Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zaujaly mě tyto hodinky. Vím čím vynikají, i jaké kalibry a materiály využívají, jen bych rád věděl, zda s touto značkou má někdo osobní zkušenost,díky.

post-11025-091432800 1321125618.jpg

• Po letech...
Odesláno

Můj model......fakt k nepřeklédnutí. Jen se musí 4x upravovat čas (4 strojky ETA)

post-41375-0-59104600-1451780059_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

No to je dílo.:-D

Ale proti gustu...

edit: teď jsem si to vygooglil, ono to fakt má ceníkovku přes 4000 USD? :eek:

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Hele za čtvero hodinek normální cena, ne? :)

Zpracování asi nebude špatné, mě třeba zaujalo tohle (ale jen jako objekt, ne jako hodinky na ruku...)

post-30813-0-92195200-1451798376.jpeg

Každopádně, Rici-Pici, asi nebudu jediný, koho by zajímala fotka hodinek na ruce plus informace o obvodu zápěstí. Neudělal bys prosím pár wristshotů? Něco jsem vygooglil, ale přišlo mi to velikostn? nenositelné.

Odesláno

Hodinárství Beny je prodává za 125.000,- Čekačka 14 dní.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Koukam ze ve Svycarsku je maj za nejakejch 1100 USD ty ctyrstrojkovy, to uz mi prijde kapku realnejsi. Jinak je pro me zahadou, ze se to fakt kupuje, no.

Odesláno

Pokud to má dobré zpracování, švýcarské strojky, nepadají tomu ručičky apod., je to prostě kvalitnější alternativa pro ty, kterým se líbí velké hodinky s více ciferníky a pro které je důležitým atributem hodinek jejich nepřehlédnutelnost. Že se značnému množství lidí tenhle styl zamlouvá, nebo v minulosti zamlouval, dokazuje nejen existence levnějších hodinek typu Diesel (a jejich fejků), ale i to, že podobné modely produkovaly některé seriózní značky, napadá mne třeba Glycine Airman 7 se třemi ciferníky, průměrem 53 mm ve variantách ocel, růžové zlato nebo dokonce pokryté diamanty.

Odesláno

To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální.

Odesláno

To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální.

fotbalisti ... nepobraly ....... Hm, a co Ty?

Odesláno

To mi jen utvrzuje v přesvědčení, že fotbalisti nikdy moc inteligence nepobraly. Takovejhle puk se čtyřma titěrnýma ciferníčkama tahat na ruce nemůže mít nikdo normální.

Víš ty, kolik fotbalistů je tady mezi námi? Házet všechny do jednoho pytle je stejné, jakobych já tvrdil, že všichni geodeti jsou paka, protože jsem na jednoho takového v životě narazil...

Odesláno

Tak pardon jestli jsem se někoho dotknul. Ale když vidím, jak se tam ty herečky sotva dotknou a pak se svíjí na zemi, tak mám dost. Od malinka je učí jak správně padnout na penaltu. Myslím, že se tohle v jiných sportech nevidí. Ale to sem napatří. Pardon.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...