Přejít na obsah

PRIM ORLÍK 1965

Doporučené příspěvky

To říká ten pravý, co je počítá na kila  :lol2:   /pravda je,že za ty prachy to nestojí-teda alespoň pro mne/.

To je něco jinýho, to jsou kýbly Primek nakoupený za ceny, který se za Primky běžně platěj (od pár stovek do pár tisíc). Za jejich nejvzácnější modely co nejsou k vidění jsem ochotný dát pár desítek tisíc- a už tak je jasný, že to za pár let skončí jako sběratelství známek, móda vyšumí a nám zbyde šrot a oči pro pláč, bohužel. Včetně Orlíků...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 595
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S obrovskou úctou a pokorou se připíšu na seznam. Jsem strašně rád, že můžu patřit do tohohle klubu

1. bez čísla (prototyp u výrobce)
  2. 56 304 (prototyp)
  3. 56 306 (prototyp)
  4. 56 307 (prototyp)
  5. 65 011
  6. 65 030
  7. 65 046
  8. 65 052
  9. 65 065
  10. 65 092
  11. 65 101
  12. 65 111
  13. 65 132
  14. 65 153
  15. 65 161
  16. 65 174
  17. 65 175
  18. 65 186
  19. 65 198
  20. 65 220
  21. 65 222
  22. 65 233
  23. 65 237 (ukradené)
  24. 65 238
  25. 65 268
  26. 65 271
  27. 65 276
  28. 65 302
  29. 65 304
Odkaz ke komentáři

Bohušu,vyšší level určitě ne, vždyť některý vintážní Rolády taky nemůže mít každý. Orlíky jsou top u Primu, srdcovka pro nás postižené...a pokud k nim ještě získáš příběh...:-) Davide ještě jednou velká gratulace!

Odkaz ke komentáři

Kluci, já jsem taky Primkař..., ale Primky s Rolexem bych nemíchal. Nechci je porovnávat, je to nesmysl. Orlíky jsou pro mě taky meta, ikdyž já zas nedorostl do původních. Hodinky nesbírám, nosím je..a tohle bych se bál nosit, ale ve skrytu duše po nich taky toužím....Možná z toho důvodu budu v Orlí ( Davidově ;/) ) limitce, bude to alespoň částečné ukojení velkého snu :)

Odkaz ke komentáři

Další limitka na obzoru? To snad půjde poznat i na HDP ;-)

Uz je v behu, 2 roky domlouvana, vymodlena.

Jeste chvilku a Elton me zaradi do svyho akciovyho programu :-)

Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou.

Odkaz ke komentáři

,,Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou."

Už to vidím, vyfotíš je vedle sebe, flákneš to sem a já tady u monitoru závistí chcípnu :cigar:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

,,Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou."

Už to vidím, vyfotíš je vedle sebe, flákneš to sem a já tady u monitoru závistí chcípnu :cigar:

A protoze nejsem troskar, polozim k nim dvojici ES. Puvodni a remake. :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...