stanik73 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Udělal jsem si jednu fotku pro radost . V "Orlíkové krabičce" klasické Orlíky 1965, ve větší originální etui prim určené pro výstavy je prototyp Orlíků..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Udělal jsem si jednu fotku pro radost . Attachment4.jpg V "Orlíkové krabičce" klasické Orlíky 1965, ve větší originální etui prim určené pro výstavy je prototyp Orlíků.....že pro radost ,nás tenhle obrázek nijak neteší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 ...to si nefotil doma, ne? Slusny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Udělal jsem si jednu fotku pro radost . Attachment4.jpg V "Orlíkové krabičce" klasické Orlíky 1965, ve větší originální etui prim určené pro výstavy je prototyp Orlíků.....Tak to Primkový Mont Everest . Blahopřeji k těmto skvostům. Pokud ještě někdy budeš mít náladu je vytáhnout a fotit, tak moc prosím o detailnější fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Tak to Primkový Mont Everest . Blahopřeji k těmto skvostům. Pokud ještě někdy budeš mít náladu je vytáhnout a fotit, tak moc prosím o detailnější fotky. Myslím, že Everest vylezlo tak 4000x více lidí, než kolik jich má doma tuto sestavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 ...to si nefotil doma, ne? Slusny...Foceno včera doma má mém otomanu v pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Mam velké štěstí, že mě to nechává absolutně chladným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 To jsi nafotil pro radost sobě. Gratuluji! Nás ostatní - orlík plebs - jsi tím spíš naštval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 ...kecám, jdu se zastřelit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Není to nezákoné vlastnit více než jedny Orlíky? Neskutečná krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Půjdu a najmu si na něj nějakýho lacinýho nájemnýho vraha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Není to nezákoné vlastnit více než jedny Orlíky? Neskutečná krása... Souhlas! A když máš prototyp, tak je nezákonné se na ostatní byť jen dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Já bych mu dal za to vytahování a provokace aspoň na měsíc ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Prototyp urcite nauku o obsluze nemel. Takze tam ta bezvyznamna brozurka prebyva. A vim presne komu chybi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Prototyp urcite nauku o obsluze nemel. Takze tam ta bezvyznamna brozurka prebyva. A vim presne komu chybi... Řekl bych že měl. K tomu mám i protokol o zkouškách těchto primek v armádě včetně jejich plavání v řece Volze atd. Pri předání chyběla krabička ale návod ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Řekl bych že měl. K tomu mám i protokol o zkouškách těchto primek v armádě včetně jejich plavání v řece Volze atd. Pri předání chyběla krabička ale návod ne...Tak dík, vepíšu si tužkou do accutronovy brožurky, že návody už byly i pro prototyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Ač mě primky až zas tolik neberou, ta fotka je krásná a zatoužil jsem je mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Tak dík, vepíšu si tužkou do accutronovy brožurky, že návody už byly i pro prototyp Já bych zbytečně nekurvil brožuru, stačí když si to zapamatuješ, né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Já bych zbytečně nekurvil brožuru, stačí když si to zapamatuješ, né? Já mám dvě, jednu pracovní, druhou do archivu, třetí jsem dal Manťákovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Já mám dvě, jednu pracovní, druhou do archivu, třetí jsem dal Manťákovi dJojo - díky.A já si kvůli tomu nakonec ty Orlíky koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se