H-B Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Ahoj! V cervnu jsem prisel o Hamilton Khaki Officer a blizici se Vanoce spolecne s tlakem od rodiny 'neco prece k promoci musis dostat' me postavili do pro nas zde na foru velmi prijemne situace - vyber novych kukacek . Takze, co hledam: Podminkou je - automat, vterinovka, datum, safir, velikost 40-44mm, vodotesnost 100m a vice, kovovy tah (original, ne hodinky na kuzi a 'muzes si koupit watchadoo'). Stylove neco univerzalniho, co neurazi k obleku, ale jde i k dzinum a triku. Cena MAX 30tis, mene bude lepe. Muze byt - chronograf, manualni natah (pokud bude datum), vodotesnost 50m (kdyz me chytnou za srdce). Tyto atributy ale primarne nehledam. Co me zatim oslovilo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodne se mi libi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A moje snad favoritni (i kdyz bych nejak vnitrne radeji swiss) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroje: chronomag, upscaletime.com, jurawatches.co.uk, oris.ch, horademoda.com, union-glashuette.com Takze co rikate? Komentare, dalsi napady, doporuceni, vse vitano!
emba Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Mido Multifort, průměr 44mm, vodotěsnost 100m, safír Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 raymond weily bych bral, vypadají parádně!
tenge Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 za mě teda Ball nebo Union, které se mi líbí čím dál víc..musím je někde vidět naživo..jedny z těchto dvou hodlám v příštím pololetí koupit..
Petr Svenda Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) Kolega si dal opravdu práci a vybral parádní kousky. Chtel bych vsechny. Momentálně nejvíc asi diverky Oris 63375339454MB. Ale věřím, ze radost udělají kterekoli. Fakt moc pěkný výběr, dobre se na to diva.Ale ty RW... Velká paráda. Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Petr Svenda
Peta-Biker Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Já bych měl jasno, jako bývalý majitel Fortisek bych doporučil Longines Legend Diver Diver. Ano, nejsou na tahu, ale je to Longines, u nás dost opomíjena firma, ale neprávem. Mají historickou vazbu - z hlediska likvidity případné ( v budoucnu někdy - nikdy nevíš), se budou nejlépe zbavovat a do 30k bych neváhal. Jinak mě z Tvého výběru zaujaly Uniony, za zbytek bych tolik peněz nedal, byť neříkám, že se mi nelíbí.
H-B Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Já bych měl jasno, jako bývalý majitel Fortisek bych doporučil Longines Legend Diver Diver. Ano, nejsou na tahu, ale je to Longines, u nás dost opomíjena firma, ale neprávem. Mají historickou vazbu - z hlediska likvidity případné ( v budoucnu někdy - nikdy nevíš), se budou nejlépe zbavovat a do 30k bych neváhal. Jinak mě z Tvého výběru zaujaly Uniony, za zbytek bych tolik peněz nedal, byť neříkám, že se mi nelíbí. Legend Diver s datem se mi libi moc.. Ten tah je tam pro mne jedinej problem. Ale pravdou je, ze mesh k nim pasuje krasne... zdroj: WUS Ostatni: Moc mi chlapci nepomahate , ale diky za komentare. Emba: Vidis, na Mida jsem uplne zapomnel, ac jsem si pred tydnem vyzvedl jejich katalog. V rade All Dial se mi par modelu libi. Ty Union me lakaji mimo jine tim, ze jsou vcelku nezname.. Pritom myslim, ze o kvalitu mit strach clovek nemusi. Znackou oslnovat nepotrebuju.. Je jeste nejaky vyrobce, ktereho jsem opomenul?
gougy Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Chtěl jsem již dříve napsat Longines LD, v podstatě jasný favorit (a když Ti mesh nevadí, je to řešení, já bych si užíval ten "refresh" ve formátu výměny pásku..)
Micey Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Co Eterna Kontiki? Naživo jsou famózní.. http://www.eterna.ch/#/collection/kontiki
Leclerc Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Taky bych hlasoval pro Fortis, ale k obleku si je nějak nedokážu představit...
H-B Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Co Eterna Kontiki? Naživo jsou famózní.. http://www.eterna.ch...lection/kontiki Diky, na Eternu jsem uplne zapomnel, driv jsem po ni taky koukal . Model 4hands XXL je vybornej zdroj: lacotedesmontres.com
honza71 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Z tvého postu je můj favorit UNION. Měl jsem tu čest osobně a mohu jen doporučit. Parádní a velmi kvalitně zpracované hodinky co jen tak nepotkáš. Z dalších nápadů LLD a Eterna. Osobně se mi sice ten navrhovaný kov na nich hnusí, ale ty hodinky jsem měl a rád na ně vzpomínám. (mojí ženě se po nich regulerně stýská) A Eterna je klasa veliká. Ty čtyřručky se mi taky moc líbí. Už tvůj výběr je poctivej, ale zúžil bych to na tyhle tři, dal je na ruku a jak říkají zedníci nebo obkladači : vono se to ukáže milostivá. Tak hodně štěstí.
StanoBare Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Z tvojho vyberu: 1.Glashute Union 2.Eterna 3.Lonžíny, ale Bakerom spomínané Diver 3.Raymond Weill GMT 4.Epos Fortisky - tento model B42 Diver je taký mižmaž - krásne namodralé ručičky a indexy vs. natisknutá diver luneta na mňa pôsobí trochu protichodne. Ťah super, plechová spona nič moc. Už keď tak, potom z radu B42 klasika Mariňáky, Official cosmo, alebo Flígery (ale tie sú naj na remeni). Ball - skôr by som šiel do tmavšieho - čierneho - ciferníka, je to predsa len univerzálnejšie. edit: oprava k Ball Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem StanoBare
Návštěvník Snow Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Přidám mně zde z neznámých důvodů opomíjený Louis Erard.
lastam Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Maurice Lacroix Pontos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem lastam
H-B Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Tak jsem si byl vyzkouset ty Union, jsou uzasny.. Vyber jsem si po dlouhem uvazovani zuzil takto: 1. Union Glashuette Belisar GMT - nejdrazsi, ale v provedeni fakt uzasny. 2. Raymond Weil Nabucco GMT - daji se sehnat za velice vyhodnou cenu, chyba by to myslim nebyla. Sel ale asi do ocelove verze (univerzalnejsi) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3. Eterna Kontiki Four-Hands - nezkousel jsem, nejsem si jistej, zda by nebyly vyrazne nad limit (nejaky tip kde by byly za vyhodnou cenu?) 4. Mido All Dial Chronometer - dobra cena, vybornej strojek, libi se mi jejich ciferniky. Zkousel jsem si GMT a cernou verzi, GMT bych ale asi vynechal a zvolil Chronometer (ale vrta mi to hlavou, GMT je dobra komplikace) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nebo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. RW a Eternu jsem nezkousel. Na oboje se daji najit dobre reference, RW ma mit vynikajici zpracovani a tah.. To same plati u tech Union, kde take hovori ve prospech (v mych ocich) jejich relativni neznamost/exoticnost. Mido maji zbytecne tenky tah, ale skvely stroj, cifernik, cenu.. firma je mi to sympaticka. No, uvidime. Nazory jsou stale vitany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se