojej spokojnosti

Odkaz ke komentáři

no, puvodne se mi to nechtělo vůbec řešit, ale jak budzu mít chvíli, asi to buduu muset protáhnout nějakou ofic cestou a tady na fóru to nějak exemplárně rozmáznout :) Asi by to nemělo zůstat nedořešený, mohlo by se to tady rozmnožit...

Odkaz ke komentáři

Rozmazávat to může, ale co je to platné? Pokud tady nechodí pod jiným nickem se stejnou IP, což zjistí Kamil a nebo všichni MODI, tak zbývá leda si za ním přijet - takhle to bude x stránek, kde každý tady bude psát, jak je to možné.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Sorry, ale tenhle chlapik sm.del od zacatku. Jedno z jeho prvnich vlaken http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41855-breitling-avenger/page__p__642877__hl__ttrstom__fromsearch__1&do=findComment&comment=642877 jasne ukazalo, ze bych s nim nikdy neobchodoval!

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale tenhle chlapik sm.del od zacatku. Jedno z jeho prvnich vlaken http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41855-breitling-avenger/page__p__642877__hl__ttrstom__fromsearch__1&do=findComment&comment=642877 jasne ukazalo, ze bych s nim nikdy neobchodoval!

Já jsem s klukem obchodoval a právě tady kvůli tomu vláknu jsem odmítnul předání v mekáči, ale jeli jsem rovnou k Dušákovy na ověřění pravosti. Já osobně u hodinek v této cenové relaci preferuji pouze osobní předání. Kupoval jsem Breitling Avenger, hodinky o kterých jsem se od členů fora dozvěděl jejich celkovou minulost (nebyli to naštěstí ty z vlákna :D ) a vše pak proběhlo tak jak jsme domluvily, takže u mě nebyl problém, ovšem tvůj obchod, to je docela hustá záležitost :crying_anim02: Asi bych se pokusil zjistit jeho adresu a určitě bych zajel na válečnou výpravu, rád bych ti v tom pomohl, ale já ji bohužel již nemám"

Odkaz ke komentáři

tak to škoda, že jsem to vlákno nevidel... ušetřil bych si spoustu času a něco peněz. TTRSTom je prostě evidentní špekulant.moje chyby, že jsem línej si pořádně prověřit, s kým jdu dělat obchod. ale zase, pročítat všechny posty. - jako dizlektikovi mi to zabere trchu víc času:suicide_anim:. Podívám se většinou na kladný hodnocení a zbytek nechám na odhadu situace v průběhu obchodu. ... Každopádně, pokud někdo někdy s Tomem něco řešil třeba poštou a má jeho adresu, určitě bych poprosil do SZ. Pokud se mi podaří sehnat adresu, tak to můžu začít řešit ofiko.

Každopádně si myslím, že tady fešák lítá mezi náma pod jiným nikem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...