Návštěvník Kamil Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 přidávám něco historického. barevná fotografie z roku 1965.Barevná nebo kolorovaná? Já mám jednu černobílou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Kamile neser!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Kamile neser!!!!Neni to vubec spatny. Co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 No, koukám hoši že tady hrajete první ligu...hm, asi dobrej oddíl, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Neni to vubec spatny. Co tohle?Když Vy koupelnu,tak my o štok vejš :-) Kluci si zase poměřují pindíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Když jsme u toho porovnávání, tohle je zajímavé - byla to první reedice s mimostředkou, je v tom ETA: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 A ještě jedna porovnávací, vpravo jsou NOS. Je vidět, že kov lunety a pouzdra se oblýskal až nošením, původně jsou takové matně šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Mně neuvěřitelně fascinuje to vypoukle sklo. Ještě jsem si všiml nepatrného detailu, proč tu velkou korunku vypustili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Kamile, jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 děte někam, oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 děte někam, oba Ó jak já Ti rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 děkuji, fakt ty dva nesvědčí mému duševnímu zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 děkuji, fakt ty dva nesvědčí mému duševnímu zdraví... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 děkuji, fakt ty dva nesvědčí mému duševnímu zdraví... Už končím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 U mě jsi už skončil.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Už končím... Nemusíš mi dávat takový zárazy, zůstal jsem ve vohni už po první ráně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Až budete sbírat hodinky pět let jako Kamil, také budete mít tak krásné kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Až budete sbírat hodinky pět let jako Kamil, také budete mít tak krásné kousky... A někdy to jde i trošku rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 A někdy to jde i trošku rychleji Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Financ, krásne zátišie:)!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se