ggrand Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Vlastně ani nevím, jak dlouho je mám, ale bude to jen pár týdnů. No, zkrátka jsou super a jsem rád, že je mám, protože jsou podle mého lepší než Sarby. Co k nim říct? V jednoduchosti je síla. Až je zajedu, poputují na seřízení, nejdou moc dobře, odhaduju tak -20vteřin/den,ale konstantně.
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Zpátky na tah! :-) Do hospody?Teď jsem došel ,sorry za OT.
Jezevcik2 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Přesně tak,pro tah jsou stvořené. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem Jezevcik2
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 A mně se líbí i na řemenu.
ggrand Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Abych pravdu řekl, tak obě varianty pro mě nemají chybu
emef Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Seika s průhledným dýnkem prostě musím mít. Nádhera. Tiše závidím
ggrand Odesláno 17. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 emef: Tak to máš dobré, protože právě ty nejlacinější Seika mají průhledné dýnko.
ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Chorche:díkyJinak s tou odchylkou sem kecal, je to tak do 7vteřin do mínusu, teď jsem to měřil. Nevím, kde jsem vzal ty šilené hodnoty.
Chorche Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Chorche:díky Jinak s tou odchylkou sem kecal, je to tak do 7vteřin do mínusu, teď jsem to měřil. Nevím, kde jsem vzal ty šilené hodnoty. Mně dělaly asi -3s denně....
kdojinej Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 Přidávám pár fotek do chlubírny...pro mojí pracku univerzální hodinky...mám z nich radost, doufám že mi dlouho vydrží. Kupoval jsem je nové.
ggrand Odesláno 24. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 kdojinej: gratuluju a nezbývá než jen doufat, že ti dlouho vydrží
kdojinej Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 tvůj smajlík se tak lochčí kvůli chronobundusu hádám....ty je ještě máš?
Martz Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 ggrand: v čem myslíš, že jsou lepší než SARBy? Neviděl jsem je vedle sebe, porovnání by bylo zajímavé.
little_w Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) ggrand: no tak vnitrek maji stejnej jako SARBy, SARB033 jsou podle me o krapanek jemnejsi, coz pricitam jinemu fontu v napise "Automatic" u SARBu. ale ten silenej tah na SCVS, ten bych fakt nedal. ale co, ja nejsem objektivni, uzivam si svych znovunabytych SARBu. jinak gratuluji, az na ten tah jsou mooooooc pekny... jak rikam, skoro tak pekny jako SARB033 P.S.: Martzi, tohle srovnani znas? uz to tady parkrat bylo. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem little_w
bohus76 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 ggrand: v čem myslíš, že jsou lepší než SARBy? Neviděl jsem je vedle sebe, porovnání by bylo zajímavé. Kdybys došel na Zlínský sraz,mohl sis je porovnat naživo vedle sebe /SCVS a SARB/.Souhlasím s Little_W,ten tah na SCVS se mi zkrátka nelíbí,no.
kdojinej Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 ggrand: no tak vnitrek maji stejnej jako SARBy, SARB033 jsou podle me o krapanek jemnejsi, coz pricitam jinemu fontu v napise "Automatic" u SARBu. ale ten silenej tah na SCVS, ten bych fakt nedal. ale co, ja nejsem objektivni, uzivam si svych znovunabytych SARBu. jinak gratuluji, az na ten tah jsou mooooooc pekny... jak rikam, skoro tak pekny jako SARB033 P.S.: Martzi, tohle srovnani znas? uz to tady parkrat bylo. Já nejsem objektiví taky, páč má SCVS..který se mi líbí víc než SARB. Přijde mi že ten nápis diashock 23 jewels hezčejc vyplnˇuje prostor mezi 5 a 7 a tak je ten číselník víc takovej uzavřenej. No a tah, to je samostatná kapitola, je jedním z toho podstatnýho co dělá SCVS SCVS a tudíž mi přijde suprovej. Je to vidět i na ggrandovo fotkách, když je hodil na řemeň, tak podle mě hned malinko ztratily. Pořád zůstaly supr, ale něco jim prostě ubylo. Tah na SARB mi přijde dost obyčejnej, takověj tuctovej, nijak ty hodinky nepodtrhuje..
bohus76 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Já nejsem objektiví taky, páč má SCVS..který se mi líbí víc než SARB. Přijde mi že ten nápis diashock 23 jewels hezčejc vyplnˇuje prostor mezi 5 a 7 a tak je ten číselník víc takovej uzavřenej. No a tah, to je samostatná kapitola, je jedním z toho podstatnýho co dělá SCVS SCVS a tudíž mi přijde suprovej. Je to vidět i na ggrandovo fotkách, když je hodil na řemeň, tak podle mě hned malinko ztratily. Pořád zůstaly supr, ale něco jim prostě ubylo. Tah na SARB mi přijde dost obyčejnej, takověj tuctovej, nijak ty hodinky nepodtrhuje.. A objektivní taky nejsem,páč mám SARB stejně jako little_w. Tak a máš to.Moje jsou stejně nejlepčíííí!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se