Přejít na obsah

PRIM ORLÍK 1965

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 595
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-)))

Ty už sis to vybral na Autaviích ;-)

O tom už sním léta:-D

To byly ty autavie co sly nedavno aukrem za 2951,-Kc .....???        Taky jsem se bil do hlavy ze jsem na ne zapomel!!!!! :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byly ty autavie co sly nedavno aukrem za 2951,-Kc .....???        Taky jsem se bil do hlavy ze jsem na ne zapomel!!!!! :frusty:

Ty sly za podstatne vic, ale mimo aukro. Jen krabicka se prodala na ebay pres desitku. Tu aukci prodavajici ukoncil predcasne na teto castce. Autavie za trojku jsou hodne mokry sen

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

• bez čísla (prototyp u výrobce)

56 304 (prototyp)

56 306 (prototyp)

56 307 (prototyp)

65 011

65 030

65 046

65 052

65 065

65 092

65 101

65 111

65 132

65 153

65 161

65 174

65 175

65 186

65 198

65 220

65 222

65 233

65 237 (ukradené)

65 238

65 268

65 276

65 302

65 304

Odkaz ke komentáři

Pokud je to on,je to spíše smutné,vytřískat z toho co se dá.Třeba nám to objasní  /spíše neobjasní/.

... Můj názor. Pokud je to on, tak jsou jeho a může si je nabízet třeba za dva bambilióny. Najdou-li kupce, tak tu hodnotu mají. S morálkou to nemá co dělat. Kdybych měl zbytečných 6 k?, tak mu je dám. Leč nemám :) ... Ale něco mi říká, že se někdo najde. Jó, holt starejch vorlíkůch je málo a těch, kdo by je chtěli, je naopak mnoho. "Hadi hir hayat", jak říkají arabové :)

Odkaz ke komentáři

... Můj názor. Pokud je to on, tak jsou jeho a může si je nabízet třeba za dva bambilióny. Najdou-li kupce, tak tu hodnotu mají. S morálkou to nemá co dělat. Kdybych měl zbytečných 6 k?, tak mu je dám. Leč nemám :) ... Ale něco mi říká, že se někdo najde. Jó, holt starejch vorlíkůch je málo a těch, kdo by je chtěli, je naopak mnoho. "Hadi hir hayat", jak říkají arabové :)

Sice ve své podstatě nerad, ale přikláním se k tomuto názoru. Konec konců, já jsem taky prodal barák po našich - a příběh tam taky byl.

Odkaz ke komentáři

Bláááázne  :lol2:  dyť jsou to Primky. Kamkoli ve světě je přineseš, tam se Ti vysmějou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...