Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mido s tím jejich typickým pouzdrem a nasazením tahu vypadají dobře na ruce, skvěle se nosí, jsou osobité, asi nejlepší poměr cena/výkon. A pro mě osobně sympatická značka. Takže rozum pro Mido, srdce pro Union G.:) Ale oboje bych snesl. RW mi nějak nesedí jako značka a stejně mi přijdou jako další klon Explorerů, Eterna ano, ale jestli by se brzy neokoukaly.

Odesláno (upraveno)

Mido s tím jejich typickým pouzdrem a nasazením tahu vypadají dobře na ruce, skvěle se nosí, jsou osobité, asi nejlepší poměr cena/výkon. A pro mě osobně sympatická značka. Takže rozum pro Mido, srdce pro Union G.:) Ale oboje bych snesl. RW mi nějak nesedí jako značka a stejně mi přijdou jako další klon Explorerů, Eterna ano, ale jestli by se brzy neokoukaly.

S prvni casti zcela shouhlasim, vidim to naprosto stejne. Plus jsem z nich mel dobry pocit na ruce, to je mozna hlavni. Jinak s RW jako znackou problem nemam a jako kopie Exploreru.. no neprijde mi to tak, naslo by se mnoho lepsich kandidatu, rekl bych. S Eternou tezko rict, nazivo jsem ji nevidel.

Ad cena/vykon - relativne silenj argument je taky fakt, ze cena Unionu byla v obchode 1700EUR (silne nad limit) a na netu (watch.de) jdou za 1370EUR (taky nad, ale 'kousnutelne'). NICMENE Mido i RW jsou min. o 400EUR levnejsi, coz neni zanedbatelna castka.

RW jsou výborně zpracovaný, ale je to neskutečná hrouda železa.

No ze jsou masivnejsi nez ostatni dva kandidati jsem tusil (44mm), ale tohle je az prekvapive velkej kus kovu :).

Upraveno uživatelem JanBeles
Návštěvník Kamil
Odesláno

S prvni casti zcela shouhlasim, vidim to naprosto stejne. Plus jsem z nich mel dobry pocit na ruce, to je mozna hlavni. Jinak s RW jako znackou problem nemam a jako kopie Exploreru.. no neprijde mi to tak, naslo by se mnoho lepsich kandidatu, rekl bych. S Eternou tezko rict, nazivo jsem ji nevidel.

Nepsal jsem kopie u RW! To bych si nedovolil. Ono těch klonů je spousta, nijak je nezavrhuju. Taky co pořád vymýšlet, pokud chci mít 24hodinovou stupnici na lunetě.:)

Eterny jsou naživo super, kvalita nekompromisní, jen jsou ty trojúhelníky poměrně výrazné. Jestli by nepřestaly bavit, kdyby je člověk nosil často.

Odesláno

Tak to definitivne osciluje mezi

RW Nabucco GMT

RW Freelancer Date

Mido All Dial Chronometer

Fortis B-42 (bud Diver, nebo kalsika cerne, pripadne Flieger - ty co prodava u nas Abbot)

Fortis jsou z toho vseho ladene asi nejvic sportovne, co? Uz tu nekdo zminil, ze si ty Diver (modrene rucky, cerna luneta) neumi predstavit k obleku. Jak to vidite? Jsou na tom v tomhle smeru ty kalsicke cerne Official Cosmonauts lip?

Z tho vyberu jsou asi nejuniverzalnejsi ty Freelancer..

Ach jo, to je drama :).

Odesláno (upraveno)

No Fortisky B-42 s černým cifrem, ať už marinemastery, nebo pilot, nebo Official Cosmonauts jsou dost universální. Dají se nosit jak ke košili, tak k tričku s džínama, nebo k maskáčům. A podle toho můžeš měnit řemínky od kaučuku přes kůži po ocel, nebo nato strap :) Vypadají dobře na všem. Ty RW Freelancer Date se mě taky líběj, ale jsou takový víc uhlazený. Spíše k té košili. To RW Nabucco GMT jsou universálnější.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

Přidal jsi do užšího výběru Mido All Dial Chronometer ? Skvělé. Výborný poměr cena/výkon. A navíc je to chronometr. Měl by, tedy teoretiky, být nejpřesnější z tvého výběru.

Odesláno

Todle je fakt na lecbu.. Jak jsem koukal na Accutron, tak jsem nahodou narazil na jeden kus Accutron Astronaut, co tu prodaval NiG, strasne se mi tehdy libily (libej). Co ted sakra :D?

Posted Image

Odesláno

Todle je fakt na lecbu.. Jak jsem koukal na Accutron, tak jsem nahodou narazil na jeden kus Accutron Astronaut, co tu prodaval NiG, strasne se mi tehdy libily (libej). Co ted sakra :D?

Posted Image

JJ ty jsou parádní,taky bych si dal říct :whistle:

Odesláno

Přidal jsi do užšího výběru Mido All Dial Chronometer ? Skvělé. Výborný poměr cena/výkon. A navíc je to chronometr. Měl by, tedy teoretiky, být nejpřesnější z tvého výběru.

Můžu potvrdit, Mido All Dial Chronometer přibližně -2s / týden. Za mě velká spokojenost Posted Image

Odesláno

Fortis jsou z toho vseho ladene asi nejvic sportovne, co? Uz tu nekdo zminil, ze si ty Diver (modrene rucky, cerna luneta) neumi predstavit k obleku. Jak to vidite? Jsou na tom v tomhle smeru ty kalsicke cerne Official Cosmonauts lip?

Športovo-univerzálne sú. Modrené rúčky menia farebnosť pod úhlom naklonenia hodiniek. Ale v tomto smere jednoducho lepšie pasovali k modrej lunete v chrono verzii. Si myslím. A ak už majú v názve Diver, potom aj to lumi by malo vyzerať inak. Z tohto pohľadu mi to k sebe nevoňalo. Keby boli aspoň s čiernym cifrom, striebristé ručičky a indexy, k lunete(a striebristým indexom na nej), či puzdru, by to ladilo suprovo. Tým ale netvrdím, že to nie sú pekné hodinky. Ak toto neriešiš, potom prečo nie.

Kedysi som sa rozhodoval v kategórii šport/univerzál a po "boji" plusov/mínusov vybral v rámci ceny B42 Off.Cosmo. Nie sú až tak výrazné ako Marinemaster, chcelo to ešte univerzálnejšie. Indexy sú sice "len" natisknuté, ciferník však čistý, čierny, harmonický. Vyzerajú fajn na ťahu, aj na koži, či silikóne. Výborný obojstranný antireflex (a zapatlaný zafír). Pridám malú návnadu :)

Accutrony majú pekný historický odkaz a zase nie sú tak húfne preflákle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...