Přejít na obsah

Kdo JAK jezdí ?

Návštěvník YPO

109 hlasů

1. 1. V kterém kraji jsou nejhorší řidiči ? (z vašeho pohledu a zkušeností)

• A
      31
    • B
      8
    • C
      2
    • E
      3
    • H
      2
    • J
      1
    • K
      1
    • L
      2
    • M
      1
    • P
      1
    • S
      23
    • T
      8
    • U
      17
    • Z
      9

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po

Zdar pánové

dnes jsem se vrátil po více než 300km drsné jízdě po naší pustině a po cestě zpět jsem začal přemýšlet kdo v naší pustině jezdí nejvíc jako h*o*v*a*d*o

já svého favorita mám, bez ohledu na dnešní cestu a VY JSTE na tom jak ? :D

¨NUŽE.

písmena v anketě značí kraj na SPZ (záměrně jsem nevypisoval název kraje a doufám, že jsem na žádný nezapomněl)

TAK VOLTE - jsem zvědav na výsledek

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To sa neda asi povedat, ze ktory kraj, to zavisi od jednotlivcov...

Kosican bude jazdit ako blbec po BA, Bratislavcan zase po KE. Castokrat zohra rolu aj to ze sa tam clovek napr. nemusi dobre orientovat, cize robi pocas jazdy blbosti.. Vo vacsich mestach sa jazdi agresivnejsie, lebo aj zivotne tempo je tam rychlejsie, je tam vacsi zhon, viac aut, ludia maju menej casu na cestach kt. boli povacsinou dizajnovane na objem aut z roku 1965... V malych mestach sa zase jazdi prilis 'relaxacne', tych aut je tam menej.. Treba asi rozlisovat, ci niekto ide ako blbec, lebo je to jeho zivotny styl, alebo proste sa mu momentalne cosi domotalo..

Ja skor nemam rad nerozhodnych vodicov /resp. majorita z nich su zeny../ to je lavinove nebezpecie, takyto clovek dokaze spustit retazovu havariu hoci jemu samemu sa nic nestane...

ps. pribeh z predvcera na pousmiatie, toyota landcruiser, TN ecv, predbiehanie kamionov na D1 pri zapnutom tempomate na 110... Nic ho nerozhodilo... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem 224477
Odkaz ke komentáři

Mě se vždycky hrozně líbí jak mají všichni plnou papulu pražáků, aniž by si dotyční uvědomili, že většina těch pražských prasat je náplava s ostatních krajů našeho království, kteří se stáhli do té zkažené Prahy za prací.

Ze své vlastní zkušenosti tvrdím, že největší prasata řídí vždy služební auto a je úplně šumafuk co má to auto napsáno na SPZ. Nehledě na fakt, že řada firem podnikající například v kraji T má sídlo a tudíž i auta zaregistrovány opět například v kraji A.

Ono je asi úplně jedno jaká litera bude na SPZ, lidi jsou prostě víc a víc bezohlední, sobečtí a ztrácejí smysl pro elementární lidskou slušnost a lidkost samu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Ono je asi úplně jedno jaká litera bude na SPZ, lidi jsou prostě víc a víc bezohlední, sobečtí a ztrácejí smysl pro elementární lidskou slušnost a lidkost samu.

to je určitě pravda

v zásadě mi nejde o to co kdo zažil, co kdo viděl, a kdo a kde se skrývá za tou či onou SPZ - jde mi o nějaký "výstup" po krajích (pitvat na molekuly by se to dalo mnohem víc)

já se bez mučení přiznám, že jsem zaškrtl písmeno S a marně se snažím přijít na to proč tomu tak je - prostě proč ta blbost na silnici není roztříštěná do všech krajů stejnoměrně :D

Odkaz ke komentáři

ty nejsi měřítko - ty máš na obou autech za woknem napsáno - "nejsu z prahy" :D

kupodivu jsem to nikdy neměl... už je to dobrý, plivat na auto mi přestali koncem 90. let, a botičku kvůli pražské SPZ jsem dostal naposledy v roce 1997, ale ta byla hustá, na mé ohražení se, že jediný v celé ulici mám botu já a jsem tam jediný s pražskou SPZ, mi bylo řečeno měšťákem, že my (pražáci) po něm taky chceme za pivo 70 kč a NAZDAR! :D
Odkaz ke komentáři

Ve Zlíně se říkalo UH a KM, nejhorší řidiči. Z mých zkušeností jsou nejhorší řidiči fordů transit a hlavně místní taxikáři. Ti snad mají nějakou tajnou dohodu s místní policií. Jinak to není možné. Stání na kruhovém objezdu, jízda v obci 70km/h, a na co je ta páčka vlevo pod volantem to vůbec netuší. Prasata. Pak se diví, že jim hoří auta :-).

Upraveno uživatelem Mari
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Jezdím všude, mohu proto snad maličko soudit, jednoznačně vedou pánové s poznávací značkou Z. Mým už nyní takřka obdenním rajónem se stala Praha, výtkám na řidiče z hlavního města se divím. Jiná situace samozřejmě nastane, když takový pražský hrdina přijede k nám do hor na něčem, co jen opravdu vzdáleně připomíná zimní pneumatiky, pak se situace rázem mění. Jak by se choval bodrý moravan nedokážu posoudit, naštěstí k nám nejezdí, stačí jim jejich kopce. Zaplať panbůh.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...