straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 To říká ten pravý, co je počítá na kila /pravda je,že za ty prachy to nestojí-teda alespoň pro mne/.To je něco jinýho, to jsou kýbly Primek nakoupený za ceny, který se za Primky běžně platěj (od pár stovek do pár tisíc). Za jejich nejvzácnější modely co nejsou k vidění jsem ochotný dát pár desítek tisíc- a už tak je jasný, že to za pár let skončí jako sběratelství známek, móda vyšumí a nám zbyde šrot a oči pro pláč, bohužel. Včetně Orlíků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 S obrovskou úctou a pokorou se připíšu na seznam. Jsem strašně rád, že můžu patřit do tohohle klubu bez čísla (prototyp u výrobce) 56 304 (prototyp) 56 306 (prototyp) 56 307 (prototyp) 65 011 65 030 65 046 65 052 65 065 65 092 65 101 65 111 65 132 65 153 65 161 65 174 65 175 65 186 65 198 65 220 65 222 65 233 65 237 (ukradené) 65 238 65 268 65 271 65 276 65 302 65 304 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Je pravda,že Rolády může mít kde kdo,ale Orlíky to je vyšší level.Už jsou na léčení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Bohušu,vyšší level určitě ne, vždyť některý vintážní Rolády taky nemůže mít každý. Orlíky jsou top u Primu, srdcovka pro nás postižené...a pokud k nim ještě získáš příběh...:-) Davide ještě jednou velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Do vod Rolexu jsem nedorostl a jako pravověrnému primkaři budou Orlíky vždy výš,vždyť jich bylo jen "pár kusů".Rolexky se sekají jak Baťa cvičky /nic protti Rolexu/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Taky by mě hřály Orlíky na zápěstí daleko víc než nějaký vobxčejný tisíckrát fejkovaný rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Kluci, já jsem taky Primkař..., ale Primky s Rolexem bych nemíchal. Nechci je porovnávat, je to nesmysl. Orlíky jsou pro mě taky meta, ikdyž já zas nedorostl do původních. Hodinky nesbírám, nosím je..a tohle bych se bál nosit, ale ve skrytu duše po nich taky toužím....Možná z toho důvodu budu v Orlí ( Davidově ;/) ) limitce, bude to alespoň částečné ukojení velkého snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Další limitka na obzoru? To snad půjde poznat i na HDP ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Další limitka na obzoru? To snad půjde poznat i na HDP ;-)Uz je v behu, 2 roky domlouvana, vymodlena. Jeste chvilku a Elton me zaradi do svyho akciovyho programu :-) Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) Tak to jo, můžu se tedy ze zvědavosti zeptat, jaký strojek bude uvnitř? Díky. Upraveno 7. června 2014 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) Tak to jo, můžu se tedy ze zvědavosti zeptat, jaký strojek bude uvnitř? Díky.Sz Upraveno 7. června 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) ,,Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou." Už to vidím, vyfotíš je vedle sebe, flákneš to sem a já tady u monitoru závistí chcípnu Upraveno 7. června 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 ,,Orliky jsou porad doma, nosim je navecer k televizi :-). Renovaci planuju do podzimu, jen lehce. Strojek, sklicko, jinak jsou v dobrym stavu. Uz se jim domlouva i krabička. Rad bych je mel hotovy spolu s výroční limitkou." Už to vidím, vyfotíš je vedle sebe, flákneš to sem a já tady u monitoru závistí chcípnu A protoze nejsem troskar, polozim k nim dvojici ES. Puvodni a remake. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 A protoze nejsem troskar, polozim k nim dvojici ES. Puvodni a remake. :-)No, aspoň umřu rychle. Vidím že jsi nelenil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Já Orlíky. taky nosím - spíš víkendově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Já je taky občas nosil, ale co je mám na orig PVC tak už ne...Čekam ale na příležitost vytáhnout je někam spolu s kompasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 SzTo bochánkové taky bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Já je taky občas nosil, ale co je mám na orig PVC tak už ne...Čekam ale na příležitost vytáhnout je někam spolu s kompasem. Origo PVC mám v krabičce a mám je na nové šedivé Elton replice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 To bochánkové taky bude? jasně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Nechám se překvapit od Davida :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se