Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-))) O tom už sním léta:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Zajímavý, já mám podobnou fantasmagorii v hlavě taky, akorát ne za 300 ale za pětikilo, ovšem i s krabičkou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Aha, tak stačilo zalistovat dvě stránky nazpět, omlouvám se sehovi1. A gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-))) Ty už sis to vybral na Autaviích ;-) O tom už sním léta:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-))) Ty už sis to vybral na Autaviích ;-) O tom už sním léta:-D No právě taková zkušenost tě jenom utvrdí, že takový sny se občas vyplní:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Aha, tak stačilo zalistovat dvě stránky nazpět, omlouvám se sehovi1. A gratuluji. Ale kdepak, já to nevyhrál..... už mě to přišlo docela dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) zajímala by mě obchodovaná cena takovýchto původních Orlíků /samozřejmě nekradených/. No poslední pár dnů zpátky v Práglu asi za130k + 20k provize ! Jinak, přijít o Orlíky to ku.va musí naštvat. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem Onipep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Chlapí, že Vás to ještě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Ale kdepak, já to nevyhrál..... už mě to přišlo docela dost...No dyk, máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-))) Ty už sis to vybral na Autaviích ;-) O tom už sním léta:-DTo byly ty autavie co sly nedavno aukrem za 2951,-Kc .....??? Taky jsem se bil do hlavy ze jsem na ne zapomel!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 To byly ty autavie co sly nedavno aukrem za 2951,-Kc .....??? Taky jsem se bil do hlavy ze jsem na ne zapomel!!!!! Ty sly za podstatne vic, ale mimo aukro. Jen krabicka se prodala na ebay pres desitku. Tu aukci prodavajici ukoncil predcasne na teto castce. Autavie za trojku jsou hodne mokry sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 bez čísla (prototyp u výrobce) 56 304 (prototyp) 56 306 (prototyp) 56 307 (prototyp) 65 011 65 030 65 046 65 052 65 065 65 092 65 101 65 111 65 132 65 153 65 161 65 174 65 175 65 186 65 198 65 220 65 222 65 233 65 237 (ukradené) 65 238 65 268 65 276 65 302 65 304 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Kto má záujem , je na predaj orlík , ale tá cena????? http://ostatne.bazos.sk/inzerat/37429723/Prim-Orlik.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Hezky pekne,se me zatocila hlava!!To bude tou vejskou,lezim ve 4000m.?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Hmmm ...Tak to je darda - jsem zvědavej, jestli mu to někdo dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pokud je to on,je to spíše smutné,vytřískat z toho co se dá.Třeba nám to objasní /spíše neobjasní/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pokud je to on,je to spíše smutné,vytřískat z toho co se dá.Třeba nám to objasní /spíše neobjasní/.... Můj názor. Pokud je to on, tak jsou jeho a může si je nabízet třeba za dva bambilióny. Najdou-li kupce, tak tu hodnotu mají. S morálkou to nemá co dělat. Kdybych měl zbytečných 6 k?, tak mu je dám. Leč nemám ... Ale něco mi říká, že se někdo najde. Jó, holt starejch vorlíkůch je málo a těch, kdo by je chtěli, je naopak mnoho. "Hadi hir hayat", jak říkají arabové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 ... Můj názor. Pokud je to on, tak jsou jeho a může si je nabízet třeba za dva bambilióny. Najdou-li kupce, tak tu hodnotu mají. S morálkou to nemá co dělat. Kdybych měl zbytečných 6 k?, tak mu je dám. Leč nemám ... Ale něco mi říká, že se někdo najde. Jó, holt starejch vorlíkůch je málo a těch, kdo by je chtěli, je naopak mnoho. "Hadi hir hayat", jak říkají arabové Sice ve své podstatě nerad, ale přikláním se k tomuto názoru. Konec konců, já jsem taky prodal barák po našich - a příběh tam taky byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 ... Můj názor. Pokud je to on, tak jsou jeho a může si je nabízet třeba za dva bambilióny. Najdou-li kupce, tak tu hodnotu mají. S morálkou to nemá co dělat. Kdybych měl zbytečných 6 k?, tak mu je dám. Leč nemám ... Ale něco mi říká, že se někdo najde. Jó, holt starejch vorlíkůch je málo a těch, kdo by je chtěli, je naopak mnoho. "Hadi hir hayat", jak říkají arabové Bláááázne dyť jsou to Primky. Kamkoli ve světě je přineseš, tam se Ti vysmějou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) To říká ten pravý, co je počítá na kila /pravda je,že za ty prachy to nestojí-teda alespoň pro mne/. Upraveno 9. května 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se