kubson Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Od dnešního dne můžete hodinky Laco vidět (a nakoupit ) v Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Tolik krásy najednou. Už se k tobě chystám nějakou dobu, zatím to nevyšlo, ale už budu muset dorazit a nabrat inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Já se chystám k mechanovi se stolními hodinami, tak se u vás rád zastavím a pokochám se. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 letecke orgie , nadherne..cloveka uz len ten pohlad na fotku nabija energiou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Koukam, ze se to rozrusta exponencialni radou Jen tak dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Krása.Jak by jsi seřadil pilotní značky podle kvality zpracování?(Laco, Archimede, Steinhart, Stowu asi neprodáváš, ale určitě už jsi ji měl v ruce) Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 hodne parady pohromade. ikdyz je skoda, alespon pro me, ze nemaji v nabidce 45mm verzi s logem na ciferniku. jsou tu samo i jiny znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Krása. Jak by jsi seřadil pilotní značky podle kvality zpracování? (Laco, Archimede, Steinhart, Stowu asi neprodáváš, ale určitě už jsi ji měl v ruce) To je otázka spíše na Zdeňka, Laco dneska přebíral on, já jsem ještě neměl tu čest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Krása. Jak by jsi seřadil pilotní značky podle kvality zpracování? (Laco, Archimede, Steinhart, Stowu asi neprodáváš, ale určitě už jsi ji měl v ruce) Steinhart, Archimede, Laco - (řazeno vzestupně)... Stowa bude zhruba na úrovni Laco, plus mínus, ale Stowy jsem měl naposledy v ruce před dvěma lety, tak už ten dojem nebude úplně relevantní. Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Budou v nabidce i manualni 42 vzor A?Na webu jsem je nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 dobře Kubo, Cyrdo, Zdendo... doufám, že se dožiju i těch Paneraiů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Budou v nabidce i manualni 42 vzor A?Na webu jsem je nenasel. Pokud budou dostupné u výrobce, pak je můžeme objednat. Ale to je zase spíš otázka na kubsona.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Steinhart, Archimede, Laco - (řazeno vzestupně)... Stowa bude zhruba na úrovni Laco, plus mínus, ale Stowy jsem měl naposledy v ruce před dvěma lety, tak už ten dojem nebude úplně relevantní. Děkuju, taky to tak cítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Budou v nabidce i manualni 42 vzor A?Na webu jsem je nenasel. výrobce teď trochu měnil sortiment, manuální nátah 42 je teď jenom s miyotou, na web je přihodím příští týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 (upraveno) výrobce teď trochu měnil sortiment, manuální nátah 42 je teď jenom s miyotou, na web je přihodím příští týden Chcel by som sa spytat, aky je tvoj nazor na spojenie LACO a MIYOTA? Cena je viac ako priazniva. Vdaka za info. Upraveno 12. listopadu 2011 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Chcel by som sa spytat, aky je tvoj nazor na spojenie LACO a MIYOTA? Cena je viac ako priazniva. Vdaka za info. sňatek z rozumu? švýcarské strojky nejsou a ceny jdou nahoru. ale nízká cena nebude daná jenom strojkem, pouzdro je myslím jednodušší + minerální sklo, ale za ty peníze? každopádně pozitivní je, že strojky jsou trochu zdobené, není to ta nejlevnější plechařina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Ak teda mozem este jeden dotaz na teba. Co by si zakaznikovi doporucil z tejto dvojice z hladiska pomeru cena / vykon. Steihart s ETOU vs. LACO s MIYOTOU. Uvedene typy: http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=1150 vs http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=724 Vdaka za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 pecka!!! ja uz budem musiet ten chronoshop navstivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 tak teď nevím,už jsem slintal nad archimede pilot,a už už jsem je málem objednal,v tom chronoshopu dokážete zamotat hlavu,u Laco mi chybí datumovka ale zas delší historie mně nutí je vlastnit,ta miyota vypadá dobře až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Ak teda mozem este jeden dotaz na teba. Co by si zakaznikovi doporucil z tejto dvojice z hladiska pomeru cena / vykon. Steihart s ETOU vs. LACO s MIYOTOU. Uvedene typy: http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=1150 vs http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=724 Vdaka za info. Když pominu kvalitu, tak už jen kvůli historickému odkazu bych volil Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se