Jiribartl Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Zaujaly mě tyto hodinky. Vím čím vynikají, i jaké kalibry a materiály využívají, jen bych rád věděl, zda s touto značkou má někdo osobní zkušenost,díky.
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Ahoj, tak jaké jsi si nakonec pořídil?
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Můj model......fakt k nepřeklédnutí. Jen se musí 4x upravovat čas (4 strojky ETA)
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) No to je dílo.:-DAle proti gustu...edit: teď jsem si to vygooglil, ono to fakt má ceníkovku přes 4000 USD? Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem USER47
martar Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Hele za čtvero hodinek normální cena, ne? Zpracování asi nebude špatné, mě třeba zaujalo tohle (ale jen jako objekt, ne jako hodinky na ruku...) Každopádně, Rici-Pici, asi nebudu jediný, koho by zajímala fotka hodinek na ruce plus informace o obvodu zápěstí. Neudělal bys prosím pár wristshotů? Něco jsem vygooglil, ale přišlo mi to velikostn? nenositelné.
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Hodinárství Beny je prodává za 125.000,- Čekačka 14 dní. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Mají 48 bez korunek. Fakt nepřehlédnutelné. Sent from my iPhone using Tapatalk
geometr Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Zjevně Ti tam ale chybí 4 datumky, nejlíp i s ukazatelem roku. Neříkají Ti oživovač mrtvol?
Tondaa73 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Také bych poprosil fotečku na ruce...
tmoris Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 4strojky eta? To ma 4 cm na vysku nebo co?
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Jsou to nějaký dámský strojky poskládaný vedle sebe. Hodinky maj 48mm průměr.
Micey Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Koukam ze ve Svycarsku je maj za nejakejch 1100 USD ty ctyrstrojkovy, to uz mi prijde kapku realnejsi. Jinak je pro me zahadou, ze se to fakt kupuje, no.
martar Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Pokud to má dobré zpracování, švýcarské strojky, nepadají tomu ručičky apod., je to prostě kvalitnější alternativa pro ty, kterým se líbí velké hodinky s více ciferníky a pro které je důležitým atributem hodinek jejich nepřehlédnutelnost. Že se značnému množství lidí tenhle styl zamlouvá, nebo v minulosti zamlouval, dokazuje nejen existence levnějších hodinek typu Diesel (a jejich fejků), ale i to, že podobné modely produkovaly některé seriózní značky, napadá mne třeba Glycine Airman 7 se třemi ciferníky, průměrem 53 mm ve variantách ocel, růžové zlato nebo dokonce pokryté diamanty.
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ................. Je to spíše pro kopačky :-)
Geodet Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální.
Bert Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální. fotbalisti ... nepobraly ....... Hm, a co Ty?
JaRooN Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální.Víš ty, kolik fotbalistů je tady mezi námi? Házet všechny do jednoho pytle je stejné, jakobych já tvrdil, že všichni geodeti jsou paka, protože jsem na jednoho takového v životě narazil...
Geodet Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Tak pardon jestli jsem se někoho dotknul. Ale když vidím, jak se tam ty herečky sotva dotknou a pak se svíjí na zemi, tak mám dost. Od malinka je učí jak správně padnout na penaltu. Myslím, že se tohle v jiných sportech nevidí. Ale to sem napatří. Pardon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se